Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri25
Raspunsuri - Pagina 10
Ninia81 spune:
Iubeste, zambeste, spune tot ce vrei, joaca-te cu un copil, ajuta un batran, alege-ti o stea pe cer, spera sa ti se indeplineasca o dorinta, accepta un compliment, spune-le celor dragi ce mult ii iubesti, imagineaza-ti ca n-ai nicio grija, fa-ti un cadou… respira adanc… E PRIMAVARA!!!!!
Pentur voi dragele mele...
Visul nostru
Laura Ioana spune:
Fete scumpe si curajoase, va imbratisez cu mare drag!
Sunt cu sufletul langa cele care au suferit recent o tragedie....va inteleg si-mi plange inima pentru durerea voastra Dumnezeu sa odihneasca micutele sufletele si pe voi sa va intareasca, sa puteti merge mai departe zi cu zi!
Luna asta, pe 30...., se implinesc 5 ani de cand a murit fetita mea!!! Si in clipa asta sunt cu lacrimile in gat....Nu ma mai gandesc atat de des, dar cand ma gandesc la ea sufar ingrozitor si ma doare sufletul (parca ar fi o durere fizica)...desi am o minune de fetita de 3 anisori, tot nu mi-e sufletul linistit! Cred ca nu mi-am facut cum trebuia perioada de doliu, am incercat sa ingrop in mine durerea si lacrimile, m-am obligat sa "trec peste" cat mai repede, tocmai din dorinta mea de a avea un copil....si acum simt ca nu e in regula, ca trebuia sa plang mai mult, sa eliberez toata suferinta...simt ca parca m-am inrait...nu stiu cum sa va explic....
Acum ce sa mai fac....doar sa ma rog si sa Il rog pe Dumnezeu sa ma ajute sa imi revin, sa pot fi o mama mai buna, mai rabdatoare si mai intelegatoare pentru comoara mea de acum
Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa facem cum e mai bine!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
baby_r7 spune:
va pupam si noi pentru ieri pe toate.......ca nu am apucat saintru pentru martisor din partea noastra cu toata dragostea!!!!!!!!!
pe toate!!!!!!!
Laura imi pare rau ca nu ai reusit sa iti revii..........dar stiu sigur ca esti o mamica extraordinara pentru fetita ta
irinel am pus poze de cand era in prima zi la spital Maya........intr sa vezi pozele si te rog spune-mi daca pare sa aiba vre-o problema la nastere.........ca sa intelegi de ce sunt asa de suparata pe idioata aia care se numeste pediatra..........i-as ridica licenta ca medic daca as putea, te rog sa ma crezi.......Maya nu merita sa treaca prin atatea operatii pentru o problema care daca eram indrumati corect se rezolva dintr-o singura sedinta cu laserul.......
pentru ca te-ai gandit la noi...
Doina, camy va imbratisez si va , ma gandesc mereu la voi sa stiti, chiar daca nu scriu....
imi e dor de lau, michelle si restul care nu au mai scris........ ce mai faceti fetelor???
lau ma gandesc la tine
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.flickr.com/photos/11432933@N08/sets/72157624892611669/" target="_blank">Dumnezeu sa te odihneasca in pace Mirela
Poze Maya-Alexandra
Doina84 spune:
scumpa mea Ana imi este atat de dor de tine.
Draga Laura te inteleg in ceea ce priveste doliul pentru ca si eu am incercat sa ma descarc de ce e "rau" sa spun asa, de ganduri negre, de reprosuri....si asta ca s-o pot tine in mintea si in sufletul meu doar pe Ana ca ingerasa nu si toate sentimentele urate fata de medici si nastere pe care din pacate le-am cam adunat in inima. Eu imediat ma intorc la munca, adica peste o saptamana si simt ca e ok si ca voi putea face fata asta datorita faptului ca mi-am luat tot concediul care mi se cuvenea, suntem diferite cu toatele pentru ca eu am ales sa raman acasa (chiar daca mi se spunea sa merg la servici poate chiar mai repede, sa intrerup concediu), am plans-o, i-am vorbit, i-am scris pe blog si foarte important am povestit cu mamici de ingeras carora le datorez ceea ce sunt si simt acum.
Va iubesc
Irinel, Abramburica ma gandesc la voi si defapt la toate mamicile...
Roxi sper ca a trecut gripa cea rea si ca Bia e bine. Am citit ce ai scris si despre faptul ca medicii au apreciat gresit starea Mayei cand a fost mica....nu am cuvinte....nu am ce sa spun pentru ca inca si acum ma mai gandesc cum ar fi fost daca eram mai puternica si hotarata si nu ma lasam pe mana lor si ceream cezareana si etc etc.....
Michelle81 spune:
Buna fete dragi!
Imi pare rau ca nu reusesc sa scriu mai des...
L5845-nu pot sa imi imaginez prin ce treci,ce durere imensa iti apasa sufletulCand poti daca vrei sa intrii sa vorbesti cu noi...imi pare atat de rau pentru mama ta...Ai grija de tine si fii puternica!
Doina-mesajele tale ma impresioneaza de fiecare data!esti o femeie puternica!
Laura-bine ai revenit!imi pare rau ca te simti asa...eu cred ca fiecare purtam doliul in sufletul nostru,cateodata ni-l aratam cateodata nu!Gandeste.te ca ingerasul tau scump nu ar fi vrut sa te vada plangand zi de zi!Si esti o mama extraordinara!
Danangie-mamica de trei muschetari ti-am citit povestea nasterii...of cat de greu ti.a fost,prin cate dureri ai trecut.nici pt mien cezariana nu a fost o experienta placuta!felicitari,esti o mamica eroina!am vazut si pozele,sunteti o familie superba!Si visul nostru este sa avem trei comori.Cum au reactionat fratiorii acasa?mai merg la gradinita?cum este recuperarea?
Mamagiuliei-esti o femeie cu suflet atat de mare!!!!
Babyr7-ma bucur ca nepotica ta este bine.Saraca de tine prin cate ai mai trecut si tu...pierderea prietenei ,operatia nepoatei...Ce mai face Bianca?Dar voi?ii faceti un fratior o surioara?
Irinel
Noi suntem bine.Lukas a crescut atat de repede.eu tot un bebe il vad.este atat de scump!!!Sunt foarte grijluie cu el cred ca prea grijulie.aproape in fiecare joi mergem la spielgruppe(o adunare de mamici si copilasi intre 1 an si 3 ani)...vreau sa va spun ca eu nu il scap din ochi nici o secunda,tot dupa el sunt.mamicile stau la cafeluta si povestesc insa eu nu pot,nu pot sa nu fiu cu ochii doar pe else pot intampla atatea.poate ar trebui sa fiu mai altfel dar nu pot.daca are putina febra sunt terminata,nu sunt buna de nimic,daca se loveste nici va mai spun cum ma simt...Ma ia tristetea cand ma gandesc ca la anul deja trebuie sa il dau la gradinita...Doamne 4 ore pe zi fara el,nu ma vad...De cand l-am nascut nu l-.am lasat cu nimeni...va fii greu pentru mine.e aproape gradinita cred ca voi sta acolo lipita de geam sa vad daca ii este bine daca plange daca are nevoie de mine...De vorbit nu prea vorbeste dar tinand cont ca ii vorbim doua limbi,nu imi fac griji deocamadata.Cu mancarica este putin pretentios dar sanatos sa fie ca ii gatesc tot ce mananca cu placere.bineinteles ca evit dulciurile cat pot,doar piscoturi si biscuiti pentru copii ii dau ,in rest ciocolata sau jeleuri sau bomboane nu intra in discutie pentru mine,nu inca.timp pentru mine nu prea am dar nu conteaza ,nici nu simt nevoia.ma simt implinita si fericita!Lukas este o comoara scumpa!Ii place sa danseze,toata ziua ascultam cantece pentru copii si bate din palme ridica manutele pe sus,se invarte e tare comic si dulce.Cu somnicul suntem ca si pana acum adica inca treziri o data de doua ori,depinde,dar m-.am obsinuit,asta este ritmul meu acum de aproape 19 luni de zile.cateodata sunt obosita dar o cafeluta ma salveaza mereu.Lukas este viata noastra,este totul pt noi
Minunea noastra mult asteptata
szivarvany spune:
Laura, esti in gandurile mele, stii, da ?
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
danangie spune:
Buna seara,
DOINA iti sunt alaturi.Am vazut si eu pozele cu ANA si tare m-am mai emotionat.Era atat dar atat de frumoasa si gingasa. Mi se pare imposbil ceea ce s-a intamplat.....d-apai ce sa mai zic de tine....offff
LAURA
MICHELLE tare frumos povestesti despre Lucas. Si nu-ti fa griji ca esti prea posesiva.La varsta asta e imposibil sa nu fii. Mai tarziu cand va creste va fi divers. Eu imi revin bine.Inceputul a fost greu, dar acum sunt ca noua. Alessio a reactionat foarte bine la Marco. Innebunit dupa el. Mereu vroia sa-l ia acasa atat timp cat eram la maternitate. Il pupa si il iubeste.Mattia la inceput il pocnea....acum il mangaie si-l pupa. Mai merg la gradinita pana la sf lui martie. nu stiu....trebuie sa valutam multe chestii..ma rog nu intru in detalii ca v-as plictisi cu problemele mele.Ma rog, daca le pot numi probleme.ca de fapt sunt chestii de acomodare.
va pup pe toate
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .
Pozici cu noi
Doina84 spune:
Draga Dana incerc sa-mi inchipui cum este sa ia 3 baieti nazdraanima bucur ca te-ai uitat la poze....cand se mai uita cate cineva atat de tare ma incanta si mai ales cand imi spun ca a fost frumusica....nici mie nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat asa si imi e si mai greu cand povestesc medicilor la care ma duc in control si fac si ei niste ochi mari....am si perioade grele de reprosuri cand ma gandesc ca trebuia sa fiu mai puternica si tupeista si sa cer cu mai mare hotarare cezariana...offfffffffff!!!!
vreau sa vad si eu poze cu bebe mic al tau
Roxi ce mai faceti? cum e Bianca? am tot auzit prin jurul meu o gramada de copilasi racitit rau la cre nu le mai trece gripa asta urata, sper ca la voi a trecut.
azi am o zi mai proasta si....peste o saptamana ma intorc la munca....alte ganduri si amintiri.
acum ma uit pe gea si aici desi e frig e si senin si soare si ma gandesc ca acum as fi putut s-o plimb pe Ana cu caruciorul.....
am fost acasa in Sibiu si mi-a fost greu si am fost melancolica deoarece ma gandeam eu acum cateva luni ca atunci cand voi mai merge acasa la parinti va fi cu Ana impreuna.....
Va imbratisez si va doresc o primavara vesela impreuna cu familia si mamicilor de ingerasi multa liniste sufleteasca