Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri25
Raspunsuri - Pagina 9
monica_dicut spune:
Buna ziua dragelor. Mai greu la mine sa tin pasul, am o perioada tare dificila, sper sa treaca pt ca nu prea mai rezist psihic.
Dana, te imbratisez draga mea. AM citit povestea nasterii si tare imi pare rau ca a fost asa de greu. Ma bucur ca esti mai bine acum. Sper sa scapi totusi de durerile de spate.
Roxana, ma bucur ca a iesit bine operatia Mayei. Sanatate multa! Biancai i-a trecut raceala?
Doina, of, tot 24 si tu... ce as putea sa iti mai spun? E greu, tare greu. Sper din suflet sa aflati un raspuns si apoi sa vina si curajul.
Eu primul an, am plans luna de luna pe data de 24, imi venea efectiv sa sfasii carnea de pe mine de durere. Acum, ca DRagos e nascut pe 26 (la un an si 2 zile de Andrei) rar imi amintesc ca suntem in 24 si cata tristete imi aduce aceasta data din calendar. Nu stiu, poate sunt eu mai defecta, poate DRagos ma face sa uit, dar oricum, imi este mai usor, mult mai usor. Dar asta nu inseamna ca l-am uitat.
Sper ca toata lumea este bine si v-au ocolit virozele astea nesuferite. Un pupic pentru fiecare
Weekend frumos va doresc
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
vias spune:
maine e ziua mortilor, merg la cimitir..azi am aflat...merg disera sa cumpar pt pomana
iar simt ca mor....
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
baby_r7 spune:
va imbratisez cu drag de asta seara pentru ziua de maine pe toate mamicile de ingerasi si sper sa trecem cu bine toate peste ziua care va veni........
Maya este acasa deja.......mai are un bandaj mic pe nasuc si pe frunte....acum trebuie sa avem mare grija sa nu se loveasca pana se vindeca complet.
impreuna nu vor mai sta micutele mele pana atunci........dar o sa treaca repede timpul....ce era mai greu a trecut
Bianca este inca racita.......dar este mult mai bine....nu mai tuseste asa de rau si nici febra nu are.......asa ca suntem spre bine!!!!!!!
va pupam pe toate si va multumesc pentru rugaciunile voaste pentru nepotica mea
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.flickr.com/photos/11432933@N08/sets/72157624892611669/" target="_blank">Dumnezeu sa te odihneasca in pace Mirela
Poze Maya-Alexandra
Doina84 spune:
va imbratisez pe toate si ma gandesc la voi
stiu cat de greu va este si cum cate-o zi se transfroma din una buna in una foarte rea
maine se implinesc 2 luni de cand a murit Ana iubirea vietii mele......offffff cat de putin, doar 2 luni?cum sa traiesc o viata fara ea?
ma gandesc la toate si sper sa aveti zile mai bune si liniste sufeteasca.
va scriu maine...mie frica de ziua de maine of ce ciudat ne agatam de date, de zile, de amintiri....
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doina84 va imbratisez pe toate si ma gandesc la voi stiu cat de greu va este si cum cate-o zi se transfroma din una buna in una foarte rea maine se implinesc 2 luni de cand a murit Ana iubirea vietii mele......offffff cat de putin, doar 2 luni?cum sa traiesc o viata fara ea? ma gandesc la toate si sper sa aveti zile mai bune si liniste sufeteasca. va scriu maine...mie frica de ziua de maine of ce ciudat ne agatam de date, de zile, de amintiri.... mami de ingeras scump poze "Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plange. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frange sufletul." |
sper s itifie macar putin mai bine
...eu am fost la cimitir, am dus si coliva, a citit preotul si la el la mormant...
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Ninia81 spune:
Pup toate fetele mele dragi! Sunt alaturi de voi chiar daca nu scriu asa des!
Visul nostru
irlandeza spune:
Si eu sunt alaturi de voi, va citesc , dar nu reusesc sa scriu de fiecare data........
Putere multa va doresc si liniste sufleteasca.
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Doina84 spune:
scumpa mea Ana te iubesc
ieri s-au implinit exact 2 luni de cand te-ai facut ingeras si ne-a fost destul de bine am plans putin dar ciudat, ne-a fost mai bine ca de obicei pentru ca m-am gandit la tine si ne-ai trimis putere.....ne gandim la tine in fiecare zi, in fiecare clipa.
Irinel spune:
Doina te imbratisez. Ma gandesc la tine, mi-e greu sa imi imaginez ce vorbe te-ar putea ajuta. E greu, teribil de greu pentru tine in perioada asta.
Dana, sanatate multa la toti, tu sa scapi de tot de durerile de spate. HAi ca a trecut ce-a fost greu... urmeaza tot greu :0) dar si frumos cu cei trei pui iubiti.
Roxana ma bucur ca operatia a fost o reusita, am intrat pe fuga si am vazut vestile dar n-am apucat sa scriu.
Monica, ce greu trebuie sa iti fi fost asa mult timp in spital, si ce greu trebuie sa ii fi fost lui Razvanel fara mami. Ma bucur ca au trecut toate astea si esti acasa cu cei doi baieti dragi (sau trei :-)
Ninia, semne bune anul are ? :)) pupici, astept vesti bune
Cei mici au fost cu randul bolnavi, cu gripa complicata cu streptococ in gat, cel mic a ajuns si pe pafere din nou, acum vad ca ma cam doare si pe mine gatul, inca nu suntem bine, dar cu ajutorul lui DUmnezeu sper sa fim bine in cateva zile. VA pup pe toate.