Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri25
Raspunsuri - Pagina 11
Ninia81 spune:
8 Martie..
zi īn care metaforic toate florile poarta īn ele cāte un suflet de femeie....
flori atāt de fragile,atāt de frumoase,mereu prezente acolo unde e nevoie de ele...La multi ani flori,
La multi ani femei!
Visul nostru
danangie spune:
La multi ani si din partea mea ptr ziua de ieri!
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .
Pozici cu noi
baby_r7 spune:
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA!!!!!!!!!
........cu intarziere.......dar am venit......
imi pare rau ca nu am avut timp sa mai intri zilele astea, dar v-am citit in fiecare zi.....
intru maine sa scriu...o sa fiu un pic mai libera.....va povestesc maine cam ce s-a mai intamplat in ultima vreme.
am primit mai multe vesti bune din partea prietenilor!!!!
va pana atunci pe toate!!!!!!
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.flickr.com/photos/11432933@N08/sets/72157624892611669/" target="_blank">Dumnezeu sa te odihneasca in pace Mirela
Poze Maya-Alexandra
abramburika spune:
Incepem timd o noua aventura, speram cu final fericit. Pt. ca, nu-i asa, nimic nu e intamplator. Mi-e frica!!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika Incepem timd o noua aventura, speram cu final fericit. Pt. ca, nu-i asa, nimic nu e intamplator. Mi-e frica!! Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. |
mi-au dat lacrimile si da, asa e, nimic nu e intamplator
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
abramburika spune:
daria - poate o data si-o data o sa ne cunoastem personal sa te strang tare in brate. AI contat mult pt. mine in aceasta perioada, de cand ai aflat de Gabriele si pana acum ... iti multumesc .
Si eu plang de ieri (de cand am aflat), se amesteca mai mult ca oricand starile si plansul de bucurie, frica, disperare etc. Nu e nimic intamplator. Asa cum totul a venit asupra noastra ca o avalansa, cele rele, iata ca vin si astea bune gramada. Si sper sa fie tot asa pana in noiembrie cand am termenul. Numai bune adica. Ne bucuram pt. samburelul din burtica, asa cum am facut-o si cu Silvia si Gabriele. Te pup cu mare drag!!
Si pe toate fetele de aici, care au povestit experientele lor de mamici de ingerasi, dandu-mi astfel un pic de putere sa merg mai departe. Si o sa mai am nevoie de povestirile lor sa imi inving frica, teama, sa traiesc aceasta sarcina senina. Am vazut ca poate, sunt mamici care si-au facut curaj si au mai avut o sarcina dupa cea de ingeras.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
baby_r7 spune:
ieri am aflat ca o buna prietena de-a mea.cu care nu m-am mai vazut demult.....este graviduta in 4 luni deja si era foarte fericita..........acum citesc de tine Petro si te felicit din toata inima sa nu iti pierzi credinta si iti doresc din tot sufletul sa aveti un bebe sanatos si o sarcina cat mai usoara pana la capat!!!!!!!!!!
e asa de bine sa plangi de bucurie incat as plange zilinic
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.flickr.com/photos/11432933@N08/sets/72157624892611669/" target="_blank">Dumnezeu sa te odihneasca in pace Mirela
Poze Maya-Alexandra
szivarvany spune:
Abrambu, stii la ce m-am gandit ieri ? Cum s-a nimerit sa nu facem noi trocul vezi, a fost un mare motiv
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Michelle81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika Incepem timd o noua aventura, speram cu final fericit. Pt. ca, nu-i asa, nimic nu e intamplator. Mi-e frica!! Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. |
Da se intampla minuni sa stii!Doamne ajuta sa fie bine!Sa ne scrii mereu cum te simti!stiu ca ti.e greu dar trebuie sa ai incredere ca va fii bine.este o veste minunata!!!
Minunea noastra mult asteptata
Michelle81 spune:
Ninia81-cum mai esti?mai scrie-ne despre tine te rog?ai mai fost la medic?ai mai primit tratament sau ai ales operatia?
Doina-imi pare rau ca ti.este atat de greu
Danangie-cum este cu trei copilasi?cred ca esti super obosita dar super fericita!
Flavia-nu ai mai scris de multisor.cum esti?cum sunt copilasii?imi lipsesc mesajele tale!
L5845-cum esti?ma gandesc la tine...
Remaliss-ce mai faci?
Mamagiuliei-mii de multumiri pentru tot ce faci!
Slimatei-ce mai faci?ce face fetita?sunteti bine?
Babyr7-felicitari prietenei tale!o cunoastem?tu ce mai faci?ce face Bianca?Dar nepotica?
Sunt atatea fete de care mi-e dor si de care nu mai stiu nimic...Sper ca sunt bine toate!
Nu prea am timp sa scriu am o perioada super aglomerata.va pupam
Minunea noastra mult asteptata