Ian-Feb2011-Hai Deea! Hai Vas (191)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

pai merge laptele facut la temp camerei?eu folosesc humana si scrie pe cutie ca trebuie incalzita apa la 70 grade..si apoi racita..si eu folosesc termosul noaptea..ca nu fac fata altfel

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

eu il fac cu apa fiarta si racita
fierb o data 2l de apa, pun in sticla si atat
nu o mai incalzesc, e la temp camerei

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

yasmi, lapticul nu a venit inca. bb suge de zor si asta e de bine. poate am noroc maine sa se declanseze. deja simt sanii cum lucreaza, ma furnica, s-au umflat un picut. tre sa vina, n-are voie. eu sunt pro alaptat exclusiv. acum primeste completare ca nu are mami laptic.

rox, ma bucur ca ti-ai gasit o locatie pe plac pt. botez. sa fie intr-un ceas bun si sa petreceti frumos in cinstea piticei.
mie mi se pare asa devreme sa ma gandesc la botez, d-abia ieri am nascut.

tierry, imi pare rau ca nu se satura bb doar cu sanul. e bine ca reusesti sa-l alaptezi, chiar daca nu in totalitate. important este sa ia anticorpii transmisi de lapticul tau.

de tatici d-astia de o dau cotita cand e vb de copii, sunt satula si eu. munca e pe primul loc pe principiul sa avem din ce trai. sanatosi sa fim pana la urma. barbatii tot barbati raman.

deea, bafta sa nasti cat mai repede cu putinta si cat mai usor. asteptam vesti bune de la voi.

sicuta, felicitari pt. bb carla oana. sa foe sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.

foxy, asa ti-au recomandat medicii, baita la 2-3 zile? ca si eu tot asa l-am spalat pe david si asa o sa fac si cu marc.

eu sunt bine. da ma dispera frate astia. la fix 5 minute iti intra cineva in camera. nu poti sa inchizi un ochi...nici eu nici bb. ba o tensiune, ba completare la bb, ba cu gunoiul, ba cu masa, ba dr, ba pediatru, ba cu baita, ba cu masajul etc.
ma foiesc de-mi vine sa-mi iau campii. sunt super super obosita, dar nu-mi fac planuri de somn, ca nu am sanse. foarte bine intentionati de altfel, da parca prea multa foiala in contextul asta de oboseala de dupa nastere.

off, si ne chinuie colicii de pe acum.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23.03.2007) si marc ioan (11.02.2011)

poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

SHERBI, deja au venit colicii peste voi???Uffff...
Asa e cu foiala in maternitate, asa ma disperau si pe mine, dar pana la urma e normal sa-ti sufle in fund la cati bani le dai.
Mi-e drag ca esti inca activa pe forum...acasa o sa-ti ia cateva zile pana te aduni. Eu ma chinui de 6 saptamani sa scriu povestea nasterii si cred ca o sa mai dureze ceva...Si tu ai doi pui de care sa ai grija...Dar cine o sa fie cea mai fericita mamica?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

sherbi, imi pare rau ca nu reusesti sa te odihnesti. tin minte ca in spital am dormit extraordinar de bine , abia astept din nou somnul ala pt laptic ai baut ceaiuri?

tierry, mai bine incerci sa o pui mai des la san decat sa-i dai LP. La 6 sapt au puseu de crestere

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 38+ cuCatalina Ioana

AMR: 3 zile !!!

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Asaaa..am revenit de la restaurant, am batut palma cu nenea manageru - deci s-a votat, este 26 martie, restaurantul Rossetya. Este un restaurant micut si decent, cu capacitate maxima de 70 persoane, cu meniu super si acceptabil si la pret - in sensul ca 3 feluri de mancare relativ fitoase as spune, cu tort, apa minerala / plata, cafea, sucuri, vin alb / rosu, bere, coniac, whisky, gin, campari si alte minuni - in jur de 170 lei meniul, eu zic ca e un pret bun. Nu e final ca nu ne-am hotarat la tort.

Apropo fetele, mai scrieti detalii despre restaurante pentru botez, meniuri, preturi etc., sigur sunt si altora de folos, eu cutreierand forumurile am gasit restaurantul asta.

Ne-am hotarat in ultimul moment sa nu mai caram si copilu, asa ca a ramas tati acasa cu buburuza, ca eu tineam mortis sa vad restaurantul (intrucat l-am gasit pe net, azi l-am vz live pt prima oara).Asa ca i-am dat sa pape bine-bine (ziceam eu...)si am scos repede in 5 min 40 ml la pompa, pt orice eventualitate (eram in maaare intarziere, in sensul ca era deja 4...iar la 4 eu stabilisem intalnirea la restaurant). Desi mi-a luat doar 45 min discutia si drumul dus-intors, am gasit-o pe fii-mea urland de mama focului de foame...iar al meu sot a zis ca am facut misto de ei, ca aia 40 ml i-a hapait in cateva secunde

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Super tare!A fost ceva in aer? si noi tot azi am semnat cu restaurantul, la del ponte 80 lei meniu cu aperitive, mix grill, garnituri, salate, cafea, paine; noi aducem alea d epus pe masa (alune, crantanele etc+alcool +tort) si platim suc si apa ce se consuma la ei; in final meniul va fi cam 100 lei si mai aducem noi ce ziceam.

Irinuka n-am sunat, is delasatoare rau, maine sper sa sun

Sicuta feliitari! Sa-ti traiasca puiutza Carla!!

bebelu cum mai sunteti, tot mucosi??

A.aaa...roxx ai vazut ca daca era lapte de la tine l-a hapait rapid???

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

FELICITARI, SICUTA!! SA-TI TRAIASCA FETITA SI SA TE BUCURI DE EA!!

Am vorbit cu Deea, e la fel...se pare ca va mai sta cu dilatatia de 2 asa cum spuneati voi...Parca vad ca o prind si eu in spital...eu una m-as bucura, dar ea saraca nu prea...asa ca mai bine sa scape odata, sa-stina fetita in brate ca dupa ne-om vedea noi cu carutul prin parc..

Eu sunt bine, slava Domnului! Stau linistita si astept ziua de luni cand merg la eco sa stabilim marea intalnire.Burta s-a lasat in jos, bebelina e miscatoare, manca-o-ar mama!

Dupa ce vom naste toate va fi mai viu forumul, veti vedea...Acum tre sa stam linistite ca sa nu grabim lucrurile...

HAI, DEEA!!! HAI, MEDEEA!! STIU CA-TI PLACE LA MAMI IN BURTICA, DAR VINO SI AFARA SA VEZI CE FRUMOS ESTE!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 38s+2z LUIZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

madutza, sunt cu ceaiul dupa mine. au astia o cana de sticla de un litru si se uita cam ciudat la ea ca zici ca e cu vin, de la culoarea ceaiului. dr. neonatolog chiar m-a intrebat daca ma cinstesc cu un vinuletz.
beau, dar asa am patit si la david. a 4 zi mi-a venit dupa ce a supt bb la 2 ore. cred ca daca nu as pune bb la san nu as avea nicio picatura. asa mi-o fi felul. si cand ma gandesc ca alte mame eu si o baga p-aia cu "nu e bun laptele".
cred ca de maine trebuie sa incetez cu ceaiul si cu lichidele in general, ca sigur ma paste o furia laptelui.

roxx, ai dreptate ca tre sa fim bagate in seama la maxim pt banii dati, insa ma oftic ca vreau sa dorm si nu pot efectiv.

sunt activa pt. ca bb nu ma solicita f mult si oricum nu am nimic de facut, acasa te iei cu spalatul, cu ordinea, cumparaturi, copil mai mare etc. sunt sigura ca nu o sa fiu la fel de activa. vom vedea.

colicii din pacate si-au facut aparitia. e cu cracii-n sus acum, se screme. mai baga un tipat, mai regurgiteaza, mai un partz, mai un ragait. cam devreme mi se pare, dar uite ca se poate si asa devreme. eu il tin cat pot de mult ridicat, il frec pe spate, il bat usor, il plimb, insa tot ii vine inapoi cand il asez culcat.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23.03.2007) si marc ioan (11.02.2011)

poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Sherbi, imi pare rau ca intarzie lapticul, cea mai importanta acume stimularea de la bebe; pompa ai sa stimulezi si asa?Aaaa... dar nu sunt nici picaturile alea de colostru?
Cat despre colici...uoooffff imi pare rau rau rau, eu cu Robert am patit asa, au inceput din maternitate, nu vreau sa zic cat d ecrunt a fost si cat au durat; de asta acum zic ca astea 4 ore / seara ale Anei sunt galop de sanatate.

Te pup, si mie imi pare bine ca scrii, ca eu mereu pescuiesc vestil d ela proaspetele mamici, uite acu' ma gandesc la Tunde, la Doloress oare cum s-or simti?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Da..posibil sa aiba puseu de crestere, ca prea mananca si le doarme de cateva zile...

Aaa, ce-am mai vrut sa zic si uitai: acu vreo 2 sapt. din disperare cu regurgitarea am luat de la Premaman o pernuta ridicata asa, Cocoon Sleep se cheama parca, are si un dispozitiv ce imita bataile inimii

A costat ceva bani, da' doarme Tudor pe ea de rupe, si intr-adevar varsa ceva mai putin... E ca un patut mic, si il car cu ea peste tot prin casa. Cred ca e mulata asa pe el, se incalzeste in ea si se simte bine Bun, cat o sa ii mai vina, ca deja ii e cam mica , iar cand va incepe sa se rostogoleasca clar nu mai are ce cauta acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

tierry, interesant patutul. cat ai dat pe el?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 38+ cuCatalina Ioana

AMR: 3 zile !!!

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput