Ian-Feb2011-Hai Deea! Hai Vas (191)
Raspunsuri - Pagina 13
Mayane spune:

FELICITARI SHERBI !!!
BUN VENIT BEBE MARC IOAN !!!

FELICITARI IUBITA _2007 !!!
BUN VENIT ALEXANDRA GABRIELA !!!

FELICITARI SICUTA13 !!!
BUN VENIT CARLA OANA !!!

Hai DE_EA!!!
Hai bebe MEDEEA!!!

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
tierry spune:
Mada, la Premaman am dat 250 lei. Da' uite acum am dat o cautare e net si am gasit mai ieftin
(am pus un spatiu dupa www. ca sa-mi ia linkul) http://www. sfinx-bebe.ro/articole+pentru+patut/83/cocoon+sleep+suport+de+dormit+care+simuleaza+bataile+inimii
roxx26 spune:
M-am uitat pe site-ul dat de tierry si am gasit www.sfinx-bebe.ro/genti/39/geanta pentru transport cu buzunare pentru accesorii poate fi folosita ca loc de schimbat sau ca patut" target="_blank">asta. Noi am primit asa ceva cadou si e super util cand pleci cu bebe mic pe undeva si trebuie sa il schimbi sau sa traga un pui de somn. Eu de ex l-am luuat in zilele in care am stat la mama si bebelina a dormit bine mersi si peste noapte (are si un fel de salteluta, mai iei cu tin niste paturici si gata). Mie i s-a parut foarte ingenios! Si e o idee draguta chiar si de cadou.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
tierry spune:
Roxx, mai pune o data linkul, ca nu merge. Te referi cumva la geanta aia care se face si patut?
roxx26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tierry Roxx, mai pune o data linkul, ca nu merge. Te referi cumva la geanta aia care se face si patut? |
Am editat...da, aia era!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
shubulina spune:
Sherbi,tin sa te contrazic la faza laptele care nu este bun.Cel mai elocvent exemplu aici pe forum este Catalina,a scris cum i-a scazut copilu in greutate cu lapte matern.Un alt exemplu este sotul meu,care in prima luna a luat 100 de grame cu laptele lu ma-sa,de zicea asta ca mai avea putin si o lua razna.Pana la urma i-a deschis ochii un nenea doctor mai in varsta si dupa ce a inceput cu Lp a inceput si el sa se dezvolte.
Ca sa nu mai zic de copilu meu,care si acum este haplea la mancare,baga cat poate si de multe ori da afara.Pediatra a zis ca sunt sechele din maternitate si din perioada cat a rabdat de foame ca nu avea ce sa suga de la mine,cu toate kilele de ceai baute.
madutza_bra spune:
tierry, fff dragut si interesant 
shubulina, sunt f rare cazurile in care laptele mamei chiar nu este bun. 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
39+ cu
Catalina Ioana
AMR: 2 zile !!!

Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
missmj spune:
felicitari sicuta 
sherbi nasol ca nu poti sa te odihnesti, bine macar ca poti sa intri pe forum
.pupici
, hai cu lapticul .
roxx chiar ca super tare geanta aia care se transforma in patut , mi-as lua si eu una ,dar in perioada asta nu avem bani extra, ne omoara banii pt nunta si botez...
Eu am avut o zi horror azi. ne-am trezit de tot pe la 12...si a dormit in 3 reprize a cate jumatate de ora pana la ora 22 ! pana s-a facut seara ma gandeam ca sunt colici, ca se strangea, plangea, dar se calma...vroia intr-una titi...seara a inceput efectiv sa urle, si deschidea gura dupa titi, doamne dar ce tipa, atat de tare ca m-am speriat, nu stiam ce sa ii fac. am sunat-o pe mama, a zis sa ii fac un masaj zdravan si sa il bag in baita. asa am acut, a urlat la masaj rau...in baita nu, pt ca ii place. apoi i-am dat sa manance si vad ca doarme de aproape 3 ore. saracutul de el, cat a stat treaz, si cat a plans...e prima data cand face asa. o fi puseu din ala de crestere de tot statea cu gurita deschisa dupa titi ? sau poate vroia titi din instinct ca stie ca se linisteste ? of, ce nasol e sa nu stii ce are copilul.
Hai deea 
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
RaluKara spune:
FELICITARI DOLORESS! BINE AI VENIT BEBE KEVIN!!
Recuperare rapida mamei, mult laptic pentru bebe si sa va ocoleasca toti colicii din lume!
FELICITARI SHERBI!!BINE AI VENIT BEBE MARC!!
Bravo Shrbi cu nasterea rapida, sa iti traiasca minunea si sa fiti fericiti!
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
ziki spune:
neata si de la mine! 
azi e primul DPN care trece lin pe langa mine
, mai am media DPN-urilor marti, apoi duminica viitoare ultimul DPN acceptabil.
deja ma misc ca un leu de mare, am mers pana la posta si in parc cu fii-mea si am crezut ca mi se va deschide o trapa in jurul buricului si va iesi bebeloiul pe acolo, atat de tare atarna...
eu visez la ziua de joi 17 cand are dr mea garda la spital, si sper sa fie vreo dilatatie cat de mica acolo, un col mai moale, ceva - sa putem face inducere.
este o parte foarte buna la starea asta de asteptare continua: mi-au disparut orice urma de frica si stress. visez deja la momentul cand o sa zburam spre spital, de unde inainte voiam sa controlez totul si sa planific in detaliu.
acum ma rog doar sa iasa odata 
din ce am citit din urma, am doua mici comentarii
* LILI_G spunea de ceaiul de "fennel", dar traducerea nu e cimbrisor - la noi. Ci FENICUL. Cimbrisorul este o floricica mica mov, care creste in zonele de munte in smocuri.
Feniculul care intr-adevar e bun pt colici (multe ceaiuri pt copii il contin) este ca un marar, o planta inalta, galbejita, cu semincioare multe.
Imi cer scuze ca ma contrazic, dar voiam doar sa va spun, ca sa nu confundati daca cereti la Plafar.
- TUNDE e bine, a venit lapticul, spera ca luni e acasa! 
- LORICH, ti-am trimis un PM ![]()
in rest, pentru ca nu am putut dormi de arsuri si alte alea, va las de cu dimineata cafecita si micul dejun si va urez:
O ZI SUPER!!!
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana
de flavia si
cu felix
DPN: 15.02