Fluturasi.de martie-aprilie 2011(149)Bv Rhynna!!
Raspunsuri - Pagina 9
Stefana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra Stefana, cat ai zis ca are bebe al tau de zici ca e asa mare? Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 38+ cuCatalina Ioana AMR: 4 zile !!! Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
mada, 2316 g la fix 32 s.
Roxy, esti draguta
Stef 33+ cu Tudor Stefan
AMR 7 saptamani
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
pisucmic spune:
Asteptam poze cu fetele de la Pitesti!!!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! s32 cu un dragalas
mandreeac spune:
Mult ati mai scris fetelor!
Voiam sa va intreb, pe cele care stiti, daca stiti, daca ati auzit de firma de carucioare Espiro????
http://nichiduta.allshops.ro/produs/392116/Carucior+Espiro+VECTOR+LITE+2+IN+1.html
AM pus si un link,
Happy felicitari pentru rezultatele de la eco!
Madutza tu ce cateter ti-ai luat pentru cezariana? Rahi-peridurala tip B Braun????
tuturor.
Am vazut si poze cu burticute si sunt toate minunate. Hai Ally, nu te mai plange , ca arati minunat.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 37+ Rares Andrei
AMR 2 saptamani
bb_yasmi spune:
andreea, eu nu am vazut live cum arata...dar taree m-am mai uitat la ele pe net...mi se par tareee frumoase si cu caracteristici ff bune. eventual daca ai avea unde sa il si vezi.
stefana, chiar daca bb a fost la 32 sapt mai mare asta nu inseamna ca o sa fie fffoarte mare la nastere. ei nu iau constant in greutate. si bebelina lu' miki a fost mult timp mai mare apoi a luat mai putin in greutate.
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 8 zile !!!!
mandreeac spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi andreea, eu nu am vazut live cum arata...dar taree m-am mai uitat la ele pe net...mi se par tareee frumoase si cu caracteristici ff bune. eventual daca ai avea unde sa il si vezi. stefana, chiar daca bb a fost la 32 sapt mai mare asta nu inseamna ca o sa fie fffoarte mare la nastere. ei nu iau constant in greutate. si bebelina lu' miki a fost mult timp mai mare apoi a luat mai putin in greutate. mami de fetita cu codite si baietel nazdravan AMR: maxim 8 zile !!!! |
Da, si la mine e asta problema ca numai de vanzare online le-am gasit si tare as vrea sa le vad, sa le simt.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 37+ Rares Andrei
AMR 2 saptamani
dorinut@ spune:
Andreea eu stiu modelul l-am vazut la BabyExpo. Ne-a placut muult...dar rotile din spate erau pneumatice sau ceva de genul. Adica daca ti se dezumfla pe strada tb sa le umfle cu pompita pe care ti-o dau..si ne-am luat gandul de la el...
------------------------------------------------------------------------------------------
37+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 14 zile!!!!
Ana-Maria
bb_yasmi spune:
andreea suna la magazinele online cu sediul in Buc si intreaba daca se pot vedea undeva....poate ai noroc sa aibe vreunul pe stoc. sau sa aibe vreunul si magazin.
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 8 zile !!!!
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui mandreeac Mult ati mai scris fetelor! Voiam sa va intreb, pe cele care stiti, daca stiti, daca ati auzit de firma de carucioare Espiro???? http://nichiduta.allshops.ro/produs/392116/Carucior+Espiro+VECTOR+LITE+2+IN+1.html AM pus si un link, Happy felicitari pentru rezultatele de la eco! Madutza tu ce cateter ti-ai luat pentru cezariana? Rahi-peridurala tip B Braun???? tuturor. Am vazut si poze cu burticute si sunt toate minunate. Hai Ally, nu te mai plange , ca arati minunat. Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 37+ Rares Andrei AMR 2 saptamani |
da exact din ala Braun. De carucior nu stiu
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 38+ cuCatalina Ioana
AMR: 4 zile !!!
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
mandreeac spune:
citat din mesajul lui dorinut@ Andreea eu stiu modelul l-am vazut la BabyExpo. Ne-a placut muult...dar rotile din spate erau pneumatice sau ceva de genul. Adica daca ti se dezumfla pe strada tb sa le umfle cu pompita pe care ti-o dau..si ne-am luat gandul de la el... ------------------------------------------------------------------------------------------ 37+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen AMR - 14 zile!!!! Ana-Maria |
Multumesc frumos pentru raspuns. Imi iau si eu gandul atunci. Ar fi culmea sa ma vezi cu pompita.
Te rog daca poti sa imi trimiti si mie link-ul cu caruciorul pe care ti l-ai luat tu, sa il vad si pe acela.
AMR 2 saptamani
catank spune:
Mi-am facut foto la ''buric''
33 s si 1 zi
Mai am un pic si o ajung pe viss Mare burta mai am
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 33+