Fluturasi.de martie-aprilie 2011(149)Bv Rhynna!!
Raspunsuri - Pagina 10
mandreeac spune:
Madutza 

Yasmi

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 37+
Rares Andrei
AMR 2 saptamani
mandreeac spune:
Catank
burtica, e foarte frumoasa. M-ai amuzat cu bulina alba pe fatza.
Madutza se poate sa mai pui o data acea poza minunata, de care am tot vazut ca s-a scris?????

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 37+
Rares Andrei
AMR 2 saptamani
catank spune:
mandreeac defect profesional! ![]()
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
33+
catank spune:
andreea ai gasit trusa ptr epidurala braun? eu nu, am intrebat doar la 3 farmacii sensiblu si nu aveau... oare la Dona sau unde sa intreb?
IOANA
33+
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catank andreea ai gasit trusa ptr epidurala braun? eu nu, am intrebat doar la 3 farmacii sensiblu si nu aveau... oare la Dona sau unde sa intreb? Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 33+ |
Nu mi-am luat-o inca, sunt nebuna stiu, nu stiu daca sa iau epidurala sau rahi-epidurala, dar acum mi-a explicat cineva care este diferenta si in week-end-ul acesta ar fi cazul sa mi-o procur si eu. Incearca si la alte farmacii gen Centrofarm, Catena ca au sigur. Cand am cautat-o sa intreb cat costa am gasit fara nicio problema si la Sensiblu.

Andreea B.
cu o minune
Rares Andrei
AMR 2 saptamani
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui catank Mi-am facut foto la ''buric'' 33 s si 1 zi Mai am un pic si o ajung pe viss Mare burta mai am ![]() Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 33+ |
fffff frumoasa!!!! si maricica intr-adevar!!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR:
maxim 8 zile !!!!
madutza_bra spune:
eu am luat-o de la Donna trusa
mandreeac, am pus din nou poza....pentru a 4-a oara ...![]()
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
38+ cu
Catalina Ioana
AMR: 4 zile !!!

Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
catank spune:
Ma bate un gind, ...sa-i cer dr sa-mi faca cezariana... Am ceva temeri, daca e prea mare? daca dureaza travaliu prea mult si mi se sufoca micuta? daca dureaza travaliu prea putin si nu am timp sa ajung in bucuresti? daca...daca....

Nu stiu ce m-a apucat....sunt tare confuza...
IOANA
33+
madutza_bra spune:
catank
, f frumoasa burtica 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
38+ cu
Catalina Ioana
AMR: 4 zile !!!

Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui madutza_bra mandreeac, am pus din nou poza....pentru a 4-a oara ... Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 38+ cu Catalina Ioana AMR: 4 zile !!!![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
tot asta vroiam sa te rog si eu....

a vazut-o si buburuza...tare marcata a fost...

"mami..i s a rupt buricul la bebe??"....."mami are 2 putze?" 

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR:
maxim 8 zile !!!!