Fluturasi.de martie-aprilie 2011(149)Bv Rhynna!!
Raspunsuri - Pagina 8
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AllyLaur wowwww Delia, ce inalta esti ..super!!!![]() Ally , Eduard 33 sapt bebe AMR 7 saptamani!!! ![]() |

mami de
printesa de 7 ani si ingeras(2008) si
33cu dodoloatza frumoasa
AMR 5 saptamani
69/11
ailed_dota spune:

| citat din mesajul lui Happiness_4_us Abia acum am ajuns acasa, sunt franta... M nu are nici un gand . Este la fel de mobila, colul lung si inchis si ma duc iar la control vinerea viitoare. Dr cand m-a vazut: ce faceti mai doamna? cresteti cresteti! Si acum era mirata de burtica mea asa incat a zis ca e destul de maricica M. Sper sa nu ajunga la concluzia ca imi trebuie cezariana, ca ma duc in lume.![]() Am intrebat si daca putem induce nasterea, si a zis ca ei i-e usor sa ma urce la etaj si sa-mi puna o perfuzie, dar nu va face decat sa-mi provoace contractii si atat, ca inca nu epregatit colul, deci nu are teren propice ptr inducere. Am intrebat si daca mersul ajuta la ceva si a zis ca sunt mituri, ca a avut o pacienta care ajunsese in sapt 43, da am zis bine 43, care s-a apucat de carat mobila si tot degeaba Asadar, sa vedem cum va fi situatia vinerea viit cand o sa am 39 sapt +2 zile. Cam asta despre noi. Ma duc la dus si ma bag in pat. Maine promit sa recuperez ce ati scris. Va pe toate.Mamica fluturasului Andrei si 38+ Maria |
incearca varianta

mami de
33cu dodoloatza frumoasa
AMR 5 saptamani
69/11
ailed_dota spune:
mi-ati facut pofta... ma duc si eu in patutz
mami de
33cu dodoloatza frumoasa
AMR 5 saptamani
69/11
roxy_s spune:
ally sa stii ca nu se vad kg nici la tine. si nici la miki or fi ele 10-12 dar chiar nu se vad.

ailed chiar ca esti inalta.

S-a intamplat minunea mult asteptata
38+
AMR 1 sapt si un pic!!!

Stefana spune:
| citat din mesajul lui miki1979 madutza, am intrat repede repede sa prind si eu pozele..si nu le-am mai prins.. ![]() ![]() roxy, ma bucur ca ai scapat cu bine si de fire..acum bebe e libera sa vina cand vrea ea.. am vazut si pozele pe picasa..sunt frumoase foc burticile voastre..roxy e minunata burtica ta..cate kg mai ziceai ca ai pus , stefana si burtica ta e frumoasa, parca ai muschii f bine dezvoltati..ai facut vreun sport ceva ? ally, tu esti tot soiul lui roxy ![]() ![]() ![]() anaxena, te ratasem prima oara..minunata burtica ai si tu arati extraordinar..dar lasa ca ne confirma noua fetele cand vin de la intalnire ![]() mami de Vlad 09.04.2009 si s37 cu ![]() |
Multumesc tuturor pt aprecieri. Mie insa tot prea mare mi se pare, in comparatie cu ale voastre la aceeasi varsta. Dar si bebe e mult mai mare...
Miki
Stef
33+ cu
Tudor Stefan
AMR 7 saptamani 
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
roxy_s spune:
stefana nu stiu unde ai tu suncile ca nu prea se vad.

38+
AMR 1 sapt si un pic!!!

roxy_s spune:
eu mi-am pregatit absolut tot pentru spital ca la ce frica am tras aseara cu contractiile alea..... le am pe toate puse numai le iau si plec.![]()
ca pana acum tot mai aveam cate ceva pe ici pe colo de pus in bagaj.
38+
AMR 1 sapt si un pic!!!

madutza_bra spune:
Stefana, cat ai zis ca are bebe al tau de zici ca e asa mare? 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
38+ cu
Catalina Ioana
AMR: 4 zile !!!

Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui roxy_s eu mi-am pregatit absolut tot pentru spital ca la ce frica am tras aseara cu contractiile alea..... le am pe toate puse numai le iau si plec. S-a intamplat minunea mult asteptata 38+![]() AMR 1 sapt si un pic!!! ![]() ![]() |
foarte bine roxy. Deja poate veni oricand bubulina

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
38+ cu
Catalina Ioana
AMR: 4 zile !!!

Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
lalely07 spune:
Buna fetele..
Am ajuns si eu acasa...
Fetele din Pitesti sunt superrrr!!!
Si a fost o intalnire foarte placuta...
Alina si Anaxena au facut poze...
30+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

..super!!!
AMR 7 saptamani!!!
Sper sa nu ajunga la concluzia ca imi trebuie cezariana, ca ma duc in lume.