Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (103)
Raspunsuri - Pagina 8
atb spune:
Sanzi, ! Bine mi-ar prinde si mie niste ceai verde dar nu ma pot lasa de cafea nicicum...
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
briza_marii spune:
Neata!
Sensibila, scumpa de tine, stiu ca ai glumit..numai ca, asa cum ziceam, sunt sensibila la subiect pt ca mi-e frica rau de operatie...ca nu as rezista o zi sa nu il iau pe Ericutu meu in brate..si e greu, bolovanelul lu mama are 11 kg...
Vroiam sa va intreb, iepurasii vostri cum mai fac nani ziua? Al meu, fiindca se scoala de la 7 fara, pe la 10 il culc, doarme pana la 11. Apoi mai doarme dupa ce venim de afara, cam de la 14-16, sau 15-17 depinde. Mama zice sa incerc sa ii fac un singur program de somn ziua, dar nu stiu daca nu e inca prea mic doar pt un singur somnic
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
nafi spune:
Buna dimineata fetelor!
Sunt si eu pe aici cu ochii pe voi dar nu reusesc sa scriu...Timpul trece cu o viteza incredibila si incercam sa facem cat mai multe profitand de prezenta mamei.
Briza - si Ricky e calare pe mine de cum ma vede cu laptopul in brate. cred ca a juns sa considere laptopul inamicul sau nr 1! Deja nu mai e curiozitate dar dorinta de a-l distruge!
Asa ca evit sa intru cand este el in preajma.
De dormit doarme cam 1 ora inainte de pranz ( se trezeste la 6.20-7 am) iar dupa amaiza mai trage cam 2 reprize de jumatate de ora sau una de 1-1.5 h (daca-l tine mama pe picioare! altfel dupa 30 de minute e in picioare!). Seara mai tarziu de ora 20 nu-l pot tine treaz.
Am avansat si noi cu cate ceva. face din limbutza precum calutul la galop , arata cu degetul cand vrea ceva sau sa indice o persoana sau ceva nou in casa, stie cand ii spun NU si a devenit destul de ascultator, nu insista sa faca boacane..si cam atat...
In rest ne pregatim ptr botezul de sambata!
Va pupic cu drag pe toate si pe iepuricii scumpi!
briza_marii spune:
Nafisi al meu tot pe picioare..si el face ca un calut in galop (l-a invata sora mea ca in fiecare seara are program de alergat "cu calu'" - bucurie mai mare nu am vazut la Eric ca atunci cand alearga sor-mea prin casa si necheaza). imi vien rau sa rad cand citesc posturile tale. Daca vii prin Bucuresti, neaparat sa ma suni sa le facem cunostinta la flacaii nostri ca prea seamana
Atb vai ce pofta mi-ai facut de o pizza..sa fie de aia iute cred ca diseara comand una de la speed pizza ca tare imi mai place pizza lor
Sensibilaam citit cu sufletul la gura povestea ta. Acum ca te-ai mutat in zona mea, poate ne si vedem cand se mai incalzeste. Ne vedem in parc la autogara, la leganute (parca asa ai zis ca alea cascadelor e in zona ta)
Irene de ce nu ai zis ma, ca ai pus poze noi?! Ce zice mama ta, nu i-ar place sa stea acolo cu voi? Cand vad ce frumos si verde e totul la voi...tare va invidiez
_
sensibila spune:
briza_marii - am spus ca valea cascadelor imi e aproape sa ma duc dupa gresie si faianta.
Eu stau in spatele parcului Moghioros. Si merg deobicei acolo sau prefer sa merg in weekend in cismigiu, herastrau sau in alte parti.
Dar daca am timp ne vedem cu placere, numai ca eu mai devreme de ora 17 nu plec de la birou.
Sa va povestesc ca mi-a dat teapa faiantarul si nu a venit luni si sunt cu casa intoarsa cu curu in sus, bucataria golita si Gia dusa la mama de duminica si nu mananca cum trebuie ca bunicasa o indoapa cu ceai, apa si cate ceva mereu bagat in gura ??????? De unde acasa bea seara si dimineata 300 + 250 ml lapte sau cam asa ceva, la mama bea maxim 150 ?
Si sunt plina de bazdaci ???????
Si ca nu gasesc altul care sa se apuce acum de treaba si nu peste 1-2 sapttamani ?????
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
briza_marii spune:
Sensibila si noi in weekend mergem in herastrau sau in moghiorosi , sau in poli..asta cand e cald si frumos.
Despre mesteri ce sa zic..i-as pe toti. Frate, eu nu am vazut oameni mai neseriosi ca astia. Din pacate nici ai mei nu am fost mai de doamne ajuta ca ti i-as fi recomandat cu draga inima( sa va zic ca mi-au facut o arcada care deja s-a crapat in draci pe la colturi??? si alte de-astea)
_
child spune:
BRIZA si Albert are tot 2 reprize de somn peste zi, ceea ce e ok.
Daca el se trezeste la 7 dimineata, cum sa-l tin eu treaz pana la 12-13 ca sa adoarma doar atunci?
Ca la 10-11 ii pica ochii in gura, de la 9 maraie...
Lasa, ca-si regleaza ei somnul in timp, sunt inca micuti, spre 1 an jumatate vor trece la un somn pe zi.
ATB sa-ti traiasca flacaul...chiar, niste poze cu el as mai vrea sa vad, ca mi-e foarte drag...
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
bluekidoo spune:
multumesc frumos Sanzi.. ar fi o oarecare salvare premiul asta daca l-am castiga dar om' vedea.. multumesc mult fetelor pentru voturi Puteti scoate acum linkul de pe prima pagina ca am estui bani sa termin cursa asta..
Acum asteptam extragerea din 9 martie
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
greenfrog spune:
Buna fetelor,
Briza, Petru are zile cand doarme 2 ore si jumatate, in intervalul 1-3 si ceva, dar are si zile in care doarme in doua reprize mai scurte. El este foarte matinal, la 6 30-7 este in picioare si ma trezeste si pe mine, ma trage de mana sau ma trage de par. Sa fie sigur ca ma trezesc. Doarme in patul mare cu mine, in curand nu ii ajunge nici patul la cat se foieste. Dar Slava Domnului de cand mananca lapte praf se trezeste maxim de doua ori pe noapte.
irene26 spune:
Salut toate mamicile!
La Multe Lunite Eva, Robin, Denis si Alessandro! Sa cresteti mari si sanatosi!
Sensibia, am citit povestea nasterii si mi-a placut enorm! Esti o femeie super!
Briza si Sanzi, multumesc pt vizionarea pozelor!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.