Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (103)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

eu eram cu puzzleurile

va salut!...doar citesc, ca mai mult nu ma lasa fii-miu...e disperare de marait...

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

multumesc fetelor pentru raspunsurile rapide

Un vot va rog.

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Si eu citesc dar nu reusesc sa scriu mai nimic. Cum ma vede Eric ca ma asez la PC, cum e calare pe mine. In rest sunt numai langa el, ca merge daca are de ce se tine, dar mai uita ca trebuie sa se tina si ..cade...a luat o multime de cazaturi pana acum..si nu va zic cat poate sa planga apoi. Plus ca dintisorul ala de jos, nr 8, nu vrea deloc sa iasa, il chinuie deja de o sapt...
Sensibilaaaa taci bre, cum sa fiu gravida?!! Nu imi fac idei in sensul asta ca iau pilule de juma de an deja + tratamentul pt chist. Tare imi e frica ca nu scap de operatie. Si mi-e asa de frica de anestezie si de faptul ca nu o sa il mai pot lua pe Eric in brate. Ca atunci cand face buba, la mami in brate e cel mai bine, acolo se calmeaza el
Delia nu am reusit sa vad toate pozele, dar din cate am vazut : copilasii tai sunt din ce in ce mai frumosi, am vazut ca au prietene chinezoaice (tare finute fetitele alea), v-am invidiat la greu pt vacanta la mare...
Kossir, Sofia a fost ca o printesa cu rochita aia! Super frumoasa si ea si tortul cu pisici

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Salut fete dragi!
Delia, bravo pt progresele lui David!
Briza, sa stii ca si mie mi s-au mai schimbat gusturile. Interesant, nu?
Stefana, felicitari si tie pt primii pasi ai lui Luca!
Vladi, Vladimir este un mare dulce! Sa stii ca m-ai facut sa zambesc, pt mine timpul liber inseamna treburile casnice, sau sa-i arat orasul mamei! E-hee, ce mi-as dori un spa, sau masaj ! Odihna placuta in vacanta!
Corimami, ce haioasa ai fost cu expresia; "tata era de mobila"!
Fredelia, pozele sunt senzationale! Jane a crescut foarte frumos! Maine o sa-mi gasesc timp sa ma uit mai pe indelete la poze!
Mihaela, felicitari Angelei pt dintisor!
Avem poze noi la semnatura, o sa incerc sa incarc si cateva pe contul comun.
Sa aveti o seara frumoasa!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna, fetelor! Tare greu reusesc sa intru, Briza, te inteleg perfect, eu evit sa mai deschid calculatorul ziua, pt ca Mara e calare pe mine, vrea muzica, ar sta toata ziua la Pc, plange cand il inchid. Sa stii ca si eu ma gandisem ca esti graviduta, cand am citit de parfum. Doamne-ajuta sa fie ok cu chistul, sa nu ajungi la operatie!
Delia13, si noi luam cadou nasilor, din motivele expuse de Andra, se cunoaste ca suntem din aceeasi zona. Maine mergem sa vedem ce le luam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Salutare fetele!!!
In primul rand vreau sa-i urez printesei Sofia cu nitica intarziere dar cu scuzele de rigoare LA MULT ANI!!! , sa ai parte de o viata minunata si linistita alaturi de cei dragi!!!

Scuze ca n-am mai intrat, am terminat cu bine sesiunea inca de saptamana trecuta insa nu am mai apucat sa scriu fiindca a trebuit sa-mi pun casa la punct, cat am fost in sesiune am cam neglijat-o si a trebuit sa ma pun pe treaba. Si nu pot sa fac asta decat cand dorm copiii, adica de obicei in timpul cand eu in mod normal eram pe net, deci nu am apucat sa citesc nimic din urma. nu prea sunt la curent cu noutatile.
Noi suntem bine, sanatosi, Denis creste, pe zi ce trece e tot mai scump si mai smecher, cand am timp o sa pun si poze.
Sper pe viitor sa pot totusi sa intru mai des. Pupici!!!

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

L-ai ajutat pe BLUEKIDOO cu 246 bani!

briza_marii – glumeam si eu. Normal ca la mami e cel mai bine ca deaia exista legatura speciala intre mamici si bebei. Pupam sa iasa repede dintisorul

La multe lunici iepurasilor : Denis Alin de atb, Robin Sebastian de Ina_3040, Alessandro de LAlexandra Eva Ioana de EVAMIKA !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Pentru cine are timp si vrea sa citeasca, am scris

Povestea Giei
nasterea stelutei noastre norocoase

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

'Neata! Va invit la un ceai verde, il impart cu voi cu placere.
Blukidoo, votat, vad ca esti la ultimul traseu, sper sa castigi!

Atb, felicitari pt examene si LA MULTE LUNITE lui Denis!
Irene, am vazut pozele tale de la semnatura, sunteti niste frumosi, ca de obicei, mi se pare ca ii semeni mamei tale. Mi-a placut de Diana cu ochelari de soare, mi-e dor de vara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Sensibila, mereu atenta la sarbatoritii zilei!
LA MULTE LUNITE SI ANISORI, Robin Sebastian, Eva Ioana, Alessandro!!!

Raportam la 11 luni 9,500 kg si 74cm, 5 dintisori, de umblat nu umbla inca decat sustinut, se ridica in picioare pe langa tot ce apuca dar mai ales pe langa pantalonii mei de reuseste sa mi-i dea jos de pe mine. E foarte vioi si activ, imita tot ce aude, se joaca cu toate jucariile fratiorului lui, si il dispera pe Nicholas la maxim cu tiuitul lui ascutit atunci cand vrea ceva sau cand nu i se face pe plac. Mi-s dragi de mor dupa ei cand ii vad cum se joaca impreuna si se mai si caftesc din cand in cand.
Mor de ciuda ca in ultimul timp n-am mai facut poze, cele mai recente cred ca sunt cele din decembrie, de craciun, parca mi-e cumva sa le pun alea pe picasa, desi n-am mai pus poze de la haloween cred.
Mno bine, fug sa-l iau de pe olita ca altfel o ia la sanatoasa de-a busilea cu ea lipita de fundulet.
Sa aveti o zi frumoasa si senina, va las o felie de pizza (ca poate tort nu vreti la ora asta ) si bufet deschis pt fiecare ce vrea sa bea , cu ocazia celor 11 lunite implinite!

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput