Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (103)
Raspunsuri - Pagina 6
sensibila spune:
Happy Valentine’s Day !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
child spune:
CORIMAMI iti raspund tot eu, stiu ca Ina i-a dat lui Robin taitei cu lapte, ca si mine, in aceeasi seara.
Albert nu s-a omorat dupa ei, a mancat un pic si apoi m-a refuzat.
Ina a insistat un pic si de aia Robin a varsat.
Dar asta nu ma impiedica sa nu-i mai dau taitei cu lapte. O sa mai incerc peste vreo cateva saptamani, mai ales ca acum am facut rost si de taitei de casa.
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
kossir spune:
Buna dimineata fetele dragutele,
Multumim frumos pentru toate urarile facute, m-au, ne-au bucurat enorm fiecare in parte
Aniversarea a fost linistita, draguta, Sofia s-a comportat frumos, desi nu dormise prea bine ziua, mai deloc chiar, dar nu s-a simtit.
Am pus si eu ceva poze din ziua aniversara si o zi inainte.
In rest suntem bine, nu pot da un bilant pentru ca inca n-am fost la dr. Probabil maine. Oricum nu merge singura, doar sustinuta, chiar si de o mana, merge - alearga- in patru labe, n-are nici un dinte, rade, se joaca, e curioasa, nu prea mai agreaza jucariile, ca trebuie sa exploreze casa acum, vorbeste bebelusheasca cu spor, in rest mama, tata, papa, cateva chestii. Kg si cm cand venim de la dr.
Fredelia tare frumoase poze, ai niste copii extraordinari de frumosi si veseli. Imi palce mult de voi.
Vladi sa ai o saptamana reusita si un concediu palcut. Cat despre Vladimir il pupam sa treaca repede momentul. Cum o fi dupa? Sanatate multa. El e un scump delicat.
Mihaela
Gata am fugit, va pupic
CoriMami spune:
Kossir, f frumos ati petrecut! Tortul arata divin, si Sofia a avut o rochita minunata! Bravo, sa va traiasca!
Freedelia, tare frumos se joaca fratii in pozele tale!
Child, multumesc pt raspuns! Nu am incercat taietei cu lapte dar ii aveam in program..momentan ii dau numai paste mici in forma de stelute cu iaurt si branzica si nu are probleme, le papa bine.
Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Se apropie Prima aniversare
stefimic spune:
Salutare si de la noi, multumim de cafea, chiar era necesara ca am am cam avut o noapte mai sexi.
CARMEN ma bucur ca ati petrecut frumos si ca SOFIA a fost incantata, un tort foarte frumos si o atmosfera festiva foarte draguta, mi-a placut ca desi ea e micuta ati facut coifuri si baloane.
cat despre raportul de 1 an fiecare copil este in felul lui, sunt convina ca va incepe destul de repede sa faca si lucrurile pe care acum nu le face.
oricum cert este ca ai doua minuni de copii care o sa va umple sufletele de bucurii.
INA sper ca sunteti bine si ROBIN nu a mai vomat.
FREDELIA superbi copii mai ai, se cunosc de la o posta ca sunt frati, frumosi foc si i-mi place foarte mult ca ii vad ca deja se joaca impreuna, mai mult fetitele intre ele dar sunt convinsa ca si JOHN isi iubeste surioarele.
voi radiati de fericire si aveti si de ce, o familie minunata.
VLADI spor la treaba si sper ca VLADIMIR sa scape cat mai usor si fara probleme, iar despre vacanta cred ca abia astepti asa ca iti doresc sa ai o vacanta linistita fara probleme la ski.
YAIA cum mai este iepurica, mai faceti febra? ati descoperit daca aveti infectie urinara? sanatate multa.
STEFANA felicitari iepurasului pt primii pasi.
ma duc sa culc trupa si sper sa revin.
sa aveti o zi linistita si indragostita.
bluekidoo spune:
Fetele.. am si eu nevoie de o lamurire.. ma uitam pe contul comun si am vazut o reteta de Supa crema de broccoli.. printre ingrediente scria ca se pun 2 cani supa de pui... ce inseamna asta? fac supa de pui mai intai si o folosesc la supa crema de brocoli? sau se refera la altceva si n-am inteles eu?
Un vot va rog.
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bluekidoo Fetele.. am si eu nevoie de o lamurire.. ma uitam pe contul comun si am vazut o reteta de Supa crema de broccoli.. printre ingrediente scria ca se pun 2 cani supa de pui... ce inseamna asta? fac supa de pui mai intai si o folosesc la supa crema de brocoli? sau se refera la altceva si n-am inteles eu? Un vot va rog. Nunta 12.05.2007 Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010 |
adica zeama in care fierbi carne de pui o folosesti la reteta aceea, asta teoretic, practic cred ca 90% dintre cei care gatesc pun apa, la carte asa scrie, ca si supele de legume se fac in zeama de carne
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia13 Fetelor, vin si eu cu o intrebare. SE IA CADOU NASILOR LA MOT? Am tot auzit in stanga si in dreapta si am zis sa va cer si voua parerea. Mie mi se pare aiurea sa dau cadou nasilor de ziua baiatului, plus ca in momentul de fata trecem printr-o perioada naspa cu banii. Voi cum procedati? Delia13 mamica fericita(''); -David Andrei 04.03.2010 |
Delia eu cred ca depinde de zona si de cum s-au pastrat/impamantenit oiceiurile in acea zona, de exemplu eu nu am auzit pana acum despre ce ne spunea Erina - material, zahar, covrigi, etc
La noi se face cadou si de motul copilului, avand in vedere ca ei aduc cadou jucarii, o gramada de imbracaminte, turta si mai fac si cadou in bani copilului, ca o multumire, parintii fac un cadou nasilor. Noi le-am luat o rama foto, initial vroiam sa le pun si cateva poze cu Ianis si fetita lor, dar n-am mai avut timp sa le incarc
bluekidoo spune:
fetele sa-mi fie cu iertare dar mai intreb odata ca am uitat.. era cineva pe aici care facea puzzleuri si le inrama dar nu mai stiu cine ... as avea si eu cateva intrebari despre subiect.. daca are chef sa imi raspunda la cateva intrebari sa-mi dea si mie un pm...
Un vot va rog.
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010