Ian-Feb2011-Bv Tunde!Laura!Dolores!Sherbi (190)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Tot imi aduc aminte cate ceva...
Am vorbit mai devreme cu Wudy, se simte foarte bine, maine crede ca pleaca acasa. Cea mica este foarte galagioasa (in privinta asta cica seamana cu Natalia de Bebelu).Ea era usor nemultumita de asistentele de la neonato, cica nu au invatat-o mai nimic, i-au adus bebelusa si i-au lasat-o pur si simplu cate juma de zi fara nici un sfat...

Mi-a venit pompa de san (finally), in juma de ora imbrac buburuza si facem amandoua o plimbare pana la posta.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

LORI, ce fel de sling ti-ai luat?

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Felicitari Doloress! Bine ai venit, bb Kevin!! Mamica curajoasa, refacere grabnica, lapte in tzitzi, si multa fericire in noua formula imbunatatita!! BB Kevin, sa fii sanatos, necolicos si mancacios!!! Sa ai parte de toata fericirea si norocul din lume !!! Bb Patrick, sa fii un fratior de nadejde pentru fratiorul tau mic, sa il ocrotesti si sa il iubesti asa cum o iubesti pe mami tau!! Iar pentru tati felicitari pentru familia ta reusita! Sa ai grija enorma de ei, caci sunt comoara ta cea mai de pretz

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 14+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

LORI, ce fel de sling ti-ai luat?

_

Roxana

www.sling.ro/catalog/slinguri-reglabile-ring-sling/produs/est/" target="_blank">asta

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Am comandat si eu la astia un wrap astazi, eu am coloana vai de capul ei si imi trebuie ceva cu distribuire cat de cat egala a greutatii pe ambii umeri, de-aia un sling nu ma avantajeaza.
In cat timp ti-au trimis comanda?

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

2 zile , cred, m-am trezit asa la usa, fara telefon, fara mail. poc cu slingul!
wrap e mai bun pt spate, dar eu clar nu-s atat de inteligenta sa montez asa ceva!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

eu am marsupiu bebe genul www.ibebe.ro/products/Marsupiu-2Go-Cybex.html#" target="_blank"> asta ..e foarte comod si la coloana datorita centurilor din spate si cea de la brau..e adevarat ca eu nu il prea folosesc tot din cauza de dureri de spate..dar il ia sotu mereu,mai ales cand mergem la cumparaturi si trebuie sa aibe mainile libere.sta foarte bine in el,spatele si gatul e protejat.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

felicitari Doloress si Sherbisa va traiasca bebeii si sa fie sanatosi si fara cilici..eu deja dorm cu foen-ul in mana

cea mai fericita mamica de frumos si sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

felicitari Doloress si Sherbisa va traiasca bebeii si sa fie sanatosi si fara cilici..eu deja dorm cu foen-ul in mana

cea mai fericita mamica de frumos si sanatos

saraca de tine
ii dai picaturi de colici ? poate trebuie schimbate.
baiatu mare sa mai treaca plansul

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Buna fetelor,

va citesc de cateva luni dar pana acum nu am scris deloc.
Am nascut si eu un baietel in 18 ianuarie, 51 cm, 3,430g, apgar 10, clinica Eva. Daca puteti va rog sa ma treceti si pe mine in listuta.

Am vazut ca faceti comanda pentru colacel, daca mai este loc pentru inca unul pe comanda va rog sa ma treceti si pe mine cu unul. Am vazut ca deja sunt 29 comandati.

Eu nu prea am timp liber, abia reusesc sa va citesc, bebe este agitat si plange destul de mult daca nu sta mami cu el in brate, parca ar manca toata ziua.

Va pup si cand mai am timp o sa va mai povestim de noi.
Felicitari tuturor mamicilor, sa aveti buburuze cuminti iar celor care inca nu au nascut le doresc nastere usoara.

2 sarcini oprite in evolutie la 8 s - MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput