Ian-Feb2011-Bv Tunde!Laura!Dolores!Sherbi (190)
Raspunsuri - Pagina 17
Shines spune:
Luiza..deocamdata e bine sa il pui ziua cand e treaz sa stea cat mai mult pe burtica. asa isi exerseaza si intareste muschii spatelui si gatului.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
monika_bt spune:

FELICITARI, SHERBI!!!
BINE AI VENIT, MARC!!!

DEEA, cum adica sa mergi singura la controale?? Fato, ai facut bebele singura?? Mai ales acum pe ultima suta de metri cara-l cu tine, ca uite asa se intampla ceva si esti singura...Mai ales ca aveti si masina...
Deci dilatatie 2... inseamna ca pana maine nasti...Pai, sa scoatem motatele!!!

HAI, DEEA!!!
HAI, MEDEEA!!!
NASTERE USOARA SI BEBELINA SANATOASA!!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
38s+1z
LUIZA
Lorich spune:
Buna!
Sherbi, felicitari!!! Bine ai venit pe lume Marc, sa fii sanatos!!!
Mai, Ana intorcea capul dupa mine din maternitate, si acum il tine si-l intoarce fara probleme, numai ca eu n-o las, tot timpul am 1-2 degete acolo sa i-l sustin.
Noi ne-am intors de la controlul de o luna; are 4670g si 57 cm, o grasunica! Totul e ok, insa are putina reactie alergica la ceva (app de ce intreba Roxx), dr. mi-a zis sa schimb pampersul sa incerc, ca sunt si-n zona pampers, sa incerc sa nu o mai dau cu ulei sanosan, ideea e ca fac ei de la ceva si ceva-ul ala trebuie aflat.
Pt colici ne-a dat debridat, sa vedem daca ne ajuta.
In rest, toate bune si frumoase, ne-a tras un concert acolo ca i se facuse foame si cu unele lucruri nu se negociaza, dom'le!!!
Am primit in maternitate un voucher de la baby spa cu 4 sedinte de "inot" si saptamanile ce vin o s amergem la o balaceala profesionala, dr. ne-a zis s amergem linistiti, ca-s ok astia..
Anca, vacanta placuta la munte!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
clausor spune:
Vai ce rapid se misca lucrurile pe acest forum.Vreau sa transmit si eu
Felicitari celor care au nascut astazi!!! si Sarcina usoara celor care urmeaza sa nasca . O sa ma pun la punct si cu emoticoanele, pe site-urile despre masini nu avem asa ceva in dotare.
tatic de arinutza !!![]()
Lorich spune:
Deea, daaa..gata, pregateste bratele!!!!!

Hai Deea!!!
Hai cu puiutza Medeea!!!!
Nastere usoara!!!

roxx26 spune:
Mai fetelor, postase mai demult Doloress un link cu un babycarrier care mi s-a parut tare interesant si comod, adica www.amazon.com/Comfy-Baby-Sling-Carrier-Colors/dp/B002KSCA8U/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1296917094&sr=8-1" target="_blank">asta. Am gasit ceva similar la un magazin din RO (imaginarium) si cand sa pun mana pe tel si sa-l comand fericita, vad ca scrie 6-36 luni...adica sa nu fie recomandat pana in 6 luni? pai wrap-urile alea din panza elastica sau neelastica, care sunt recomandate inca de la nastere, nu tot in pozitia asta il tin pe bebe? voi ce ziceti?
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Shines spune:
Deea..deci oficial esti pe prima pagina,n-ai incotro! Hai cu bebe Medeea!!

HAI DEEA!!!

HAI MEDEEA LA MAMI!!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Lorich spune:
Roxx 6 luni????? Pai cu ce coloana il mai cari pe bebe la 6 luni????
In alta ordine de idei, azi mi-a venit slingul...are dvd, diseara ma treaba cu tati...cred ca treb sa-mi fac un test IQ inainte sal comand
. Oricum, abia astept sa vad ce zice Ana de el.

17+