Mamaliga la 8 luni

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui narcisam102
ca inca nu i-am pus nici un fel de condimente in mancare. Adica gen Delicat, au o groaza de sare. In fine...deci orice fasole mica e linte?

si nici mai incolo sa nu o faci
linte este..altceva decat fasolea,seamana dar nu este fasole cu bob mic, o gasesti in supermarketuri la raionul unde ste si fasolea, scrie LINTE pe pachet.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.

Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Cand zic fetele de condimente nu se refera la cele care contin sare si alte minuni (cuburi cu gust de.., vegeta, condiment de friptura..). Ele se refera la plantele respective: marar, patrunjel, busuioc, cimbru, piper, usturoi, boia dulce, curry, chimen, sofran si altele care nu-mi vin acum in minte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

Am inteles. Eu m-am uitat o data dar nu am vazut nimic pe care sa scrie linte. Probabil nu aveau at. O sa ma mai uit.
Multumesc

Edit nici boia dulce nu i-am dat curry sau piper...nici atat. Nici busuioc nici cimbru...
Imi pare rau ...eu inca am ramas la radacinoase, dovlecei, ardei gras, cartof, rosii, galbenus, spanac si brocolii. Cam astea sunt legumele ce eu le folosesc...
de asta ma si interesa subiectul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Pai nici nu are nevoie de piper cat e mic !Lintea e buna,se fierbe repede-eu folosesc rosie sau verde.Poti sa faci o supa crema din ea de exemplu.da o cautare pe goagalimagini si te lamuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

A mea la varsta aia manca cu mare placere ghiveci de legume, tot felul de budinci de legume (conopida/cartofi/dovlecei) cu branza, cascaval, ou, bagate putin la cuptor si apoi cu putina smantana/iaurt pe deasupra, peste facut la abur cu cartofi natur cu putin unt si patrunjel, spanac, supa de rosii cu galusti, supa de pui cu galusti, supa crema de legume si cam atat...carne mai rar, nici acum nu se prea omoara decat daca-i facuta sub forma de perisoare sau chiftele (din cauza de lene de mestecat), la gradi le gateste aproape zilnic cu carne, noroc ca mai ciuguleste ceva pe acolo, acasa nu prea "serveste"

Fasole, linte, eu le-as lasa pe mai incolo pt ca baloneaza rau. Mai repede niste fasole galbena sau verde, aia mi se pare mai potrivita

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Noi avem o masa cu carne in fiecare zi. In general la supa. Fierb carnea separat si o pasez cu blenderul, separat fac supa, la fiecare castronel pun o lingura de carne. Ii place tare mult carnea de manzat dar folosesc o data manzat o data pui sau curcan.
Seara avem spanac cu peste, brocoli cu cartof sau spanac, spanac cu ou si unt si branza, dovlecei cu branza si ou etc. Daca e contipat ii pun si o lingurita de iaurt.
ghiveci nu am facut inca...
adica nu trebuie sa calesti ceapa la ghiveci?

Mergi la inceput

Eu la ghiveci ii puneam toate legumele la fiert, inclusiv ceapa, preferabil ceapa verde, apoi dupa ce erau fierte le puneam rosii decojite taiate cubulete, putin unt si le dadeam 5-10 min la cuptor pana se rumeneau putin deasupra. Apoi blenderuite sau pasate cu furculita si gata. Fara ceapa calita la varsta asta, bineinteles... Eu sunt o mama mai "libertina" in ale gatitului pt copil, dar nici chiar asa

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

O idee minunata!
Multumesc!

Fetelor daca mai aveti ideei va roggggg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

narcisa, nu ma refeream la vegeta sau cubulete ci la plante aromatice asa cum a spus Anya.
noi avem o adevarata colectie de plante si dau gust foarte bun mancarii. In jurul varstei de 1 an, Finn nu a mai vrut mancare de bebelusi, adica fara gust. Si cum noi mancam sanatos zic eu - fara nici un pic de sare adaugata, prajeli foarte rar, fara multe grasimi - am inceput sa-i dam de la noi. Eu am mancat extrem de condimentat cat am fost gravida si aproape numai mancaruri asiatice. Finn mananca supa de lapte de cocos cu pui sau creveti, taitei cu legume, orez cu legume. Ii place si curry, hummus, spanac cu ou, alge, peste. Ce m-a mirat este ca nu-i place cartoful dulce. In schimb e mort dupa dovleac.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Si fimea e fan mancare chinezeasca , mananca mai condimentat ca mine, eu sunt adepta chestiilor mai dulci, ea cu tasu sunt cu de-astea condimentate... Aschia nu sare departe...deh.... Scuze de off topic, da' nu m-am putut abtine, ma bucur sa mai vad ca si alti copii mananca mai condimentat, cu multe plante, ca deja se uita lumea la ea ca la extraterestri

Pup

Mergi la inceput