Mamaliga la 8 luni

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Inclin sa cred ca nu de la Fagaras avea colesterolul mare. Mai ales la varsta aia. Poate doar daca manca kilograme de fagaras si carne, a mea manca o data pe saptamana, daca manca si atat. Asa i-a spus medicul, ca era de la Fagaras si pui?

La varste mici este chiar recomandat ca lactatele, smantana, iaurt, lapte sa fie mai grase.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

Manca cate o cutie o data. Nu stiu daca era doar de la asta sau erau mai multe si nu a mai zis ea...dar i-a spus dr sa nu-i mai dea. Si a trecuto pe curcan...Oricum de frica luna urmatoare i-am facut si eu analizele ca al meu e mai grasun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Dar ce probleme avea de i-a facut analize sa vada valorile colesterolului?

Mergi la inceput

Varsa tot ce manca. In jet. Au fost un set de analize printre care si asta. Sincer nu cred ca de la colesterol varsa...ci de la faptul ca il indopa in permanenta dar in fine....fiecare cum il taie capul...

Ce altceva mai le da-ti copiilor vostri sa manance, legume, supe, ca eu uneori numai stiu ce sa mai inventez...Prea multe variante nu prea avem...
Ati incercat fasolea verde? Mie mi-a spus dr sa-i dau dar nu prea stiu cum sa o fac. Si lintea? Ce e aia linte...am inteles ca o fasole mai mica...dar cum iti dai seama ca e linte si nu fasole?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Mamaliga o fierb in apa si o servesc cu iaurt !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

La primul copil am facut totul ca la carte: am facut branzica din lapte praf, l-am hranit ca la carte, am cerut sfatul la tre doctori. Al doi-lea copil a mancat branza de vaci din comert, smantana si iaurt la fel. Evident ca acum mananca din aceeasi mancare. Surpriza: copilul crescut ca la carte are colesterolul mai mare decat cel crescut "din comert".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

fasolea verde, linte ...probabil dupa 18-24 luni, dar iarasi este doar experienta mea.
Ca am intalnit de curand o mamica cu un bebelus de 5 luni care deja mananca iaurt, supa de legume si carne de pui, suc de citrice si e f stresata ca ce ar mai putea sa ii ofere copilului.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.

Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

Mergi la inceput

Sunt de acord cu tine lulu. Nu ne grabim deloc dar noi ne apropiem de 1 an iar eu habar nu am sa gatesc si nici care e diferenta dintre fasole si linte cred ca pt mine este timpul sa ma interesez, sa vad cum e, cum se poate gati, etc de asta intrebam.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

fasolea verde si lintea se pot introduce in alimentatie de la 7-8 luni. lintea este foarte buna, dar poate produce gaze. o fierbi cam jumate de ora si pui condimente. eu folosesc condimente indiene.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Multumesc JD asa mi-a spus si mie dr. dar eu am evitat sa-i dau pt ca inca nu i-am pus nici un fel de condimente in mancare. Adica gen Delicat, au o groaza de sare. Si ma gandeam ca asa doar sa le fierb cu apa si eventual rosi si un pic de unt nu prea stiu ce gust au.
Sa le bag la blender sa nu....
In fine...deci orice fasole mica e linte?

Mergi la inceput