LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *281*
Raspunsuri - Pagina 5
emabucuresti spune:
buna dragelor,
La multi ani Iulia!! sanatate , fericire si noroc dulcetico!
La multi ani si celorlalti sarbatoriti de zilele acestea!
Elle imi pare rau de problemele ce s-au abatut catre voi! Sanatate evei si soacrei!
CristinaUK si Ceska, felicitari pt joburi! Sanatate bolnaviorilor!
Eliza de mult doream sa iti spun ca imi place sa citesc opiniile tale despre diverse probleme si situatii ce se discuta aici!
Ellenuta spune:
clopoteii vostri mai stau sa le puneti supozitor sau sa luati temperatura in fundulet? eva nu vrea neam sa-i pun supozitor, prefera sa inghita orice ... dar la febra mare, e bun novocalmin ..
ema saru-mana!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
madalina28 spune:
La multi ani Ana Maria, Daria Maria, Eduard si Iulia!
Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!
La multi ani Vera!Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de comorile tale si cei dragi!
Elle eu ii iau inca temp in fundulet, am obs ca-mi da diferente intre cel de ureche si cel de fundulet, cat despre supozitoare eu nu i-am pus niciodata,doar asta vara la urgente i-au pus un desitin.Ce tragedie era sa se intample dc nu era mama ta cu Annita si socrela offf nici nu vreau sa ma gandesc, daca nu-si ia tel la ea pune-o sa-si tina in permananta o copie dupa buletin in buzunar iar pe verso scrie tu nr de telefon ale apropiatilor, eu asa am pus-o pe mama sa aibe la ea.Sanatate multa Evei si soacrei!
Roxana nu am mai facut cu tarate, nu erau din sursa sigura, cand am cantarit taratele am gasit ceva scarbos in ele si le-am aruncat d eurgenta la gunoi.
Fetele exista vreuna printre voi care face kefir in casa din ciuperca de kefir caucazian?
Ellenuta spune:
mai .. a fost mana lui Dumnezeu aici .. ptr ca mama trebuia sa mearga undeva sa ia niste bani, insa, tata si-a facut programare la masaj si nu a mai putut sa vina s-o ia sa mearga acolo .. nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi putut intampla. mai ales ca nu erau in parc, unde ma mai stie lumea, ci in curtea unei biserici baptiste sau asa ceva unde poarta era larg deschis iar pana in bulevard erau aproximativ 10 metri (iar trotoarul nu e extrem de circulat) ...
ma intreb incotro ar fi luat-o anna .. ce ar fi facut? si-i multumesc lui Dumnezeu ca a avut grija de ea si de data asta ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
aurel_cris spune:
Daria Maria
Iulia Maria
Radu Ion
Maia
Elle sanatate multa soacrei tale,bine ca a fost mama ta cu ea,cred ca trebuie sa ii dai un telefon sa o verifici daca are probleme.Multa sanatate Evei deasemenea,vad ca doar sa dus cateva zile si gata a racit.
Irlandeza asa are si Bia doar temperatura,alceva nimic,astazi la fel temperatura,daca o tine asa si maine ma duc la GP.
Roli multumesc mult pentru raspuns.
Ema multumim frumos mami.
Bianca tot cu temperatura este,pare sa cedeze cand ii dau nurofenul dar dupa cateva ore revine iar,acum macar nu mai are 39.Daca o mai tine asa ma duc cu ea la dr. dar nu cred ca are ce sa imi spuna mare lucru.
Pupici.
grati.ela spune:
La multi ani Ana Maria, Daria Maria, Eduard si Iulia!
La multi ani Vera!
LalaD cum a fost la voi la mate? Ozi a luat 14p dar depune contestatie luni pt subiectele 3 si 4 unde zice ca ar trebui sa obtina 7p, resp 4p in loc de 1p, 1p. Eu nu ma bag pt ca stiu ca uneori gandeste corect dar se exprima cu pietre intre creieri
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grati.ela La multi ani Ana Maria, Daria Maria, Eduard si Iulia! La multi ani Vera! LalaD cum a fost la voi la mate? Ozi a luat 14p dar depune contestatie luni pt subiectele 3 si 4 unde zice ca ar trebui sa obtina 7p, resp 4p in loc de 1p, 1p. Eu nu ma bag pt ca stiu ca uneori gandeste corect dar se exprima cu pietre intre creieri "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
La multi ani sarbatoritilor atat mamici cat si pitici, numai fericire si bucurii sa aveti !
Grati felicitari Ozanei si multa bafta mai departe !
Pup fata isteata !
Al meu s-a oprit aici asa cum estimasem initial, numai 9 puncte, s-a vazut faptul ca nu e familiarizat cu programa extra scolara, la a cincea au fost toate subiectele pe baza de demonstratii matematice, nimic din ce lucreaza zilnic la scoala.
Cam abstract pentru un copil de 10 ani, eu sunt multumita ca a mers pana aici, a facut dovada ca stapaneste cunostintele cerute de scoala, pentru mai mult trebuie sa lucreze el singur numai astfel de subiecte si sa invete sa le faca in bareme cerute de olimpiada.
Eliza spune:
La multi ani, Iulia! Sa cresti mare si sa infloresti alaturi de parintii tai.
La multi ani Ana Maria, Daria Maria, Eduard, Maia, Radu !
Vera, La multi ani!
Ema.
Elle sanatate multa si pentru Eva si pentru soacra. Se pare ca ingerasul pazitor al Annei a fost cu ea si nu s-a intamplat nimic rau.
Noi am inceput sa ne uitam de alta gradinita, am gasit una care ne place...a trebuit sa scriem un eseu despre Emma si acum asteptam sa vedem daca o admit sau nu( in martie aflam si gradinita o incepe in septembrie). Acum mi se pare ciudat sa o admita pe baza a ce au scris parintii .
Ceska, Cristina bafta la noile joburi.
Sanatate multa Biancai si Patriciei. Se pare ca nu ati scapat nici voi de bolile luate de la gradinita
Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii
Ioanact spune:
LA MULTI ANI, godzila (scuze pt intarziere)!
LA MULTI ANI, clopoteilor sarbatoriti ieri si azi: Iulia Maria, Maya, Radu Ion si Yannis-Sebastian!
Ellenuta bine ca nu s-a intamplat nimic rau cu Anna.
Sanatate multa soacrei si Evei!
Sanatate si Biancai!
Ioana sta sa-i i-au temperatura, insa supozitor nu i-am pus de cand era bebelusa.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!