LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *281*
Raspunsuri - Pagina 4
ceska777 spune:
Ven,
vad ca ne citesti chiar daca din umbra. Eu una ma bucur, pacat ca nu ne scrii mai mult si mai des. De luni o sa vad insa si eu cum se impaca job, copil si casa.
Slujba mea e total nespectaculoasa, nu e in domeniul meu. Dar e munca cinstita si deci nu mi-e rusine cu ea: casier la Edeka (un supermarket). E juma de norma si o sa imi acopere din costuri cu scoala daca ma accepta din septembrie. Am cautat un an intreg (2010) in domeniul meu si nu am gasit. Poate a fost ghinion. Nici nu vreau sa o dau in tragic si sa spun ca "produselor de export" le revine aici numai munca de jos, necalificata si prost platita. Sper numai sa ma accepte la scoala, sa imi iau peste trei ani examenul si sa nu mai am de-a face cu mediul asta: bani, economie, venit, maximizare, profit, mai mult, mai mult etc. Sa stau cu copiii sa citim carti colorate si povesti frumoase, sa mergem in padure etc.
Gata!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ven spune:
Ceska, asa e, munca cinstita (si platita, acolo) e un lucru de admirat. Sunt sigura ca vei face si scoala si apoi ceea ce iti place cu adevarat. Mult succes si tie si lui Benji in noile ipostaze!
Pupici tuturor!
aurel_cris spune:
Ceska si eu ma bucur la fel de ultimile zile de leneveala sa zicem,de luni incep si eu un job.Nu am gasit nici eu ce cautam dar sa ivit ceva temporar adica pana la sfarsitul anului si chiar daca au un program cam aiurea l-am luat.Urmaresc in paralel sa fac ceva voluntariat in domeniul meu ca sa imi fac rost de referinte si putina experienta ca nu am mai lucrat de ceva timp.Aici se face recesamantul populatiei si aveau nevoie de keyers[data entry],am dat niste teste le-am luat,astept cazierul acum.E cam naspa ca incep la 6 am.si termin la 2 pm.,sa vedem cum ne vom descurca.Eu cred ca recesiunea asta isi spune cuvantul in privinta joburilor,automat sunt favorizati ai lor si e normal ce sa zic.Bafta multa mami.
Alinact e preotul nostru e un pic mai strict asa,el vrea ca sa te duci la inceput si sa stai pana se termina,chiar a facut observatie sapt. trecuta ca la job daca intarzi te da afara,sa facem un efort sa stam cat dureaza slujba.Deasemenea eu nu prea am intrat sa conduc pe autostrada si daca sotul nu ma poate duce, eu singura nu plec.Nu este din rautate sau ca nu am credinta dar cand esti asa departe mergi mai greu.Gradinitele si scoli catalice sunt mult mai bune aici daca vom reusi e bine daca nu vedem altele ce sa facem.
Roli spor la munca mami,nu stiu daca nesomnul ei era de la vreun virusache ca o tine de ceva timp asa.Am stat toata noaptea de garda si nu a vrut deloc sa scada temperatura.Pe la ora 4 am i-am bagat un novocalmin si i-a scazut brusc.Eu am inteles ca novocalminul asta nu ar fi prea bun,e adevarat??Intreb ca tu ai mai multa experinta si eu sunt cam paralela cu multe.
ceska777 spune:
Ven,
multumim de urari!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ioanact spune:
Buna seara!
Ne laudam si noi cu al doilea dintisor al Justinei.
Azi l-am descoperit.. si n-am simtit cand a iesit, adica nu s-a trezit des noaptea sau sa tipe cum a fost la primul. In schimb e maraita si nu mananca, nici laptele..cu greu reusesc sa-i dau.
In rest roade tot.
aurel_cris nu putem compara jobul cu biserica. La job trebuie (avem o obligatie) sa mergem, deoarece putem fi dati afara (cum ai zis si tu) , pe cand la biserica ne ducem (daca vrem) sa ne rugam, ascultam slujbe.
Preotul ar tb sa inteleaga ca nu stati aproape de biserica si in plus copilul nu poate sta atata timp la biserica.
De cand o am pe Ioana (acum si pe Justina), n-am mai fost la biserica de la inceputul slujbei pana la sfarsit, pt ca nu stau fetele atat.
Poate cand vor creste.. Ioana sta o ora jum maxim doua.
Dar nah..daca preotul asa v-a zis, inseamna ca nu vrea sa va ajute. Ca de fapt va trebuia o hartie de la preot pt gradinita.
Cum am mai zis sper sa gasiti gradinita potrivita.
Si sa nu mai faca temperatura, Bianca.
ceska succes in noul job!
LA MULTI ANI, clopoteilor sarbatoriti azi: Daria Maria si Eduard Cristian !
Uitandu-ma pe lista, la sarbatoritii care se vor serba am ajuns si la Sara Ioana de mami Stoisor, care n-a mai scris de f mult timp. Bineinteles ca sunt si alte mamici care n-au mai scris..asteptam sa ne dati un semn despre clopoteii/ surorile/ fratiorii vostri.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
roli25 spune:
Cristina, nu-i prea bun, daca poti sa-l eviti e mai bine, dar in cazuri de febra mare, care nu scade cu nimic, asta e, merge unul.
Eu ultima data i-am bagat lui Andrei ca a facut alergie la paracetamol.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
irlandeza spune:
Cristina, si noi suntem cu febra de o sapt., tot de la gradinita s-a imbolnavit. Si inainte de vacanta de iarna, tot asa, o sapt. cu febra. Cand facea 39-40 ai mai puneam cate un supozitor cu paracetamol, iar cand sarea peste 38, ai dadeam Nurofen pt. copii, cate 3 ml. Avem si antibiotic si-i dau cu Enterolactis, pt. refacerea florei.
Sanatate multa.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Ellenuta spune:
IULIA
La multi ani, pipetel frumos! Sa cresti mare si frumoasa, vesela si bucuroasa, sa fii isteata si cuminte si tare fericita alaturi de cei dragi!
MAIA, RADU
La multi ani cu sanatate si noroc!
VERA
La multi ani (scuze de intarziere)! Multa sanatate si fericire!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
Ellenuta spune:
hello girls
of ca iara ne-au lovit belele .. soacra-mea in internata la municipal ca a lesinat ieri pe strada .. norocul cel mare ca era si mama cu ea, iesiera cu asta mica afara .. mi-e groaza cand ma gandesc ca putea sa fie singura cu anna .. ce facea asta mica? ce nenorocire putea sa se intample .. nu avea nici telefon la ea, nici buletin nimic ... i-au facut analize etc, nu a fost avc sau infarct, Doamne ajuta .. insa a avut o cadere de tensiune (10 cu 7 in salvare si 7 cu 5 la spital), ea care are 18, 19 tensiunea .. asta din cauza ca ultimele doua zile nu a baut si nu a mancat, insa, medicatia si-a luat-o, pastilele si-au facut efectul mult mai puternic si uite de aici lesinul. acum se chinuie cu perfuzii etc sa=i creasca tensinea inapoi la 16 , 17 ..
eva e racita cobza, a luat-o de aseara cu febra mare, frison, muci, tuse etc .. ii dau anitermic la 4 ore, aerosol, hidratare ..
pupici
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun