Fluturasi de martie-aprilie 2011(145)-Hai Rhynna!!
Raspunsuri - Pagina 9
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ailed_dota yasmy, evident ca e ![]() , ma gandeam acum si eu tot cu 7 in minus am venit acasa dupa ceza de la ingeras ... ca la maria nu aveam cantar acasamami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 32+cu dodoloatza frumoasa![]() AMR 6 saptamani![]() 69/11 |
cred ca eu visam prea mult deja

ca eu m-am intors din spital cu vreo 10 (max12) kg din 25....deci am las ffff mult in spital...vreo 13-15 kg.mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR:
maxim 11 zile !!!!
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui lalely07 Alina..ce puiut scump ai!!!Primul nostru fluturas...Si ce cumintel doarme el acolo... ![]() Miki1979...produsul de la Humana consta in pastile,praf..sau cum??Este ok de luat in sarcina??? ![]() . Stiti pe cine nu am mai vazut de mult pe aici:DjLaura.Ea oare scrie si la cealalta odisee?? 29+ DavidDoamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! |
e praf pt constipatia sugarilor ( e lactoza de fapt ) si se da si in sarcina..e ca la cutiile de lapte praf..incearca-l te rog, nu te mai chinui..
mami de Vlad 09.04.2009 si
s37 cu
miki1979 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui bb_yasmi
inseamna ca e ![]() ![]() teoria: Nutrimente specifice sarcinii si dezvoltarea diversilor muschi ~3200 grame Acumulare de lichid in corp ~1800 grame Creste cantitatea de sange in corp 1400 - 1800 grame Cresterea sanilor 450-900 grame Cresterea uterului ~900 grame Lichid Amniotic ~900 grame Placenta 1.~2260 grame Fatul 2700 - ~3700 grame Total 12 - 14 Kg mami de fetita cu codite si baietel nazdravan AMR: maxim 11 zile !!!!![]() |
bbyasmi, nu toate dispar imediat, doar astea 3 de mai jos ar trebui luate in considerare la inceput..eu nu cred ca e

teoria..Lichid Amniotic ~900 grame
Placenta 1.~2260 grame
Fatul 2700 - ~3700 grame
bb_yasmi spune:
miki...stiu ca nu dispar toate....dar eu ma asteptam la cel putin 7-8kg...cum spuneam prima data s au dus 10-12 kg......dar aveam de unde...![]()
![]()
bulina ai fost la eco??? ce data at stabilit ptr cezariana?? cum e bb??
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR:
maxim 11 zile !!!!
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi miki...stiu ca nu dispar toate....dar eu ma asteptam la cel putin 7-8kg...cum spuneam prima data s au dus 10-12 kg......dar aveam de unde... bulina ai fost la eco??? ce data at stabilit ptr cezariana?? cum e bb?? mami de fetita cu codite si baietel nazdravan AMR: maxim 11 zile !!!!![]() |
da..de fapt vroiam sa zic ca mie mi se pare ca alina a dat ok..restul dispar in cele 6 sapt cand se retrage si uterul..

mami de Vlad 09.04.2009 si
s37 cu
simonacip spune:
| citat din mesajul lui alina.n Multumim mult tuturor fetelor pentru aprecieri ![]() ![]() ![]() .Simo dar ce s-a intamplat la eco?Scuze nu am fost pe receptie. Eu am tras o sperietura mare in sarcina si tot de la eco a fost, prin luna a 8-a la sfarsit .Se uita doctorita la bb in zona capului fix cateva minute bune in sir si nu zicea nimic, si dintr-o data imi zice: vad ceva in neregula aici la cap,un lichid care nu are ce cauta acolo. Eu deja inghetasem...ce s-a intamplat?De la ce?Ce poate fi? Incepusem cu intrebarile... Mai masoara ea restul copilului,toate in regula si revine dinnou la cap..bb isi schimbase pozitia si nu mai aparea lichidul la caput ci ca o urma de contrast din zona fostei cezariene..deci alarma falsa!!! Dar nu va spun prin ce am trecut in clipele alea. Asa ca eu nu mai am nici o incredere in aparatele astea. mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011) |
Da, iubita, mare porcarie cu ecografele astea...Mi-a spus ca a stagnat bb de 2 saptamani, adica in loc sa creasca de la 2542gr a scazut la 2397...si se intreba care o fi problema ca lichidul e ok, placenta la fel...o zapaceala. Ecograful e nou, venit aseara si nu are setari nimic, pe ea a ajutat-o un gujbete sa scoata raportul ala...Eh, nu mai conteaza, ma ajuta Dumnezeu sa trecem si peste asta...Joi merg la alta eco...
Chestia e ca toata treaba asta da peste cap orice idee de inducere...
Simona, mami de baieti
David, Matei si
37 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
anaxena spune:
| citat din mesajul lui lalely07 Strumfy,Dorinut,Simona,Leloo,Roxy,Ailed..va multumesc pt sfaturi! ![]() ![]() Vb lui Strumfy si Dorinut tb sa desfund problema...este groaznic..imi vine si sa plang cand vine momentul... O sa incerc cu apa calduta pe stomacul gol...mai citisem despre asta.Faza cu mierea nu tine...Mereu gasesc un remediu care tine o saptamana.Cand se invata stomacul..adio..nu maiare efect. Merg sa va citesc..si sa vad pui de Alina.n. ![]() 29+ DavidDoamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! |
eu am luat ECOFLORINA..dupa ce am terminat o folie m-am reglat complet,incearca si tu
Ana-Maria mami de
34+
cum creste Alex
AMR 39 zile!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
simonacip spune:
Alina, poate ti-ar prinde bine s-o mai lasi pe Naty (daca si ea vrea desigur) cu altcineva in prima luna, sa-ti formezi un ritm cu bb. Eu l-am avut pe david la gradi, venea la 16.00, apoi venea sotul, era relativ ok. Acum la fel ii voi avea cateva luni la gradi...COnteaza mult si timpul asta tu cu bb...te mai odihnesti odata cu el, te mai relaxezi.
Si eu zic ca pierzi si restul kg pana in 6 sapt.
Simona, mami de baieti
David, Matei si
37 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
anaxena spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simonacip
Da, iubita, mare porcarie cu ecografele astea...Mi-a spus ca a stagnat bb de 2 saptamani, adica in loc sa creasca de la 2542gr a scazut la 2397...si se intreba care o fi problema ca lichidul e ok, placenta la fel...o zapaceala. Ecograful e nou, venit aseara si nu are setari nimic, pe ea a ajutat-o un gujbete sa scoata raportul ala...Eh, nu mai conteaza, ma ajuta Dumnezeu sa trecem si peste asta...Joi merg la alta eco... Chestia e ca toata treaba asta da peste cap orice idee de inducere... Simona, mami de baieti David, Matei si 37 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
simo dar Bpd AC Fl au crescut?nu potzi compara ecografiile?
Ana-Maria mami de
34+
cum creste Alex
AMR 39 zile!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
colul meu este la fel de 29mm si deschis,dar dr mea a zis ca e ceva normal la a2a sarcina si sa nu-mi fac griji,de bb nu va pot spune nimic pt ca doar l-a masurat nu shtiu ce greutate are,dar a zis ca el este gata din ce l-a masurat ea si s-a uitat la toate si ca nu tre sa ma ingrijorez
am intrebat-o ca dupa parerea ei la ce a vazut cand crede ca nasc si a zis ca pe la 37s...mai vedem noi
fetelor ramane vineri dar alegetzi alta ora,ca eu la ora 13 am ceva treaba...poate la ora 15..nu conteaza unde
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
34+
cum creste Alex
AMR 38zile!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

printesa de 7 ani si ingeras(2008) si
AMR 6 saptamani
29+ 

Alex (1.02.2011)