Fluturasi de martie-aprilie 2011(145)-Hai Rhynna!!
Raspunsuri - Pagina 8
alina.n spune:
Multumim mult tuturor fetelor pentru aprecieri

.
Simo dar ce s-a intamplat la eco?Scuze nu am fost pe receptie.
Eu am tras o sperietura mare in sarcina si tot de la eco a fost, prin luna a 8-a la sfarsit .Se uita doctorita la bb in zona capului fix cateva minute bune in sir si nu zicea nimic, si dintr-o data imi zice: vad ceva in neregula aici la cap,un lichid care nu are ce cauta acolo. Eu deja inghetasem...ce s-a intamplat?De la ce?Ce poate fi? Incepusem cu intrebarile...
Mai masoara ea restul copilului,toate in regula si revine dinnou la cap..bb isi schimbase pozitia si nu mai aparea lichidul la caput ci ca o urma de contrast din zona fostei cezariene..deci alarma falsa!!! Dar nu va spun prin ce am trecut in clipele alea.
Asa ca eu nu mai am nici o incredere in aparatele astea.
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alina.n
Din 12-13 kg puse mai aveam cand am venit din spital 7kg. O sa mai vf vineri care e situatia ![]() mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011) |
inseamna ca e

teoria: Nutrimente specifice sarcinii si dezvoltarea diversilor muschi ~3200 grame
Acumulare de lichid in corp ~1800 grame
Creste cantitatea de sange in corp 1400 - 1800 grame
Cresterea sanilor 450-900 grame
Cresterea uterului ~900 grame
Lichid Amniotic ~900 grame
Placenta 1.~2260 grame
Fatul 2700 - ~3700 grame
Total 12 - 14 Kg
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR:
maxim 11 zile !!!!
Monas spune:
Buna fetelor,
Am admirat si eu puiutii alinei:). Ce frumosi sunt, si ce bine ca Naty este aporpiata de bebelush:)!
Viss: si eu am avut (sper ca am scapat de el ca abia vineri vad rezultatul) streptococ si chiar pacatosul acela de grad B. l-am tratat de doua ori in sarcina (si de vreo 2 ori inainte de sarcina). disparea insa apoi dupa cateva luni se reactiva iar. acum ultima data l-am tratat cu amoxiclav, 10 zile, cate 2 pe zi.
nu mai stiu cine (am un neuron uituc) intreba de trataie la plecarea in concediu. eu nu i-am tratat cu nimic, nu pentru ca as avea vreo superstitie, insa m-am gandit ca dupa nastere le trimit niste prajituri printr-un coleg si cam atat. nici alte colege nu au facut altfel (cele care plecau in concediu de maternitate).
30+
bb_yasmi spune:
pe mine ma doare buricul....asa de tare....si e atat de intins...

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR:
maxim 11 zile !!!!
ailed_dota spune:
yasmy, evident ca e
, ma gandeam acum si eu tot cu 7 in minus am venit acasa dupa ceza de la ingeras ... ca la maria nu aveam cantar acasa![]()
mami de
printesa de 7 ani si ingeras(2008) si
32+cu dodoloatza frumoasa
AMR 6 saptamani
69/11
ailed_dota spune:
yasmy citisem undeva ca poti sa pui un leucoplast pe buricutz daca e asa iesit in afara...
mami de
printesa de 7 ani si ingeras(2008) si
32+cu dodoloatza frumoasa
AMR 6 saptamani
69/11
alina06st spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lalely07
Alina06 eu sunt de acord sa ne vedem vineri...Sa vedem ce zic si celelalte fete:Anaxena si Ssbabrya...Mergem unde vreti voi...chiar daca alegeti KFC sau MC..(eu nu mananc produse de genul..)..gasesc eu ceva pe acolo si pt mine.. ![]() 29+ DavidDoamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! |
Pai ceva salate
, ceva desert
. Le poti vedea pe site-urile lor, asa ca sa-ti alegi Dar si mie imi e indiferent unde mergem, sa fie pe acolo prin centru, atata tot. A! Si sa nu fie fum tare. Dar asa la pranz, nu-s chiar aglomerate si fac fata ventilatiile.
Uite, si la Calabria, e o idee, am intrat azi si mi-a placut tare mult cum au amenajat terasa aia inchisa cu geamuri. Si au niste paste

in luna a 7-a cu minune de
sanatos si vesel!!!Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
salo_sama spune:
yasmi
sa treaca durerea
alina.n ..uff nu stiuce sa spun, probabil ca dupa ce iti vei da seama de programul lui Alex iti poti face o organizare personala ca sa poti avea grija de amandoi...nu stiu dau si eu din gura ca vb aia sunt la primul copil..deci ar cam trebui sa tac din gura..dar ma gandesc o incurajare din partea-mi
pe mine vad ca raceala asta nu vrea sa plece de la mine acum ma rupe nasul si tusea
ufff
Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 36
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ailed_dota yasmy citisem undeva ca poti sa pui un leucoplast pe buricutz daca e asa iesit in afara... mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 32+cu dodoloatza frumoasa![]() AMR 6 saptamani![]() 69/11 |
ce interesant!!
multumesc.mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR:
maxim 11 zile !!!!
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralukab Buna fetelor! Am si eu o intrebare legata de pompele de san. Ce modele ati folosit cu succes? Este musai sa am / sa folosesc pompa de san sau se poate sa fie totul perfect si sa nu o folosesc deloc? Ce vreau de fapt sa aflu este daca trebuie sa cumpar pompa inainte de a naste sau sa astept sa vad cum stau cu productia Ce parere aveti de pompa electrica de la NUK, a folosit-o cineva? Mie pompele manuale nu prea imi inspira incredere. Edit - Nota: eu am sanii foarte mici. Inainte de sarcina purtam cupa 70-75B iar acum am ajuns la 80-85B. Mother to be 35+ VladAMR 3 saptamani |
ralukab, electricele sunt mai bune..medela e cea mai buna..dar merg si altele, ca sunt mai ieftine

mami de Vlad 09.04.2009 si
s37 cu

Alex (1.02.2011)
. Ori la Guiness, ori la Mc sau KFC in centru ca la ei nu se fumeaza si daca e tot asa o zi insorita, e frumos, vedem si noi soarele cat stam la masa si la o barfa mica