Fluturasi de martie-aprilie 2011(145)-Hai Rhynna!!
Raspunsuri - Pagina 7
simonacip spune:
buna fete. M-am linistit, chiar nu mai imi fac griji. Ar fi prea mare coincidentza sa scada bb tocmai cand au schimbat ei ecograful si dritza mea abia invata sa-l foloseasca.Cum spuneti si voi ma gandesc si eu ca n-avea oricum cum sa scada...nu, clar nu ma incred in aceasta ecografie, a fost o porcarie!
Madutza, era dritza mea, nu mi-a cerut nici un ban pe eco, i-am dat eu 500 pt ca nu puteam sa nu-i dau dupa control nimic.. asa sunt eu
Plimbare placuta, e o vreme grozava!
Miki, IRurile nu mi le-a masurat niciodata si nici eu nu i-am cerut.
Catank, deci mai ai 2 zile de lucru...trec repede, ma bucur ca esti mai activa!
Simo, strumpf, sper ca sunteti bine amandoua cu gat si restul
Despre cartof stiam si eu ca e bun crud asa...cum spunea MillieN-am incercat insa pe pielea mea.
Roxy, Viss, eu am avut strept b in sarcina cu Mati. L-am tratat cu eritromicina si Zinat ca nu trecuse...Si dupa anstere am luat si eu si Matei augumentin... Si am nascut totusi natural.
Alina, cat de scumpi sunt puii tai!!!Abia astept sa-l vad si eu in patutz pe al meu!!
Lavi...nu-mi mai fac nici o grija, sincer, a fost asa socant pe moment, dar vorba SImonei...el are un mare protector acolo sus, doar n-o sa ma tem de un aparat nou de ecograf...care nici macar nua vea setarile facute
mai bine nici nu faceam eco la el...
Leeloo, bafta la eco, ANaxena, la fel!
Scrish, sper ca analizele sunt ok pentru sarcina, ca toate avem valori modificate. Nu stiu cu eozinofilele astea...toxoplasmoza ti-a iesit ok? arata si existentza viermisorilor intrestinali...dar nu cred ca e cazul.Sigur iti spun fetele noastre pricepute.
Simona, mami de baieti
David, Matei si
37 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
roxy_s spune:
scrish din ce stiu eu monocitele crescute arata o infectie in organism, leucocitele la fel. insa in sarcina mai apar si modificari ale valorilor asa ca nu poti stii sigur daca este ceva. oricum, te va lamuri doctorul. cand mergi?
simona ma bucur ca te-ai linistit.

S-a intamplat minunea mult asteptata
37+
AMR 2 sapt!!!

ralukab spune:
Buna fetelor!
Am si eu o intrebare legata de pompele de san. Ce modele ati folosit cu succes? Este musai sa am / sa folosesc pompa de san sau se poate sa fie totul perfect si sa nu o folosesc deloc?
Ce vreau de fapt sa aflu este daca trebuie sa cumpar pompa inainte de a naste sau sa astept sa vad cum stau cu productia ![]()
Ce parere aveti de pompa electrica de la NUK, a folosit-o cineva? Mie pompele manuale nu prea imi inspira incredere.
Edit - Nota: eu am sanii foarte mici. Inainte de sarcina purtam cupa 70-75B iar acum am ajuns la 80-85B.
Mother to be
35+
Vlad
AMR 3 saptamani
lalely07 spune:
Strumfy,Dorinut,Simona,Leloo,Roxy,Ailed..va multumesc pt sfaturi!

Vb lui Strumfy si Dorinut tb sa desfund problema...este groaznic..imi vine si sa plang cand vine momentul...
O sa incerc cu apa calduta pe stomacul gol...mai citisem despre asta.Faza cu mierea nu tine...Mereu gasesc un remediu care tine o saptamana.Cand se invata stomacul..adio..nu maiare efect.
Merg sa va citesc..si sa vad pui de Alina.n.
29+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
lalely07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina06st Fetele din Pitesti, ne intalnim deci vineri? As propune pe la pranz asa, poate luam pranzul in oras. De ex pe la 13.30-14? Papam si noi ceva bun . Ori la Guiness, ori la Mc sau KFC in centru ca la ei nu se fumeaza si daca e tot asa o zi insorita, e frumos, vedem si noi soarele cat stam la masa si la o barfa mica ![]() in luna a 7-a cu minune de sanatos si vesel!!!Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! |
Alina06 eu sunt de acord sa ne vedem vineri...Sa vedem ce zic si celelalte fete:Anaxena si Ssbabrya...Mergem unde vreti voi...chiar daca alegeti KFC sau MC..(eu nu mananc produse de genul..)..gasesc eu ceva pe acolo si pt mine..

29+
DavidDoamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
lalely07 spune:
Alina..ce puiut scump ai!!!Primul nostru fluturas...Si ce cumintel doarme el acolo...
Miki1979...produsul de la Humana consta in pastile,praf..sau cum??Este ok de luat in sarcina???
.
Stiti pe cine nu am mai vazut de mult pe aici:DjLaura.Ea oare scrie si la cealalta odisee??
29+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
alina.n spune:
| citat din mesajul lui dorinut@ alina.n cu cate kg ai ramas dupa nastere?...asta asa pt moralul nostru ------------------------------------------------------------------------------------------ 36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel ![]() Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen ![]() AMR - 3 saptamani! Ana-Maria |
Din 12-13 kg puse mai aveam cand am venit din spital 7kg.
O sa mai vf vineri care e situatia

alina.n spune:
| citat din mesajul lui Leeloo21 big problem..nu pot intra pe picassa..pls inca o data o parola..ca auzeam la voi ca s-a schimbat dar n-am cutezat sa intreb in ce..acum sunt curioasa si eu de puiul alinei:D alina sper sa-ti fie bine sanii acum! naty cum se comporta? e geloasa? k eu de asta am teama? cu galagia in casa cum va acomodati? ma bucur ca sunteti bine si abia asteptam sa aud vesti de la voi! la multi ani pt implinirea frumoasei varste de o saptamana:D cu operatia cum iti este? ![]() Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 31+ ![]() ![]() nasterea in apa pozici dragute |
Naty nu este geloasa ba chiar e tare curioasa , se uita ff atenta cand ii facem baita pune si ea degetelul pe sampon sa il spele pe bb, ii intinde mancarica si jucarii

Cu sanii mi-am mai revenit iar operatia a durut mai tare primele zile ,fiind si adoua era normal dar acum sunt ok nu mai am dureri.
Mie mi se pare tare greu sa ma descurc cu 2 copii, nu stiu Simo cum va fi cu 3 dar deja ma gandesc cum va fi cand pleaca acasa mama si sotul la job.Cred ca o voi lasa pe naty la socrii cat sunt singura ca nu reusesc altfel...zic eu.
alina.n spune:
| citat din mesajul lui millie Alina,ai doi copilasi superbi .Sa fie sanatosi sa sa va aduca multe impliniri ![]() mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 30s |
multumim lafel

alina.n spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi simo, bine a mai spus catank...de rasu' plansului....cum se pot juca/face experimente asa pe o gravi care mai putin si naste??? offf.....hai capul sus!!! eu sunt fff sigura ca e o greseala....astept cu nerabdare joi sa vi cu vesti bune, ceea ce sunt sigura!! ![]() ![]() alina.n, este superb alexutu!!!! ![]() si naty domnisorica ![]() ![]() stefy, felicitar pt vestile bune de la eco!! ![]() aaa scuzati....ce fulga sunt.....am uitat sa salut: helloo ![]() ![]() mami de fetita cu codite si baietel nazdravan AMR: maxim 11 zile !!!!![]() |

Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 31+
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
maxim 11 zile !!!!