Fluturasi de martie-aprilie 2011(145)-Hai Rhynna!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

miki tu cand mai mergi la eco?

S-a intamplat minunea mult asteptata37+

AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

miki tu cand mai mergi la eco?

AMR 2 sapt!!!

vinerea viitoare..adica pe 18 februarie..mai e asa mult ca nici nu-mi vine sa ma mai gandesc.. dar cine stie, poate ajung mai repede si direct via spital

mami de Vlad 09.04.2009 si s37 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

mmm, au pus astia aici in stanga ecranulu iun tort.. Colibri ..si niste gogosi..oare cu ce am gresit ?

mami de Vlad 09.04.2009 si s37 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

miki daca nu-mi ziceai nici nu le vedeam.... acum stau si ma uit la ele, torul ala chiar ca arata ...
dar nu mai vreau dulce, am zis ca nu mai mananc mult dulce desi nu prea pot.
pai si afumarea nu este tot un fel de prelucrare termica? la temperatura inalta?
eu asa vreau sa cred, ca nu este chiar cruda

AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

pisumic te asteptam cu vesti bune de la eco! Ce fain e acasica iti spun din proprie experienta... Mai am si eu doua zile, maine si poimaine...apoi liber (cu exceptia tezei)Oricum...voi fi acasa..relaxata, odihnita...

vissurit fara baie in casa la curte...offfffff, cit de greu poate sa-ti fie, ..eu as improviza ceva...noaptea procedezi la fel? Sa ai grija.... si mai ales sa nu iei nici un virus de la sot, ...trebuie sa-l convingi sa ia medicamnete. Al meu nu a racit de cind il cunosc(si sunt ceva ani)si este adeptul ''nu pastile'', dar acum s-a conformat.

strumphy burtica zburatoare, ce topai tu acolo, ...bravo, ne bucuram alturi de tine! Mult spor sa ai de acum incolo!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

alina.n, bebe Alex este un grasan dulce si frumos . parca nu ma satur sa ma uit la el. Eram tare curioasa ce reactie a avut Naty. ma bucur ca e receptiva . Bei ceai de chimen anason? ..pt lapte zic pupici

simo, cred ca erau varza aia cu ecograful, pai cum sa scada greutatea? Si eu zic sa mergi mai reped ela eco, ca sa nu stai stresata...si poate chiar sa faci o plangere pt ecografia facuta aiurea

scrish, pe unde esti? nu te-am mai vazut de cateva zile

vreau sa ies un pic pe afara cu Cristi. Va pupic!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 38+ cuCatalina Ioana

AMR: 7 zile !!!

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare,

Intru si eu sa urez nastere usoara Rynnei un bebe sanatos si mancacios

Vad ca deja mai e putin si imediat se lasa cu multi fluturasi in odisee . Urez de pe acum nastere usoara si celorlalte mamicute, sa aveti parte de bebei sanatosi si mancaciosi.

V-am si mai intru eu...

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 33+ o printesuca mai mica

AMR: 7 saptamani!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Miki eu pana astazi maioneza am facuto doar cu ou crud si astazi am avut eu o curiozitate dar nu a iesit .Acum am vazut si eu tortul si gogosile

Pisuc bafta ,te asteptam cu vesti bune! Eu dupa ce am nascut aveam in plan sa trimit ceva la servici ,o cutie cu bomboane ,o sticla 2 de suc dar am uitat
Eu pe 25 trebuie sa incep lucrul pt.cateza zile,am asa un chef dupa atat amar de vreme de stat acasa.

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 30s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hello fetelor!

in primul rand FELICITARI ALINA pentru minunea de bebe Alex!! e minunat! sa va traiasca si sa va faca cei mai fericiti parinti din lume!!

simo, da-i incolo pe astia cu ecograful lor ca habar n au avut sa l foloseasca, sunt sigura! de abia astept sa mergi din nou si sa ne dai vesti bune! ah si felicitari si pentru vanzarea apartamentului, sa fie intr-un ceas bun!

Luca, AMR 10 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

eu astazi am alergat sa imi ia sange, m-au ciuruit nu alta maine iau rezultatul de la anticorpi si intre timp am primit rezultatul partial de la cele de sarcina, si am si eu cateva intrebari pentru cine se pricepe sa-mi raspunda mi-au iesit valori ciudate acestea:

1. numar de leucocite: 17.56 , valori normale 4-10
2.procent de limfocite: 18.1, valori normale 25-45
3. numar de neutrofile: 12.51, valori normale 1.8-7.5
4. numar de eozinofile: 0.42, valori normale 0.0-0.4
5. numar de monocite: 1.4 valori normale 0.1-0.7

stie cineva ce inseamna si daca e cazul sa ma ingrijorez? multumesc anticipat!!

Luca, AMR 10 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput