Fluturasi de martie-aprilie 2011(145)-Hai Rhynna!!
Raspunsuri - Pagina 5
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi miki eu sunt pe aici.... ![]() mami de fetita cu codite si baietel nazdravan AMR: maxim 11 zile !!!!![]() |
pai tu esti ..dar vad ca nu mai ai chef de vorba

iti trece supi cu cativa pupici ?

hai bucura-ne ca si pana acum cu detalii...muulte..ce-ai mai facut, pe unde ai mai fost, ce-ai mai papat, ce mai face yasmi..

mami de Vlad 09.04.2009 si
s37 cu
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui millie Miki sa sti ca nici mie nu mi-a iesit doar cu ou fiert,acum am pus unul crud peste si vad ca prinde contur ![]() mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 30s |
deci e clar..nu merge..eu oricum am calcat stramb si am papat si maioneza cu ou crud, si muschiulet afumat crud, si sunculita, si...

s37 cu
pisucmic spune:
Dragelor,
incep cu bucuria AMR 3 zile de munca!!!
SOLICITARE DE SFAT
: Vroiam sa va intreb si eu ceva care ma macina: dat fiind ca de vineri voi lipsi un an si 2 luni de la spital, ma gandeam sa fac o tratatie. Al meu sot e un pic sceptic, il apuca superstitiile, ca ce tratatie cu 6 saptamani inainte de a naste, il simt eu ca e o superstitie... Eu vreau pur si simplu de la revedere. Voi ati facut asa ceva? Ce parere aveti?
Si acum:
- Viss, eu am luat Augmentin in trim 1 pentru infectie urinara; nu e nicio problema; banuiesc ca la noi cele cu cezariana merita eliminat streptocolul in caz ca se rup membranele
- Simona, doar stii ca masuratorile astea sunt pur orientative si au o variabilitate cu plus/minus. Deci nu-ti fa deloc ganduri. De scazut n-avea cum sa scada ![]()
- Alina - bebele e atat de frumos!!! Sa va traiasca!
- Claubut, tare frumoase poze!
- Strumphy, abia astept sa vad poze cu camera. Sa le stapaniti cu placere!
Noutati:
La 5.30 am eco azi si o lista de intrebari ptr doctorita!
Pe 14 februarie mergem sa semnam la CMU pentru nastere, ce ma bucur si ce emotii am!
Apoi ramane sa contactez CBC pentru stem.
Ma gandeam ca ar fi bine sa iau si mobila de bebe mai repede, ca nu stii niciodata cand nasti nu? N-o sa am apoi emotii ca nu e mobila pe pozitii!
Simt ca mai e asa putin timp, am asa niste emotii! Pana acum cu munca am mai uitat - dar acum...
Va pup pe toate

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s32 cu un
dragalas
bb_yasmi spune:
miki 
dar nu sunt supi....pur si simplu nu am prea multe de spus...astept sa vina joia sa merg la eco+control si sa vedem cum e colul...
in rest tot cu ale mele 

roxy 
anaxena, ce a spus dr la eco astazi??? 
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR:
maxim 11 zile !!!!
miki1979 spune:
pisucmic, sincer eu nici nu-mi mai aduc aminte daca am facut ceva..stiu ca i-am tratat cu ceva dulce cand am anuntat ca sunt gravida prima oara si tot atunci am anuntat si nunta..ptiu..ce emotii aveam..
dar la final chiar nu-mi mai aduc aminte..oricum eu zic sa faci cum simti tu..fara superstitii si interpretari..noi obisnuiam sa ne aducem ceva dulce pt diverse motive..sau daca asa simteam intr-o zi..![]()

s37 cu 
catank spune:
burticidorm de la 1.30 si m-am trezit acum juma de ora, ...toata traspirata..fara sa visez nimic
. Dar ce somn......... ufff, acum realizez ce-am pierdut pina acum![]()
miki1979 
draga de tine! Te inteleg perfect,si ai mare dreptate in toto ce spui tu acolo. Este foarte adevarat ca exista oameni...si oameni nu exista grad de comparatie intre situatii, ...fiecare le stim pe ale noastre. Ce sa-ti doresc? sa fii puternica, si sa te ajute Dumnezeu sa-ti cresti copilasii asa cum iti doresti tu...

alina.n nu am cuvinte, am pielea de gaina pe mine......
un dar divin vad eu acolo....

si micuta...superba, si tata...mindru tare... Felicitari!

roxy banuiam noi ca esti la plimbareala
Ufff..ce putin mai ai...acus acus vine bebelina

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
32+
roxy_s spune:
miki dar slanina afumata si muschiul afumat ce-au? ca sunt afumate la temperatura inalta![]()
si sunt si de casa astea ce le-am mancat, asa ca....
pisuc sa vezi ce bine o sa fie acasa![]()
![]()
si te asteptam cu vesti bune de la doctor

S-a intamplat minunea mult asteptata
37+
AMR 2 sapt!!!

miki1979 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi miki ![]() dar nu sunt supi....pur si simplu nu am prea multe de spus...astept sa vina joia sa merg la eco+control si sa vedem cum e colul... in rest tot cu ale mele ![]() ![]() roxy ![]() anaxena, ce a spus dr la eco astazi??? ![]() mami de fetita cu codite si baietel nazdravan AMR: maxim 11 zile !!!!![]() |
pai nici eu n-am nimic de spus..dar tot dau din gura aici..sau mai bine zis din tastatura..

s37 cu
roxy_s spune:
catank ce-as dormi si eu la pranz dar nu pot
si acum am un somn dar daca ma pun in pat doar motai asa, nu adorm.

S-a intamplat minunea mult asteptata
37+
AMR 2 sapt!!!

miki1979 spune:
| citat din mesajul lui roxy_s miki dar slanina afumata si muschiul afumat ce-au? ca sunt afumate la temperatura inalta pisuc sa vezi ce bine o sa fie acasa si te asteptam cu vesti bune de la doctor ![]() ![]() S-a intamplat minunea mult asteptata 37+![]() AMR 2 sapt!!! ![]() ![]() |
pai roxy sunt crude..nu ? eu zic ca doar fierberea elimina riscul..dar cum spuneam, eu la a doua sarcina am fost mai relaxat..oare cum o sa fiu la a treia?

s37 cu

Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si