Fluturasi de martie-aprilie 2011(145)-Hai Rhynna!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

viss poate scrie pe rezultat de care streptococ este. mie mi-a iesit enterococcus care este din grupa D. am facut tratament 7 zile cu Ospen 1000 si Klion si gata. cica nu mai trebuie sa repet.
si eu la fel vroiam, sa nu iasa nimic. de fapt, nici nu ma gandeam ca iese ceva.
poti lua Augumentin ca se da si in sarcina. oricum daca doctorul ti-a zis sa iei , clar stie.

S-a intamplat minunea mult asteptata37+

AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

salutari burtici
azi am fost in parc, m-a alergat Vlad pana m-au apucat contractiile dar acum am reusit sa-l culc si ma relaxez si eu putin..

catank, stefana ..felicitari pt eco si respectiv rezultatele bune
madutza, si pe mine ma apuca nostalgia..parca ma uit altfel la el acum si ma joc altfel cu el..parca in subconstient incerc sa salvez ceva, timpul pe care nu-l voi mai avea dedicat lui..dar compensatie sigur exista, sa vezi peste ceva timp ce frumos se vor juca impreuna si ce se vor mai iubi..eu tin enorm la fratele meu si as face orice pt el, nu-mi imaginez cum ar fi fost fara el..

sorinam, bine ai venit
strumph, esti de admirat cu mesajele tale..cum poti avea memoria asta..legat de tensiune, n-ai un aparat din acela de tensiune. sa poti sa ti-o iei singura ?..poate faci rost..
lalely, incearca milzucher de la humana..
catank, stiu ca nimic nu compenseaza lipsa mamei..si nimeni nu combate acest lucru..si mai stiu ca in viata se intoarce roata, vom ajunge si noi la randul nostru mame/soacre ..si sincer o sa fac tot posibilul sa-mi cresc copii cum stiu mai bine..dar nu ma pot preface si nu pot ignora amprenta pe care o pot lasa oamenii din jur asupra copilului meu..si ma doare sufletul ( desi aici povestesc mai mult pt distractie ) ca o anumita persoana care ar trebui sa aiba o relatie f speciala cu baieteleul meu si de la care ar trebui sa invete care sunt valorile in viata e ..ipocrita..ca sa nu zic altfel..ii respect si eu si ignor cat pot dar pana la o limita..ii multumesc lui Dumnezeu ca sotul meu nu si-a insusit aceste pricipii, ba din contra e la polul opus...si sper sa reusim impreuna ne formam copii..ei nu vin cu ceva de la mama natura iar noi trebuie sa umplem bagajul acesta care il va ghida in viata cum stim noi mai bine..si ma doare si mai mult ca eu am fost crescuta de bunici si imi pare rau ca vlad n-are si el parte de asa o relatie speciala, de oameni simpli de la care sa invete adevaratele valori si principii..hai ca iar m-am intins.. si nu asta e scopul meu, nu mai vreau sa vorbesc despre asta..
milli, ma bucur ca timeea e fetita mare..si la vlad parca se vad schimbari..in bine..doar azinoapte s-a trezit la 2 cu chef de joaca si bineinteles ca s-a mai culcat doar dupa ce a trezit tot blocul
stefyapost, stai linistita..cu cat e mai mare burtoiu cu atat e mai frumos..parerea mea si mie mi se pare mare si a mea..nu stiu cum vad fetele astea..
rhynna, poti lua linistita omega 3, e f bun in sarcina

trimit mesajul si revin..ca mi-e ca pierd ce-am insirat aici..

mami de Vlad 09.04.2009 si s37 cu

te pupacesc...glumeam cu andreea...eu sunt super madra de "ditamai burtoiul" meu...de popo nu-s prea,dar asta e..ce sa fac? sa-l bag in sac??? dar sa nu crezi ca nu imi place de burticutu' tau...e mumosss...si tu esti o sexy-mama

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 36+

3+ weeks to go

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

simona, asa te inteleg cu ecografiile astea..of of..eu zic ca sigur undeva e o eroare..dar sincer in locul tau eu as fugi acum si mi-a s face inca o ecografie..sa ma linistesc..n-as rezista pana joi, m-ar macina mult prea mult gandurile...la doctorul tau ai facut eco ? ti-a masurat IR-urile ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

si am semnatura noua!!!!

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 36+

3+ weeks to go

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

a ajuns mobilierul si accesoriile pentru camera bubulinei !!!!

am desfacut in graba mare cutia cea mai mare in care erau toate accesoriile si le-am scos pe toate sa le numar, sa vad daca ies la inventar, nu stiu de ce mai numar si sunt neincrezatoare ca parca nu as trai in UK si nu in Ro, ehh sechele si sa ma holbez la ele eu numaram de zor ce scria pe cutie ca, contine si gajiul de la DHL se uita stramb la mine s-o fi crucit saracu cand o iesit din casa de asa specimen ca mine

i-am dat mail la berbant sa ii spun ca au ajuns si cica incearca sa vina mai repede acasa sa incepem sa punem pe pozitii lucrusoarele dar o sa mai dureze ca trebuie sa mergem sa luam bara din aia speciala sa punem perdeluta si ceva lipici sa lipim hartia pe perete

vai imi vine sa zburd ati mai vazut o balena zburdand ? asta ar fi culmea someone kick my butt

de acum pot sa ma duc afara la o plimbareala, pana la mall sa imi iau ceva camasi pentru spital si papucei si ce-oi mai gasi frumos la Marks&Spencers ca am un voucher primit cadou de 100 lire si tre` sa il dau gata deci shoppingggggg

revin mai tarziu cu impresii sa nu uit sa-mi scot ochelarii de soare de la naftalina ca prea soare e afara

_
Mind the Bump!33+ Sophia Nicole

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

millie, mie maioneza mi s-a taiat de 3 ori..incercand sa o fac doar cu ou fiert..nu merge..sa-mi spui totusi daca tu reusesti
alina, ma bucur ca naty e incantata de bebe..si cu laptele, sa mai creasca putin si sa prinda forte..si poate trage mai cu putere si nu adoarme..pupici si rabdare
viss, dar oare de ce ti-a mai dat sa ieie antibiotic daca tu faci cezariana ? eu stiu ca pericolul e daca nasti vaginal..hmm, oricum dr stie mai bine

Mergi la inceput

am ajuns si eu la zi cu cititul..si nu mai e nimeni pe fir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miki eu sunt pe aici....

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 11 zile !!!!

Mergi la inceput

uau alina..ce frumusete de bebe ai tu acolo ce l-as mai pupacii...si ce mic pare pe langa naty..chiar incercam intr-o zi sa-mi imaginez cat de mici sunt ca am uitat..cum va descurcati cu programul ? naty e acasica cu voi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Miki sa sti ca nici mie nu mi-a iesit doar cu ou fiert,acum am pus unul crud peste si vad ca prinde contur

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 30s

Mergi la inceput