Fluturasi de martie-aprilie 2011(145)-Hai Rhynna!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Dorinuta, de unde ai gasit Biomarin? Ca si mie imi zisese dr de el acum cateva luni, dar nu am gasit. In afara de el mai iei si alte vitamine? Ma gandesc la Elevitul pe care il iau eu. Sa-l inlocuiesc cu biomarin, daca gasesc. Dr meu pare f incantat de el...

Fetele din Pitesti, ne intalnim deci vineri? As propune pe la pranz asa, poate luam pranzul in oras. De ex pe la 13.30-14? Papam si noi ceva bun . Ori la Guiness, ori la Mc sau KFC in centru ca la ei nu se fumeaza si daca e tot asa o zi insorita, e frumos, vedem si noi soarele cat stam la masa si la o barfa mica

in luna a 7-a cu minune de sanatos si vesel!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Eu am gasit la farmacie la noi, aici in Buc, nu stiu cum se cheama drept sa zic. Am luat parca si de la farmaciile Donna si SensiBlu. Dar iti poti comanda de aici:
www.efarma.ro/products.php?id=986" target="_blank">Bio Marin Plus

------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo, bine a mai spus catank...de rasu' plansului....cum se pot juca/face experimente asa pe o gravi care mai putin si naste??? offf.....hai capul sus!!! eu sunt fff sigura ca e o greseala....astept cu nerabdare joi sa vi cu vesti bune, ceea ce sunt sigura!!

alina.n, este superb alexutu!!!! si naty domnisorica

stefy, felicitar pt vestile bune de la eco!!

aaa scuzati....ce fulga sunt.....am uitat sa salut: helloo

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 11 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Pupici mamici ! Nu prea am mai putut intra pe net, am citit dar foarte greu ca la mine netul e cu stick si merge ca su melcul . Ma inchin la calculici de 10 ori pana se incarca o pagina.
Alina.n o minunatie de bebe este Alex si Natalia o fetita tare frumusica! Sa va bucurati de ei!.
Trec sa recuperez capitolul anterior!
Asa-i Salo_sama maine intram in saptamana 37,luni sau marti ma duc la control ecografie si control pe masa, sa vada nenea doctoru' cum stam noi acolo jos, sper sa nu patesc ca o colega de a surorii mele, s-a dus la control si a ramas sa nasca .

Feli cu Miriam in burtica 36 +
AMR 4S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua burtici!!!

Acum am intrat in casa....am fost iarasi la o partida de shopinguialacu sora mea mare, pt bebe Eddy...Am primit cadou de la ea aparatori patut, peruta, 2 lenjerii patut si 2 bluze....eu am cumparat doar cateva body-uri.

Merg sa citesc din urma , sa vad ce ati mai facut de aseara pana acum...si revin ..ca sunt tare happy....samabata ne vine si mobilierul lui bebe Eddy ...

toate burticile!!!

Ally , Eduard 32 sapt bebe

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wmagnolia spune:

ailed_dota Am uitat sa raspund dupa nastere la 6 saptamani o sa mi se faca iar testul de glucoza si daca iese ok nu mai trebuie sa tin regim.

Asteptand o minune 7+months

AMR : 40 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

ROXY-pai nu am mai intrebatca mi-a fost suficient ca a iesit ceva.eu as fi dorit sa fiu curata ca lacrima,nasi dr.m-a sunat si la 21.30 ieri sa-mi spuna de antibiotic-eu deja nu ma mai asteptam sa sune..a fost atre draguta dupa mine. si incantata ca azi intru in 34 sapt. chiar m-a rugatsa stau cuminte lapat pana la 36mi-a inseninat seara de ieri,la cat de fericita era ca am facut 33 sapt. ma dumiresc diseara cu streptococul, ca se duce sotul dupa rezultat.
- strumph- tu ai dat mancarica pe tricou, iar eu am scapat azi aparatul foto deschis, si nu se mai inchid lentilele, concluzia ciu-ciu poze.ma bate barbatul diseara cand ajunge, ca asta era un aparat nou si performant.bine totusi ca mai avem unul de rezerva.
- fetelor- aveti idee unde as putea duce la reparat un aparat foto?
- alina-de-abea astept sa trimit mesajul asta, sa ma duc sa-mi delectez privirea si sufletul cu bebe alex.
- a mai luat cineva augmentin in sarcina?

33 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 3 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

big problem..nu pot intra pe picassa..pls inca o data o parola..ca auzeam la voi ca s-a schimbat dar n-am cutezat sa intreb in ce..acum sunt curioasa si eu de puiul alinei:D

alina sper sa-ti fie bine sanii acum! naty cum se comporta? e geloasa? k eu de asta am teama? cu galagia in casa cum va acomodati? ma bucur ca sunteti bine si abia asteptam sa aud vesti de la voi!

la multi ani pt implinirea frumoasei varste de o saptamana:D cu operatia cum iti este?

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 31+

nasterea in apa

pozici dragute

ti-am trimis PM..

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 35+

4+ weeks to go

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ally sa foloseasca bebe sanatos toate lucrusoarele. si bineinteles sa ne arati si noua mobila cand o primesti cred ca esti tare nerabdatoare.

magnolia,felicitas

bb_yasmi ce faci? ce mai mananci? cum stai cu dulciurile?

S-a intamplat minunea mult asteptata37+

AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Leello bafta,te asteptam cu vesti bune

Viss sanatate sotului.Ce mi-ar placea sa am si eu o casuta sa numai locuiesc la bloc,ma bucur sa aud ca esti mai optimista asa ar trebui sa fi mereu
Ally sa foloseasca bebele sanatos toate lucrusoarele

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 30s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

salutari burtici
azi am fost in parc, m-a alergat Vlad pana m-au apucat contractiile dar acum am reusit sa-l culc si ma relaxez si eu putin..

catank, stefana ..felicitari pt eco si respectiv rezultatele bune
madutza, si pe mine ma apuca nostalgia..parca ma uit altfel la el acum si ma joc altfel cu el..parca in subconstient incerc sa salvez ceva, timpul pe care nu-l voi mai avea dedicat lui..dar compensatie sigur exista, sa vezi peste ceva timp ce frumos se vor juca impreuna si ce se vor mai iubi..eu tin enorm la fratele meu si as face orice pt el, nu-mi imaginez cum ar fi fost fara el..

sorinam, bine ai venit
strumph, esti de admirat cu mesajele tale..cum poti avea memoria asta..legat de tensiune, n-ai un aparat din acela de tensiune. sa poti sa ti-o iei singura ?..poate faci rost..
lalely, incearca milzucher de la humana..
catank, stiu ca nimic nu compenseaza lipsa mamei..si nimeni nu combate acest lucru..si mai stiu ca in viata se intoarce roata, vom ajunge si noi la randul nostru mame/soacre ..si sincer o sa fac tot posibilul sa-mi cresc copii cum stiu mai bine..dar nu ma pot preface si nu pot ignora amprenta pe care o pot lasa oamenii din jur asupra copilului meu..si ma doare sufletul ( desi aici povestesc mai mult pt distractie ) ca o anumita persoana care ar trebui sa aiba o relatie f speciala cu baieteleul meu si de la care ar trebui sa invete care sunt valorile in viata e ..ipocrita..ca sa nu zic altfel..ii respect si eu si ignor cat pot dar pana la o limita..ii multumesc lui Dumnezeu ca sotul meu nu si-a insusit aceste pricipii, ba din contra e la polul opus...si sper sa reusim impreuna ne formam copii..ei nu vin cu ceva de la mama natura iar noi trebuie sa umplem bagajul acesta care il va ghida in viata cum stim noi mai bine..si ma doare si mai mult ca eu am fost crescuta de bunici si imi pare rau ca vlad n-are si el parte de asa o relatie speciala, de oameni simpli de la care sa invete adevaratele valori si principii..hai ca iar m-am intins.. si nu asta e scopul meu, nu mai vreau sa vorbesc despre asta..
milli, ma bucur ca timeea e fetita mare..si la vlad parca se vad schimbari..in bine..doar azinoapte s-a trezit la 2 cu chef de joaca si bineinteles ca s-a mai culcat doar dupa ce a trezit tot blocul
stefyapost, stai linistita..cu cat e mai mare burtoiu cu atat e mai frumos..parerea mea si mie mi se pare mare si a mea..nu stiu cum vad fetele astea..
rhynna, poti lua linistita omega 3, e f bun in sarcina

trimit mesajul si revin..ca mi-e ca pierd ce-am insirat aici..

mami de Vlad 09.04.2009 si s37 cu

Mergi la inceput