Fluturasi de martie-aprilie 2011(145)-Hai Rhynna!!
Raspunsuri - Pagina 10
simonacip spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui anaxena
simo dar Bpd AC Fl au crescut?nu potzi compara ecografiile? Ana-Maria mami de 34+ cum creste Alex AMR 39 zile!!!! ![]() Maria,povestea nashterii Maria in culori |
La eco anterioara bPD era 84,6, HC298,9, AC 292,0 Fl 67,8
Acum bPD 8,34, HC 30,23, Ac 30,59, FL 6,69
Deci o ameteala...nu-mi mai fac griji oricum
Simona, mami de baieti
David, Matei si
37 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
anaxena spune:
nu avea cum sa i se micsoreze femurul!!!ma bucur ca esti calma!
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
34+
cum creste Alex
AMR 39 zile!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
pisucmic spune:
Am venit si noi de la eco! 
Bebele are 2,1 kg, tot cu 1 saptamana mai mare, un grasun ce mai!
E tot cu capul in jos, si am identificat ca ceea ce simt e funduletul din care da de zor ![]()
Colul masurat transvaginal este 4.2 cm, deci absolut perfect, inchis.
Fluxuri in artere cerebrale, ombilicale absolut OK.
Sunt asa de usurata!
In 3D nu s-a mai vazut chiar la fel de bine, ca avea pe acolo cordon, manuta, de toate.
Sunt destul de obosita de atatea emotii
, cred ca ma retrag mai repede 
Va pup 
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s32 cu un
dragalas
simonacip spune:
Anaxena, pai cum altfel, e evident ca nu a fost ok Ai drpetate cum sa scada femurul, chiar si capul cum sa scada???...Ma bucur ca totul e ok la tine. 37 s e bine...daca sunt implinite, e perfect, n-ai treaba si e cum vrei tu
Pisuc, felicitari, ma bucur ca e ok totul!
Simona, mami de baieti
David, Matei si
37 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
bb_yasmi spune:
Simo, ai gasit unde sa mergi joi la eco?? 
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR:
maxim 11 zile !!!!
anaxena spune:
la cum a fost Maria de nu a vrut sa iasa..parca ma vad la 39-40s cu tot stresul asta si o sa ma bufneasca rasul ca-mi faceam griji la 34s ca poate nasc..atata timp cat nu am contractii nu ma ingrijorez
ma duc in pat ca nu m-am simtzit bine deloc azi,mi=am luat analizele si zici ca mi-au luat 1l de sange asha ma simt,am greata si molesheala,o stare tare nashpa!!
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
34+
cum creste Alex
AMR 38 zile!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
catank spune:
pisumic Felicitari ptr rezultate!

simonacip
esti o scumpa!
Eu am o dilema... cind stau la orizontala sunt ok, cind ma ridic...simt o presiune pe uter de zici ca scap ceva...e normal? si burtica o simt mare, grea...si usor taricica...isi revine dupa doua minute cind ma plimb....dar destul de greu ma misc.
Acum o saptamina, doua eram mai ok, mai ''fluturas'', acum ma simt tare neajutorata...e normal? Mai mult de o ora nu robotesc si simt nevoia sa ma asez...iar ma ridic ..si tot asa...
Asa va miscati si voi, cu dificultate?

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
32+
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catank pisumic Felicitari ptr rezultate! ![]() ![]() simonacip esti o scumpa!Eu am o dilema... cind stau la orizontala sunt ok, cind ma ridic...simt o presiune pe uter de zici ca scap ceva...e normal? si burtica o simt mare, grea...si usor taricica...isi revine dupa doua minute cind ma plimb....dar destul de greu ma misc. Acum o saptamina, doua eram mai ok, mai ''fluturas'', acum ma simt tare neajutorata...e normal? Mai mult de o ora nu robotesc si simt nevoia sa ma asez...iar ma ridic ..si tot asa... Asa va miscati si voi, cu dificultate? ![]() ![]() Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 32+ |
eu luni ca sa nu ma mai aplec cand faceam curatenie,m-am pus pe jos si ma taram pe fund...asha ca eu nu mai fac deloc fata,asha eram si la Maria..obosesc atat de repede
Ana-Maria mami de
34+
cum creste Alex
AMR 37 zile!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi Simo, ai gasit unde sa mergi joi la eco?? ![]() mami de fetita cu codite si baietel nazdravan AMR: maxim 11 zile !!!!![]() |
Da, merg la o ecografista buna. Nu e obstetrician, ci ecografista.
Simona, mami de baieti
David, Matei si
37 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
bb_yasmi spune:
ma bucur ca ai gasit. la ce ora mergi? 
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR:
maxim 11 zile !!!!

Naty (10.04.2009) si
Alex (1.02.2011)