Fluturasi de martie-aprilie 2011(145)-Hai Rhynna!!
Raspunsuri - Pagina 11
catank spune:
ups...serios? sotul spune ca ma alint...cit am fost la Bucuresti toata perioada sarcinii am fost ok si acum ma vait? Nu va ginditi ca ma vait, dar parca ...ma simt usor mobilizata...si ma sperie acest sentiment. Daca e normal...imi asum, ma gindeam sa nu patesc ceva mai devreme Doamne fereste...
Astazi eram doar in pijamale, si m-am trezit cu o secretie abundenta de s/a dus pina la genunchi...picaturi, picaturi...am incremenit. Am crezut ca mi s/a rupt apa. Or fi normale? Eu pina acum foloseam tampoane zilnice si le schimbam de doua ori pe zi...nu prea imi dadeam seama...dar astazi fiind fara...doar in pijamale ...am inlemnit.
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
32+
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catank pisumic Felicitari ptr rezultate! ![]() ![]() simonacip esti o scumpa!Eu am o dilema... cind stau la orizontala sunt ok, cind ma ridic...simt o presiune pe uter de zici ca scap ceva...e normal? si burtica o simt mare, grea...si usor taricica...isi revine dupa doua minute cind ma plimb....dar destul de greu ma misc. Acum o saptamina, doua eram mai ok, mai ''fluturas'', acum ma simt tare neajutorata...e normal? Mai mult de o ora nu robotesc si simt nevoia sa ma asez...iar ma ridic ..si tot asa... Asa va miscati si voi, cu dificultate? ![]() ![]() Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 32+ |
Si eu simt la fel! si primii pasi sunt intotdeauna de ratza
Simona, mami de baieti
David, Matei si
37 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi ma bucur ca ai gasit. la ce ora mergi? ![]() mami de fetita cu codite si baietel nazdravan AMR: maxim 11 zile !!!!![]() |
la 11.00
DOamne AJuta!! Si tie la fel, mergem in aceeasi zi. Tu tot la 18.30?Simona, mami de baieti
David, Matei si
37 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simonacip
la 11.00 DOamne AJuta!! Si tie la fel, mergem in aceeasi zi. Tu tot la 18.30?Simona, mami de baieti David, Matei si 37 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
yep...
vorba ana mariei (anaxena) ar fi tare sa nasc tot la 18.30
bine ca mergi de dimi....si nu trebuie sa astepti pana seara!! oricum eu sunt sigura ca e totul in regula.
sper sa nu te lasi asteptata multttt cu vestile bune. 
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR:
maxim 11 zile !!!!
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui anaxena colul meu este la fel de 29mm si deschis,dar dr mea a zis ca e ceva normal la a2a sarcina si sa nu-mi fac griji,de bb nu va pot spune nimic pt ca doar l-a masurat nu shtiu ce greutate are,dar a zis ca el este gata din ce l-a masurat ea si s-a uitat la toate si ca nu tre sa ma ingrijorez am intrebat-o ca dupa parerea ei la ce a vazut cand crede ca nasc si a zis ca pe la 37s...mai vedem noi fetelor ramane vineri dar alegetzi alta ora,ca eu la ora 13 am ceva treaba...poate la ora 15..nu conteaza unde Ana-Maria mami de 34+ cum creste Alex AMR 38zile!!!! ![]() Maria,povestea nashterii Maria in culori |
anaxena, felicitari pt rezultatul de la eco..

mami de Vlad 09.04.2009 si
s37 cu
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui catank ups...serios? sotul spune ca ma alint...cit am fost la Bucuresti toata perioada sarcinii am fost ok si acum ma vait? Nu va ginditi ca ma vait, dar parca ...ma simt usor mobilizata...si ma sperie acest sentiment. Daca e normal...imi asum, ma gindeam sa nu patesc ceva mai devreme Doamne fereste... Astazi eram doar in pijamale, si m-am trezit cu o secretie abundenta de s/a dus pina la genunchi...picaturi, picaturi...am incremenit. Am crezut ca mi s/a rupt apa. Or fi normale? Eu pina acum foloseam tampoane zilnice si le schimbam de doua ori pe zi...nu prea imi dadeam seama...dar astazi fiind fara...doar in pijamale ...am inlemnit. Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 32+ |
catank, ai avut cumva contact
sau te-ai spalat jos inauntru?? (scuza mi exprimarea eu nu am nici un fel de scurgere, inafara de cea ocazionala pe care o banuesc a fi bucatele din dop....dar am patit la prima sarcina asa ca tine.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR:
maxim 11 zile !!!!
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui pisucmic Am venit si noi de la eco! ![]() Bebele are 2,1 kg, tot cu 1 saptamana mai mare, un grasun ce mai! E tot cu capul in jos, si am identificat ca ceea ce simt e funduletul din care da de zor Colul masurat transvaginal este 4.2 cm, deci absolut perfect, inchis. Fluxuri in artere cerebrale, ombilicale absolut OK. Sunt asa de usurata! In 3D nu s-a mai vazut chiar la fel de bine, ca avea pe acolo cordon, manuta, de toate. Sunt destul de obosita de atatea emotii ![]() Va pup ![]() Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! s32 cu un dragalas |
pisucmic, felicitari si tie
cu cat inainteaza sarcina, o sa fie si mai neclara imaginea 4D..deci trebie sa avem rabdare si sa asteptam sa-l vedem dupa ce iese
s37 cu
scrish spune:
simo, roxy multumesc pt raspunsuri...toxo a iesit bine, mai asept transa a 2a de rezultate, poate am vreo infectie urinara fara simptome, ca in rest ma simt foarte bine...chiar nu stiu de la ce sunt valorile astea. la doctor ajung de abia pe 28 dar primeste si ea rezultatele si a ramas ca ma suna sa ma cheme la control daca e ceva in neregula, asa ca sa vedem maine ce si cum...
viss, pisuc, voi aveti idee de valorile astea care mi-au iesit?
va
, ma retrag la un film ca sunt moarta dupa cat sange mi au luat azi!
Luca, AMR 10 saptamani pana sa te tin in brate :)
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui catank pisumic Felicitari ptr rezultate! ![]() ![]() simonacip esti o scumpa!Eu am o dilema... cind stau la orizontala sunt ok, cind ma ridic...simt o presiune pe uter de zici ca scap ceva...e normal? si burtica o simt mare, grea...si usor taricica...isi revine dupa doua minute cind ma plimb....dar destul de greu ma misc. Acum o saptamina, doua eram mai ok, mai ''fluturas'', acum ma simt tare neajutorata...e normal? Mai mult de o ora nu robotesc si simt nevoia sa ma asez...iar ma ridic ..si tot asa... Asa va miscati si voi, cu dificultate? ![]() ![]() Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 32+ |
catank, eu zic ca totul e obisnuinta..stai sa mai treaca 2-3 sapt sa vezi ca perioada de acum o sa ti se para "usurica" si cea prezenta mai grea..pana te obisnuiesti iar si vine o noua perioada..si tot asa pana la final..sper ca ai inteles ce vreau sa zic
la mine dura cateva zile pana ma adaptam din nou la noile dimensiuni ale burticii si noile dureri..si pe urma mi se parea normal..dar hop intervenea o noua schimbare ca doar creste..creste..

s37 cu
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui catank ups...serios? sotul spune ca ma alint...cit am fost la Bucuresti toata perioada sarcinii am fost ok si acum ma vait? Nu va ginditi ca ma vait, dar parca ...ma simt usor mobilizata...si ma sperie acest sentiment. Daca e normal...imi asum, ma gindeam sa nu patesc ceva mai devreme Doamne fereste... Astazi eram doar in pijamale, si m-am trezit cu o secretie abundenta de s/a dus pina la genunchi...picaturi, picaturi...am incremenit. Am crezut ca mi s/a rupt apa. Or fi normale? Eu pina acum foloseam tampoane zilnice si le schimbam de doua ori pe zi...nu prea imi dadeam seama...dar astazi fiind fara...doar in pijamale ...am inlemnit. Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 32+ |
catank, depinde de secretie..incolora, gelatinoasa..fara miros..fii atenta la fiecare indiciu ca sa-ti dai seama daca e normala sau nu..oricum leucoreea o sa fie din ce in ce mai abundenta..

s37 cu

AMR 38zile!!!!