Fluturasi de martie-aprilie 2011(145)-Hai Rhynna!!
Raspunsuri - Pagina 12
pisucmic spune:
Scuze Scrish, dar n-am vazut mesajul - la ce valori te referi? Poti rescrie?
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s32 cu un
dragalas
ralukab spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
ralukab, electricele sunt mai bune..medela e cea mai buna..dar merg si altele, ca sunt mai ieftine ![]() mami de Vlad 09.04.2009 si s37 cu ![]() |
Mersi mult. Probabil o sa merg pe una electrica desi nu stiu daca sa dau banii pe ea inainte sa nasc. Cred ca voi comanda una zilele astea ca banuiesc ca trebuie sterilizata inainte sa o folosesc in spital ... daca voi avea nevoie.
Mother to be
35+
VladAMR 3 saptamani
claubut spune:
Buna seara tuturor si multumesc pentru sprijin!
Am vazut poze frumoase cu burticutze
Va pup pe toate!
Am schimbat semnatura!
AMR 8 sapt!
mami de Matei Alexandru(21.03.2007) si
in 31s cu Eduard Andrei
AMR 8 sapt
catank spune:
Contact sexual nu am avut, de spalat....m-am spalat seara, dar nu in interior, ..la suptafata normal, si scurgerea am avut-o dimineata.
Era alba...fara miros...
scuze fetele.
Legat de modificarile asupra organismului m-ati mai linistit...am crezut ca numai eu am cazut la pat asa deodata...ori m/am relaxat prea mult ca am terminat cu teza nu stiu...dar as zace non/stop
Imi este ciuda...nu sunt asa de fel....dar trag de mine zi de zi...
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
32+
miki1979 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ralukab
Mersi mult. Probabil o sa merg pe una electrica desi nu stiu daca sa dau banii pe ea inainte sa nasc. Cred ca voi comanda una zilele astea ca banuiesc ca trebuie sterilizata inainte sa o folosesc in spital ... daca voi avea nevoie. Mother to be 35+ VladAMR 3 saptamani |
eu as zice sa n-o iei inainte ..doar daca ai nevoie trimiti repede sotul la farmacie si iti poate cumpara..iar de sterilizat stiu ca fetele care foloseau isi sterilizau in maternitate pompele..le duceau la aparatele acelea mari care sterilizeaza orice..de la biberoane si alte aparaturi, instrumente..asa ca nu te grabi, poate n-o sa ai nevoie..furia laptelui oricum daca e sa faci nu cred ca prinzi in maternitate, ci dupa..

mami de Vlad 09.04.2009 si
s37 cu
claubut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss ROXY-pai nu am mai intrebat - strumph- tu ai dat mancarica pe tricou, iar eu am scapat azi aparatul foto deschis, si nu se mai inchid lentilele, concluzia ciu-ciu poze.ma bate barbatul diseara cand ajunge, ca asta era un aparat nou si performant.bine totusi ca mai avem unul de rezerva. - fetelor- aveti idee unde as putea duce la reparat un aparat foto? - alina-de-abea astept sa trimit mesajul asta, sa ma duc sa-mi delectez privirea si sufletul cu bebe alex. ![]() - a mai luat cineva augmentin in sarcina? 33 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: ![]() ![]() AMR 3 SAPT. |
Viss, eu am luat augumentin din cauza unei infectii urinare, insa l-am luat impreuna cu ovule anticandida (unul la 2 zile si se cheama Lomexin * 5 buc)
mami de Matei Alexandru(21.03.2007) si
in 31s cu Eduard AndreiAMR 8 sapt
salo_sama spune:
fetele mi-am facut inhalatie cu ceai de musetel, are ceva? ca nu mai stiu ce ceaiuri avem voie si ce nu
ufff.ma omoara nasul asta nu mai stiu cu ce sa-l desfund, am impresia ca nu am aer
Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 36
anaxena spune:
mi-au venit si rezultatele la analize
ca de obicei,am anemie
mi-am facut suplimentar si fierul,sidermie 47 cu un interval minim care pleaca de la 37
rezultatul lor:usoara anemie si Leucocitoza cu neutrofilie...am googalit un pic si cica e normal in sarcina,dar dc isi da cineva cu parerea nu ma supar
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
34+
cum creste Alex
AMR 37 zile!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui scrish simo, roxy multumesc pt raspunsuri...toxo a iesit bine, mai asept transa a 2a de rezultate, poate am vreo infectie urinara fara simptome, ca in rest ma simt foarte bine...chiar nu stiu de la ce sunt valorile astea. la doctor ajung de abia pe 28 dar primeste si ea rezultatele si a ramas ca ma suna sa ma cheme la control daca e ceva in neregula, asa ca sa vedem maine ce si cum... viss, pisuc, voi aveti idee de valorile astea care mi-au iesit? va , ma retrag la un film ca sunt moarta dupa cat sange mi au luat azi!Luca, AMR 10 saptamani pana sa te tin in brate :) |
la ce pagina ai postat analizele sa le compar si eu cu ale mele
Ana-Maria mami de
34+
cum creste Alex
AMR 37 zile!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
alina06st spune:
Anaxena, mie mi-a iesit leucocitoza asta cu neutrofilie de la analizele din sapt 12. Nu-ti spun ca strs si pe mine si pe sot cand am vazut xe crescute erau leucocitele. Apoi am citit pe net ca e o chestie frecventa in sarcina. Dr mi-a spus ca in mod normal, pt gravide laboratoarele ar trebui sa dea alte intervale de valori, dar s-ar complica prea tare. La fel mi-a zis xa de fapt el cere mai mul hemoleucograma pt hemoglobina. Restul au valori modificate frecvent in sarcina.
in luna a 7-a cu minune de
sanatos si vesel!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!