Ian-Feb2011- Hai Laura, Wudy, Dol! Bv Deea! (188)
Raspunsuri - Pagina 13
missmj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vas Fetelor, raportez si eu nopti cu dureri de burtica si spate. Tunde, exact ca tine banuiesc ca se dilata colul sau ceva pe acolo sigur se intampla. Daca ma ridic nu am nimic cum ma intind incep sa doara. Nu am contractii decat rar dar il simt mult cum misca acolo jos. La Eliza nu am simtit nimic, m/am trezit pur si simplu cu apa rupta.....se pare ca acum nu mai e la fel. va pup! Andreea , mamica Elizei + Andrei 13.05.2007 poze2 bebelicu |
poate nu mai are rabdare andreiut !!!

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
Irinukaaa spune:
Hey!
Si noi pe-aici, va citim in reprize.
Avem acum cateva minute libere ca l-am linistit cu suzi (habar n-am cum de-a acceptat-o pana la urma, dar eu ma bucur oricum!!!) si chiar a adormit singur-singurel, fara leganat, fara plimbat in brate! Sarbatoare!
De obicei doar afara o accepta ceea ce ma bucura si mai tare, ca abia nu trage aer rece pe gurita!
Sa comentez si eu repede la ce apuc...
Mirelush... 

ce dulci sunt motanasii!
Cum te-oi descurca cu 2 scumpo? Si fara prea multe ajutoare! Felicitari mamico!
Luiza si noi patim la fel la baie. Asa ca am inceput sa-l uscam cu feoenul si nu mai zice nici "pis". Aseara chiar am facut experimentul sa nu il mai folosim (asa am vrut cel putin) si am zis ca se inneaca nu alta de plans. In secunda 2 am fugit dupa foen, dar deja era iritat... Oare din cauza lui e posibil sa i se usuce pielea? Voi ce credeti? Ca nu stiu daca din cauza lui sau asa e pielea.
Si mai am o problema - de acum cateva saptamani i s-a inrosit degetul mare de la picior. Am mers la dr si ne-a zis sa dam cu Betadine si Kanamicina... ca asa sunt unghiutele lui - cu inclinatie de colturi incarnate. A trecut pana la urma... am taiat si eu ce-am putut acolo.
Acum avem aceeasi problema la degetelul mare de la celalalt picior. E rooosu si sigur il si doare. Nu mai pot de mila lui.
A mai patit / auzit cineva care ar putea fi rezolvarea? Ca daca de-acum ne chinuim cu colturile... 
Legat de vaccinuri noua ne-a recomandat sa le facem pe cele de la stat, iar ca obligatorii - Rotarixul. Sotul a citit tot felul de pareri despre el, care suna rau. Nu stim ce sa facem.
Pe cel de 2 luni cred ca-l facem joi. Brrrr!
Infanrixul asta cand ar trebui facut? Si in locul cui?
Lori - mamico zici ca nici nu ai doi pui acasa. Te invidiez pentru cat timp ai.
Care e secretul?
Carmen am vazut de zilele trecute poze cu baiatul tau scump dar n-am apucat sa ti-l laud. E tare dulce... si s-a gatit azi pentru iesirea de afara! 
Nici la noi nu se omoara dupa ceai, merge doar cand ii e foame tare si atunci cateva lingurite pana-si da seama ca nu e bun de nimic. Il scuipa imediat. Am luat si noi baby drink si tot asa il bea pe nerasuflate. Se vedea ca ii place. Explicatia ne-a dat-o dr: CONTINE ZAHAR! Adica chiar e dulce si de-aia il accepta. Dar nu e ok si tocmai de-aia se retrage dupa piata din cate am inteles.
Fetelor... nu va inghesuiti acum pe ultima suta de metri. Usurel, pe rand! 
Pupici la toate burticile curajoase, buburuzelor si mamicilor'
Irina ~ mamica norocoasa de
Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului
Irinukaaa spune:
Ups.... cat am scris! ![]()
maimutzica10 spune:
shubu, noi luam 2,5 ml calciu 10 zile pe luna, mai luam vigantol 2 pic pe zi, mai nou debridat si evident, espumisan...
roxx, incepe si ea cu perioadele de veghe; dar parca toata ziua e prea mult... si noi primim certif de nastere abia in martie dar avem o hartie cu CNP-ul si cu aia ne-a luat in evidenta (exact ca lorich, banuiesc ca tot la sect 1 este); ce are si doctorita ta?! pai ajunge fata la majorat pana primeste certif de nastere, ea cand isi mai face treaba ca pediatra?!
monika, si eu ma asteptam la cele dureri, e drept ca am avut si epi (cu mentiunea ca la dilatatie 8 mi-au oprit-o pt ca am facut o alergie urata pe piept si pe brat, eram rosie ca racul, nici acum nu stim de la ce anume din anestezie), dar n-a fost asa de rau; as mai naste o data asa, si o zic la 3 sapt.. chiar ca am uitat tot, s-a sters cu buretele. curaj !!
mermecatori gemenii, mirela !!
ma duc sa mai vad poze, ca n-am mai intrat de mult!
si noi ne scremem de mama focului, inclusiv in somn, mi-e asa de mila de ea ca nu se odihneste cum trebuie! am luat si samburi de cirese de la DM astazi; primul nani cu pungutza anticolici a fost tot agitat (n-am avut rabdare sa spal punga si acu am mustrari de costiinta)
vad ca ziceti ca functioneaza cu gimnastica, oare pot sa fac si eu? avem 3 sapt maine.. nu de alta, dar am fost prematuri si avem restrictii (gen 'iesim din casa abia la o luna')
revin cu galeria!
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
Lorich spune:

Hai WUDY!!!
Hai DOLORESS 

Si poze noi cu noi
de aici
irinuka secretul e mama!!! pleaca duminica!! eu stau mult cu pitica in brate, ii face bine la burtica sa stea lipita de mine; uite acum scriu cu stanga, ea e pe dreapta :)
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
maimutzica10 spune:

HAI DOLORESS !!!!
HAI WUDY !!!

think pink
Irinukaaa spune:
Rox fa linistita "bicicleta" cu piciorusele bblinei ca nu are cum sa fie problema. Despre saculetul de la DM... nu mi se pare mare treaba, eu il incalzesc mai ales atunci cand adoarme ca sa creada ca mai e cineva langa el, dar in rest n-a linistit nici un piciorus de colici. Nu te astepta la minuni. 
Asa Lori... deci mami tau e salvarea. Pacat ca trebuie sa plece. O sa fie putintel mai greu, dar va descurcati voi sigur!
E bine ca bblina e cumintica si e multumita s-o tii doar in brate, ca la mine nu e de ajuns... tre sa ma misc energic si sa-i si cant ca sa nu planga. Daca ma opresc eu - incepe el! 
maimutzica10 spune:
Ah, am uitat sa urez sanatate la jumatate dintre voi, ca vad ca bantuie raceala, gripa, ce-o fi ea!
va pup, da' sa nu dati raceala!
Ps: s-a 'virusat' picasa de bebelusi frumosi si grasunei! frumos ne sade! haideti si voi, restul de burtici, sa vedem ce minunatii aveti acolo in marsupii! 
think pink
Irinukaaa spune:
Ha-ha! Chiar seamana Robertel cu o fetita in ultima poza - asta din cosulet. Ce haios si mumos e! Ii "fura' sosetelele surorii lui a?
De Ana ce sa mai zis... dulce-dulce-dulce!!! 
maimutzica10 spune:
irinuka, ms de raspuns 
think pink

Andrei