Ian-Feb2011- Hai Laura, Wudy, Dol! Bv Deea! (188)
Raspunsuri - Pagina 12
missmj spune:
roxx al meu a facut de 2 ori astazi. eram asa fericita....nu ma gandeam vreodata ca o sa fiu atat de incantata sa vad un kk
. sper sa faca si bebelina ta,hai sa o incurajam un pic. hai catalina,hai fa un caca !
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
roxx26 spune:

sa mor de ras nu alta..am facut kk, gata
nu stiu daca e de la incurajari sau de la amenintarea cu supozitorul, dar a functionat![]()
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
roxx26 spune:
WUDY, pe unde umbli mami???
Aveam nr ei de telefon dar nu stiu pe unde l-am pus...cap sec si io...eram curioasa ce stare de spirit are, poate intra totusi pe aici un pic!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
missmj spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui roxx26![]() ![]() ![]() ![]() sa mor de ras nu alta..am facut kk, gatanu stiu daca e de la incurajari sau de la amenintarea cu supozitorul, dar a functionat _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 |
Bravo Catalina ! stim cum sa ii facem pe bebei sa scoata kk de acum incolo...scoatem motate si pt ei !
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
aditzaC spune:
HAI DEA ....HAI LAURA ...HAI DOLORES 

rox..problema asta o aveam si eu , nu facuse de dum seara stimulat cu termometru , incepuse sa imi stea pe creier gandul ca nu face kk , dar a facut un BIG KK
...nu ii mai ajungea pampersul 
carmen..ai fost mortala cu galeria 

mirela..frumosi foc motanii tai
monika..ce faci scumpa ? mai ai putin . Eu cred ca iti va face cezariana , de obicei in cazul hepatitei asa se procedeaza . Nu te mai gandii pt mom , incearca sa te odihnesti
noi azi am fost mai cumintei ..am iesit afara ... apoi am dormit 2,5 ore ...ma mir naiba cum a dormit ca al meu cupil e de.andoaselea .. nu doarme de la aer ...acum s.a culcat iar sa vedem cat il tine ca o sa facem baitza.

la toata lumea
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza ..mami fericita de pui scump Mihai
vas spune:
Fetelor, raportez si eu nopti cu dureri de burtica si spate. Tunde, exact ca tine banuiesc ca se dilata colul sau ceva pe acolo sigur se intampla. Daca ma ridic nu am nimic cum ma intind incep sa doara. Nu am contractii decat rar dar il simt mult cum misca acolo jos.
La Eliza nu am simtit nimic, m/am trezit pur si simplu cu apa rupta.....se pare ca acum nu mai e la fel.
va pup!
Andreea , mamica Elizei +
Andrei
13.05.2007
poze2
bebelicu

39+ cu
Medeea