Ian-Feb2011- Hai Laura, Wudy, Dol! Bv Deea! (188)
Raspunsuri - Pagina 14
mirela2 spune:
merci fetelor pt aprecieri
ma bucur ca va placut filmuletul

dollores

luiza
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
missmj spune:
maimutico nu vad de ce nu ai putea sa faci o bicicleta , sau sa ii apesi cu genunchii pe burtica incet...sa vezi ce trage basinele.
lorich vazut poze
....ce dragut e Robert, cum se joaca el cu printesa si haios tare cum face el pe bebele, s-a bagat in cosul fetei 
irinuka multumim pt complimente. offf, imi pare rau de degetelul lu' ala mic... nu stiu ce sa iti zic ca nu am patit-o, dar sper sa se faca bine repede
Noi am primit cadou un leut de plus care se incalzeste la microunde si se pune pe burta la bebe, cica e anticolici, ramane cald intre 6-8 ore. emana si miros de levantica ca sa il linisteasca. nu l-am folosit inca...ma gandeam oare ii face rau mirosul de esente ?
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vas Fetelor, raportez si eu nopti cu dureri de burtica si spate. Tunde, exact ca tine banuiesc ca se dilata colul sau ceva pe acolo sigur se intampla. Daca ma ridic nu am nimic cum ma intind incep sa doara. Nu am contractii decat rar dar il simt mult cum misca acolo jos. La Eliza nu am simtit nimic, m/am trezit pur si simplu cu apa rupta.....se pare ca acum nu mai e la fel. va pup! Andreea , mamica Elizei + Andrei 13.05.2007 poze2 bebelicu |
exact si EU cu MARIO..s-a rupt apa..nu dop ,nu dureri...perfuzie,injectie..dureri incontinuu..la mine n-a fost cu pauze..urlete si gata bebe nascut..
Acu stau..-!drept in pat ma doare mai tare!

Tunde
38+4z
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!
florintunde spune:

HAI WUDY!
CURAJ SI SANATATE DOLORESS!
VA TINEM PUMNII!
HAI BEBE KEVIN!

Tunde
38+4z
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!
adryiii spune:
Irinuka, nu stiu ce sa-ti spun de degetele. Ce ii canti? Chiar ma gandeam ca nu stiu nici un cantec de leagan
Numai nani, nani, puiul mamii...si atat.
Simo, tot am uitat sa-ti zic: merci de sfatul cu masajul zilnic la mana. Sper sa fie cu efect.

HAI DOLORESS !!!!
HAI WUDY !!!

mami fericita de
Elena Alexandra
Wudy spune:
MULTUMESC MULT FETELOR PENTRU INCURAJARI!
Am nr lui Roxx, maine cum am sa pot, am sa va anunt marele eveniment.
Multumesc mult ca sunteti alaturi de mine. 
Eu sunt cu mii de emotii, imi trebuie pampers la ...dos.
Doloress nu ma lasi singura, asa-i?
Hai Doloress !!!
Alina viitoare mamica
39+ 
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
Wudy spune:
Cand am vazut galeria de aici, m-a luat si mai tare pe sirul spinarii....
Ce material prost am si eu ...
Abia astept sa ma intorc cu bebeica acasa si sa povestesc si eu despre tatzi, colici, baitza...
fetele si merci inca o data
Alina viitoare mamica
39+ 
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
Doloress spune:
Multumesc mult fetelor, 

Pupici tuturor, sunteti fenomenale, sa stiti ca imi dati curaj si ma simt mai bine cand vad motatele!
N-am mai intrat azi ca a ramas piticul acasa, sotul e lat in continuare in pat, n-a reusit sa-l duca. Patrick e cel mai bine din toti, aproape ca nu mai tuseste deloc, la mine starea se inrautateste parca pe minut ce trece.
Mi-e tare ciuda, am bocit de m-am uscat, m-am revoltat, de ce trebuia sa se intample tocmai acum nu stiu. Mi-e groaza iar de impins, abia respir, nu stiu cum am sa imping eu acolo, cand respiratia e asa importanta. Tusesc de mama focului, mi se zguduie burta si parca se rupe in bucati. 

Dimineata am sunat la spital, nu eram programata, cum ma si asteptam, doctorul meu e cam circumspect cu inducerea, l-am simtit de data trecuta, asa ca s-a gandit el sa nu ma programeze, poate nasc natural. L-am sunat pe doctor, tot incerca sa ma amane pe joi, pe vineri, imi zicea poate ma fac mai bine. I-am zis ca eu vad ca merg inspre mai rau, nu inspre mai bine, deci sa faxeze azi documentele ca eu nu mai pot.
Oricum, daca nu ma programeaza maine, eu tot ma prezint la spital, pentru o monitorizare macar, pentru ca efectiv mi-e rau si sunt tare ingrijorata de starea copilului.
Asta este, trebuia sa am o sarcina cu peripetii de la un capat la altul. Sa speram ca bebe va fi bine, numai asta conteaza!

Felicitari Deea_SAV!

Bine ai venit bb Radu-Andrei!

Hai Wudy, curaj!!

39+ KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

madalina_m spune:
Buna fetele! Abia acum am reusit sa intru sa va scriu. Am avut o noapte foarte grea cu bebe plangacios si colicios, dar am reusit sa bagam amandoi somnic de la 15.30 la 18 si acum suntem fresh. De fapt eu, ca el doarme iar. Probabil ca pe la 1 iar incepe distractia.
LA MULTI ANI LUCIA!!!!! Multa - multa fericire! 

Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
MIRELUSH, bestiali motaneii. 

Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Andrei