Strumfi si prichindei iul-aug2011(17)
Raspunsuri - Pagina 5
Burtocika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sdcristian stiu multi care au pus nr 2 cu nr 1 din prima in aceeasi camera, carol are si somn adanc, daca mergi la primul scancet (bebeii in primele luni nu prea urla, la inceput e un scartait asa usor si finut, doar daca ajunge la foame mare se chinuie sa urle) e ok adica eu i-am schimbat pampers si imbracat complet, cu strampi si trening in timp ce el dormea. si nu era sedat, sincer. |
Ha, ha ! O fi la unii un scartait usor si finut, la fii-mea au fost urlete de mi-era ca o sa cheme vecinii protectia copilului ! Cum se trezea cum incepea sa urle, fara nici o tranzitie de gangurit sau scartait ! Daca asa o fi si al al doilea, mi-e greu sa cred ca o sa poata dormi cineva pe langa el ...
Laura - chiar ma sperii ! Am auzit si eu de aderentel respective, dar nu stiam exact ce inseamna si cat sunt de periculoase ... Si nu se pot depista inainte de nastere, numai cand te taie ? Aderentele astea nu dau nici un semn, dureri, ceva ? O sa intreb doctorita, sa vedem ce-mi spune ... Sunt un pic ingrijorata pt ca nimeni de pe forum nu a nascut cu ea si nu stiu cat e de buna ... O singura fata, care a facut tot cezariana, si in rest nimeni ... Eu am avut prima sarcina fara nici un fel de probleme, colul tare si inchis pana la sfarsit, in afara de greturile din prmele luni nimic anormal. Parca acum s-au adunat mai multe, poate si din cauza varstei ...
14+
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
Oanamares spune:
Va pup fetelor! Scriu mai rar,din cauza de lipsa de timp,dar va citesc cat pot de mult. Am si eu o intrebare: din moment ce intru in trmiestrul al 2 lea,inseamna ca pot sa mananc si nepasteurizat sau alimente crud uscate?
mamutz spune:
citat din mesajul lui ramyy |
Ramyy eu te sfatuiesc sa ajungi neaparat in Buc la dna dr U. Noua ne face o analiza antiXA care arata daca doza de clexane pe care o facem e cea corecta. Apoi ce hematolog e ala care nu face diferenta intre clexane si fraxiparina (presupun ca le+a incurcat daca ti+a dat clexane de 0,3). Presupun ca ti+a dat de 0,4. Ai inceput sa iei Femibion 2?
I+ai scris dnei Dr?
Clexanele se pot lua gratuit cu reteta de la medicul de familie cu conditia sa bifeze gravida nu salariat, ca sa beneficiezi de 100% gratuit. In limita plafonului ai dreptul la 6 cutii de 0,2 sau 3 cutii de 0,4. Ce depaseste platesti.
17+
[/quote]
e poveste mai lunga , dr era la sky si mi-a scris reteta o alta octorita care vorbise cu el ieri am mers si eu la el dar a lasat aceeasi chestie , no nu stiu ce sa zic totusi e profesor doctor conferentiar ma gandesc ca a fost o gafa no nu stiu ce sa zic.
i-am scris d-nei doctor la adresele ce mi le-ai dat dar nu a raspuns inca astept.
analiza aia si mie mi-a dat ieri sa o fac adica mi-a dat mai multe dar 2 din ele a zis sa le fac lunar si sa merg lunar la el ca sa vada daca e ok dozarea.
Femibion 2 nu mi l dat mi-a dat elevit dar a zis medicul ginecolog sa nu il iau pt ca se bate cap in cap cu acidul folic si nu e ok la mine.
mai astept sa vad poate imi raspunde si d-na de la bucuresti sa merg acum pana la buc si inapoi crede-ma imi e destul de greu pt ca ma simt ingrozitor iar de masina ce sa vb nici nu ma pot aoria de ea ca imi e rau de lesin...
[/quote]
Nu te supara ca sar repede cu gura (scrisul), dar eu stiu prin ce am trecut si vreau doar sa fiu de ajutor. Dr U e plecata pana pe 15 feb la niste conferinte prin europa, asa am inteles. O sa iti raspunda. Eventual mai srie unul si pune un titlu care sa atraga atentia, ex urgent insarcinata cu trombofilie necesar tratament. Zic si eu
17+
ramyy spune:
mamutz- nu ma supar de ce sa ma supar ca vrei sa ma ajuti ?
si eu am mai pierdut 2 sarcini si abia acum la sarcina asta mi-au gasit si asta sincer crede-ma ca uneori simt ca numai pot in fiecare saptamna sunt ba la meic ba la analize, uneori ma gandesc sa nu mai merg nicaieri cu cat merg mai mult cu atat imi gasesc mai multe parca sunt paradita
mamutz spune:
citat din mesajul lui ramyy mamutz tu de care clexane faci , cat ? |
Eu fac 0 zi 0,2, o zi 0,4.
Mie si dr ginecolog mi+a zis ca femibionul e superior elevitului si la mutatiile tale eu stiu ca e obligatoriu + acid folic de 5 mg. Acidul folic nu se bate cap in cap cu nimic pt ca e liposolubil, il faci pipi. Doua din mutatiile tale impideica asimilarea b+urilor si duc la cresterea homocisteinei.
Mie mi+a scos acum acidul folic, dar eu nu am probleme si totusi iau femibion. Si dupa cum ai vazut si la trombofilie, toate fetele iau o serie de vitamine (vit c, mgB6, etc).
Poti sa intrebi dr tau de ele.
Am visat noaptea trecuta fasole batuta si ghici cine face fasole acum?
17+
ramyy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamutz
Eu fac 0 zi 0,2, o zi 0,4. Mie si dr ginecolog mi+a zis ca femibionul e superior elevitului si la mutatiile tale eu stiu ca e obligatoriu + acid folic de 5 mg. Acidul folic nu se bate cap in cap cu nimic pt ca e liposolubil, il faci pipi. Doua din mutatiile tale impideica asimilarea b+urilor si duc la cresterea homocisteinei. Mie mi+a scos acum acidul folic, dar eu nu am probleme si totusi iau femibion. Si dupa cum ai vazut si la trombofilie, toate fetele iau o serie de vitamine (vit c, mgB6, etc). Poti sa intrebi dr tau de ele. Am visat noaptea trecuta fasole batuta si ghici cine face fasole acum? 17+ |
te-ai apucat de facut fasole ?
ulima macare gatita de mine a fost in 4 dec si tot fasole am facut supa
eu de atunci nu am mai intrat in bucatarie
Savvy spune:
Ooo, draga mea, suntem in aceeeasi situatie! :) Problema mea e ca nu prea am chef sa scriu la teza aia... desi trebuie sa o sustin anul asta, in iunie-iulie, si am sustinerea finala in septembrie (un poriect tampit, ce pot zice...)
Nu, insomniile le am pur si simplu pentru ca le am... si ma enerveaza ca a doua zi dorm pana la 10 si dimineata e gata pierduta.
Bafta multa si la teza, si cu bebe!
citat din mesajul lui fecian Eu eu eu!!! Dar eu macar am un motiv. Scriu la teza...si inca nu am terminat nici macar un capitol Asa ca inseara asta vreau sa termin macar asta. In rest ....mai nika Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 14+ cu Nasterea lui Gabriel _ Simply happy! |
DPN 4 iulie - baiat
Ireth spune:
nici eu n-am mai intrat in bucatarie cu gand sa gatesc nu suport mirosul! of of, cand mi-o trece si mie ca m-am saturat....
14+
Laura13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Burtocika
Ha, ha ! O fi la unii un scartait usor si finut, la fii-mea au fost urlete de mi-era ca o sa cheme vecinii protectia copilului ! Cum se trezea cum incepea sa urle, fara nici o tranzitie de gangurit sau scartait ! Daca asa o fi si al al doilea, mi-e greu sa cred ca o sa poata dormi cineva pe langa el ... Laura - chiar ma sperii ! Am auzit si eu de aderentel respective, dar nu stiam exact ce inseamna si cat sunt de periculoase ... Si nu se pot depista inainte de nastere, numai cand te taie ? Aderentele astea nu dau nici un semn, dureri, ceva ? O sa intreb doctorita, sa vedem ce-mi spune ... Sunt un pic ingrijorata pt ca nimeni de pe forum nu a nascut cu ea si nu stiu cat e de buna ... O singura fata, care a facut tot cezariana, si in rest nimeni ... Eu am avut prima sarcina fara nici un fel de probleme, colul tare si inchis pana la sfarsit, in afara de greturile din prmele luni nimic anormal. Parca acum s-au adunat mai multe, poate si din cauza varstei ... ***************************** 14+ www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ? www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele |
chiar nu asta este intentia mea ... sa te sperii. asta i s-a intamplat ei ... nu inseamna ca si la tine exista acest risc. dar, informata fiind, poti vb cu doctorul tau si sa va informati si eventual sa va pregatiti
ei i s-a spus ca a patit asa ceva din cauza ei, totul la ea se cicatrizeaza f greu si urat ... vorba din popor e ca e "rea de carne". avea 27 de ani la al doiela copil ... deci varsta nu a contat. sanatate multa si vb cu doctorul tau sa va lamuriti.
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 18+
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.