Strumfi si prichindei iul-aug2011(17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

eu n-as lua Omez deloc. Rennie e cam acelasi lucru cu dicarbocalm, ambele contin carbonat de calciu si carbonat de magneziu

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

sdcristian si eu am probleme cu sangerarile cand din gingii cand din nas, dar mie nu imi curge numai la periaj am momente cand ma trezesc cu gura plina de sange

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 19 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

buna fetelor!

ieri am avut o zi in care am zis ca mai am un pic si omor pe cineva, de cand sunt gravida incerc sa nu ma enervez dar ieri nu am mai reusit.
la 4 am mers la hematolog care imi da clexane 0,3ml dupa care merg la faramcie si imi spune farmacista ca nu exista asa ceva ca doza aia nu exista sa fac cu nervi nu alta aproape o iau pe aia de gat ca e proasta ca doar eu recomndarea o am de la dr conferentiar....
ma rog plec de acolo ma interesesz si intradevar farmacista avea dreptate..no zic nu e nimic ca la 7 merg la eco si poate imi zice ginecologul cum sa fac ...ajung la eco si imi zice ca e o problema foarte delicata sa merg inapoi la hematolog...mai aveam un pic si faceam o criza de nervi acolo mai ceva ca o isterica..norocul a fost ca ma bagat repede la eco si l-am vazut pe bebita care statea frumos cu o manuta in gura si am uitat de toti nervi m-am bucurat ca e acolo si ca e bine...asa ca dupa ce am ajuns acasa am scris un mail hematologului care mi-a si raspuns urgent avand in vedere ca era ora 9 seara(jos palaria) si mi-a schimbat doza ...deci in final toate bune si frumoase ...daca as fi dormit bine azinoapte poate ca uitam de tot dar asa cu insomniile mele ....

14+

Ramyy eu te sfatuiesc sa ajungi neaparat in Buc la dna dr U. Noua ne face o analiza antiXA care arata daca doza de clexane pe care o facem e cea corecta. Apoi ce hematolog e ala care nu face diferenta intre clexane si fraxiparina (presupun ca le+a incurcat daca ti+a dat clexane de 0,3). Presupun ca ti+a dat de 0,4. Ai inceput sa iei Femibion 2?
I+ai scris dnei Dr?
Clexanele se pot lua gratuit cu reteta de la medicul de familie cu conditia sa bifeze gravida nu salariat, ca sa beneficiezi de 100% gratuit. In limita plafonului ai dreptul la 6 cutii de 0,2 sau 3 cutii de 0,4. Ce depaseste platesti.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

pe nr 2 il punem din prima zi in camera lor, a copiilor, sa se obisnuiasca de la inceput ca ei, fratii, dorm impreuna, asa cum noi dormim impreuna. si evident eu tot cucoana voi fi si mi se va aduce copilul spre alaptare, dar sper macar vreun an de data asta.

Si nu-ti e teama ca cel mic il va trezi pe cel mare ? Si noi am vrea sa-i punem impreuna, dar mi-e ca ii va strica somnul fetei ...
Daca nu sunt indiscreta, pot sa te intreb de ce ai pierdut laptele la 6 saptamani ? Si eu am avut probleme cu alaptatul, pt ca aveam sanii foarte mari (si acum sunt si mai mari) si canale putine, copilul sugea cate o ora si nu prea avea ce, asa ca a trebuit sa introduc completarea la 3 saptamani, pt ca nu lua deloc in greutate; laptele a disparut treptat, pana pe la 4 luni am reusit sa alaptez, cu toate ca faceam eforturi disperate si ma mulgeam cu pompa dupa fiecare masa a lui bb ... Acum incecr sa citesc tot ce pot despre alaptat, poate la bb2 reusim mai mult ...

13+
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

din multe si minunate cauze
- cezariana care m-a distrus fizic si mai ales psihic
- in spital alaptam la 4 ore - si mi-a fost lene sa ma mulg intre supturi, deci un san ajungea de servici la 8 ore. ajunsa acasa am tot dat, pana cand dupa 2 zile de urlete (copilul vroia la jumatate de ora, astia produceau la 4-5 ore) am dat completare
- din disperare ca nu am lapte evident am dat in depresie
- dar tot mi-a fost lene vreo 2 saptamani sa pompez
- am baut prea mult ceai de lactatie - lichidele sunt bune, dar in exces cica blocheaza productia de oxitocina, care duce la productia de lapte
- a trebuit sa iau ceva medicamente pt ca la 6 sapt eu inca aveam lohii abundente, efectul advers era scaderea lactatiei

si dupa ce incet incet am ajuns de la muls 80-100 ml la 4 ore de la un san sa ajung la 30 de la amandoi sanii pe zi, intr-o dimineata m-am trezit seaca total, am luat atunci un flacon intreg de gaalfor si unul de galactogil dar degeaba

da, de disperare am facut exces de tincturi, ceaiuri si emdicamente care cica fac lapte, intr-o luna am dat cam 1000 de lei pe pompe si chestii din astea.

deci cel mai important factor dupa aprerea mea e psihicul, pe locul 2 mulsul regulat din prima zi. regulat inseamna cam la 2 ore minim, si golitul complet al sanilor dupa fiecare supt.

de data asta tehnic stiu ce am de facut, sper doar sa nu dau iarasi in disperare. ca sunt predispusa spre asa ceva, dar poate avand exerienta o sa fie mai bine

mama de Carol (29.12.2008) si 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

buna la toate burticutzele,

Am facut o pauza de un iaurtel cu fructe confiate si m-am pus nitel la curent cu discutiile avute de voi........"problema" cu dormitul e destul de spinoasa sunt pareri pro si contra, cred ca fiecare parinte va face cum simte.

Noi am decis sa-i amenajam camera si ca sa fim siguri ca nu suntem tentati sa dormim cu el, vom scoate patul nostru din dormitor si-l vom da , si vom achizitiona o statie care va sta in permanenta in camera bebelului......si noi alaturi in sufragerie. Mi-au mai spus unele fete ca socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa si ca sa nu dau inca patul nostru sa stam macar prima luna cu el in dormitor, dar sotul e foarte hotarat in privinta asta, si eu dealtfel, si am decis asa. Speram sa fie bine

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
18+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

eu cred ca pt copil e bine sau de la inceput sa il pui la el in camera, sau il lasi sa doarma cu tine pana nu mai vrea el. e cel mai traumatizant sa doarma cu parintii si brusc astia se decid gata nu mai dormi cu noi

stiu multi care au pus nr 2 cu nr 1 din prima in aceeasi camera, carol are si somn adanc, daca mergi la primul scancet (bebeii in primele luni nu prea urla, la inceput e un scartait asa usor si finut, doar daca ajunge la foame mare se chinuie sa urle) e ok

adica eu i-am schimbat pampers si imbracat complet, cu strampi si trening in timp ce el dormea. si nu era sedat, sincer.

dar el a fost de la inceput un copil gras, crae stie sa se bucure de placerile vietii, sa manance bine, sa doarma bine...

mama de Carol (29.12.2008) si 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Neatza fetele
Ma ingrozesc cand citesc ce scrieti voi aici... ganditi-va ca noi avem o garsoniera, deci "camera copilului" este un coltisor, de fapt.... ne-am gandit noi ca usor n-o sa fie, dar nu ne imaginam ca o sa fie asa de rau . Deci problema cu cine o sa doarma, la el in camera sau cu noi, e rezolvata...
Iar cu dormitul in acelasi pat - nu va e frica? eu am un pat imens, de 1.8 lungime si tot ma zvarcolesc in el de saracul sot ajunge sa doarma pe 5 cm patrati, ca in rest ocup eu totul pe diagonala. Pai ma gandesc daca pun si gagalicea langa noi, se sufoca naibii la cat de aiurea dorm eu....

14+

cand a fost dani bb eu nu am dormit cu el ... din acelasi motiv, de frica. cand am dormit, intr-un final cu el, mi-am dat seama ca nu as putea sa dau niciodata peste el ... pur si simplu, stii unde e bb, il simti la fiecare miscare ... dar o sa te convingi singura de asta.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 18+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

Ieri am fost la ecografie la dr. Herghelegiu, la 14 saptamani. In principiu toate sunt bune, bb e bine, miscacios, dar tot nu ne-a putut spune ce este. Placenta s-a lipit la loc, mai am presiune crescuta pe artera uterina dreapta, dar sper sa nu-mi puna probleme, pt ca analizele pt trombofilie mi-au iesit bine.

Problema pe care mi-a pus-o acum a fost ca a vazut pe interior cicatricea de la cezariana anterioara si mi-a spus ca va trebui "supravegheata, sa speram ca nu va pune probleme" ... M-a bagat in sperieti, pt ca tocmai citisem pe forum niste comentarii cum ca uterul se poate subtia in zona cezarienei si spunea o fata ca ultima luna a stat mai mult in pat, ca sa poata duce sarcina la bun sfarsit ... si ca exista risc de nastere prematura ...

Din fetele care sunt la a doua sarcina, este cineva care a nascut prin cezariana ? Ce v-a spus medicul ? Eu mai am pana pe 21, atunci merg la medic si trebuie s-o intreb una-alta.

Si, in alta ordine de idei: cedez programare la ecografie la dr. HERGHELEGIU, la MEDSANA Primaverii, in data de 14.02.2011, la ora 17.40 !!! Daca o vrea cineva, sa-mi trimiteti PM, ca sa stiu ! Daca nu vrea nimeni intr-o zi, doua, pun anuntul pe forum; e un doctor foarte cautat, se fac programari cu 2 luni inainte la el, nu stiu cum de m-am trezit cu doua Se pare ca e unul din cei mai buni ecografisti, doar ca nu e foarte comunicativ, trebuie sa-l intrebati voi tot ce va intereseaza.

13+
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

nu vreua, sincer, sa te sperii. dar iti voi povesti ce a patit nasa noastra si a lui Dani.
la a doua cezariana, au taiat-o si spoi au observat ca, de la prima cezariana, pe interior (nu stiu cum altfel sa iti explic) au aparut aderente. bucati de carne care au crescut aiurea - chiar nu cunosc termenii medicali. si eu trebuit sa stea sa le taie, incet si cu grija pe toate, pentru a nu face hemoragie si sa moara pe masa.
din aceasta cauza bb a stat prea mult in burtica, dupa momentul inciziei. nu stiu excat cat, dar stiu sigur ca e un timp recomandat in care trebuie scos bb. din aceasta cauza cel mic a inghiti lichid si a avut probleme cu plamanii, probleme la modul ca in primele 48h de viata a facut 3 stopuri respiratorii.
multumim lui DD amandoi sunt bine, sanatosi, bb are de acum 3 ani si jumatate. dar ei i s-a interzis sa mai ramana insarcinata, nu ca nu ar putea sa duca sarcina, dar exista sanse fff ridicate sa moara la nastere.
norocul ei, zic eu, a fost ca a nascut in bucuresti, unde au putut sa il salveze pe bb ... ei fiind din onesti.
so ... grija mare.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 18+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

[/quote]
Ramyy eu te sfatuiesc sa ajungi neaparat in Buc la dna dr U. Noua ne face o analiza antiXA care arata daca doza de clexane pe care o facem e cea corecta. Apoi ce hematolog e ala care nu face diferenta intre clexane si fraxiparina (presupun ca le+a incurcat daca ti+a dat clexane de 0,3). Presupun ca ti+a dat de 0,4. Ai inceput sa iei Femibion 2?
I+ai scris dnei Dr?
Clexanele se pot lua gratuit cu reteta de la medicul de familie cu conditia sa bifeze gravida nu salariat, ca sa beneficiezi de 100% gratuit. In limita plafonului ai dreptul la 6 cutii de 0,2 sau 3 cutii de 0,4. Ce depaseste platesti.

17+
[/quote]

e poveste mai lunga , dr era la sky si mi-a scris reteta o alta octorita care vorbise cu el ieri am mers si eu la el dar a lasat aceeasi chestie , no nu stiu ce sa zic totusi e profesor doctor conferentiar ma gandesc ca a fost o gafa no nu stiu ce sa zic.
i-am scris d-nei doctor la adresele ce mi le-ai dat dar nu a raspuns inca astept.
analiza aia si mie mi-a dat ieri sa o fac adica mi-a dat mai multe dar 2 din ele a zis sa le fac lunar si sa merg lunar la el ca sa vada daca e ok dozarea.
Femibion 2 nu mi l dat mi-a dat elevit dar a zis medicul ginecolog sa nu il iau pt ca se bate cap in cap cu acidul folic si nu e ok la mine.
mai astept sa vad poate imi raspunde si d-na de la bucuresti sa merg acum pana la buc si inapoi crede-ma imi e destul de greu pt ca ma simt ingrozitor iar de masina ce sa vb nici nu ma pot aoria de ea ca imi e rau de lesin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Adra, ce m-am distrat de dormitul Evei, parca ar fi sora cu Maria. Si la noi e la fel
Legat de arsuri, deocamdata nu am, dar sigur voi avea mai incolo. In prima sarcina am baut lapte cald si imi treceau.
Legat de alaptat, eu nu cred ca are importanta daca sanii sunt mici sau mari. Eu sunt Fulga 2 si n-am avut lapte decat foarte putin, scoteam 120 de ml in 24 de ore si asta dintr-un san pentru ca celalalt avea canalele infundate si n-am reusit nicicum sa le desfund. Am avut colege de servici cu niste sani pe care abia ii vedeai care au reusit sa alapteze exclusiv mai mult de 1 an. Mult face si psihicul, poate cel mai mult.

Maria (27 nov. 2007) si 17+

Mergi la inceput