Strumfi si prichindei iul-aug2011(17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Hai sa imi dau si io cu parerea legat de articolul ala.

In fond orice ar scrie oriunde, va dati seama ca de obicei viitoarea mama isi are propria viziune despre nastere si va incerca cat mai mult sa si-o indeplineasca. Unii vor fara durere si cat mai rapid altii vor sa traiasca toata experientza nasterii cat mai natural.

Fiecare face cum crede.

eu una optez pentru nastere naturala...si de data asta o sa incerc ceva mai mult pentru o nastere naturala...cu sau fara epidurala.

N-are rost sa dezbatem asa ceva din cateva motive: e prea devreme, si sincer cred ca deja fiecare stie cum vrea sa nasca...
Cum va naste e deja o alta poveste

Anaemi...crede-ma ca doctoratul nu e cu mult mai dificil decat un master...doar ca ia mai mult timp. Pot spune ca sunt mult mai satisfacuta de rezultatele mele de la doctorat decat tot ce am facut pana atunci la master sau faculta.. Si cred ca merita investitia

Scurgerile...cand mai multe cand mai deloc...probabil cum s-a mai zis, conteaza efortul depus in ziua respectiva.

Hai ca va pupic.

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 14+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

'neata
si eu am scurgeri mai abundente dar nu mirositoare. Colostru nu am avut nici cu Ana deloc in sarcina,chiar ma ingrijoram ca le auzeam pe gologe ca au,dar nu e de ingrijorat ca va aparea la fiecare.

am citit si articolul,eu chiar m-am enervat jumate de pagina pentru pro cezariana si 3 randuri pt pro nastere. Na...nu mai comentez

Mama de Ana si 18+

mda, pai autoarea a nascut prin cezariana la cerere

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Nu mai stiu cine-ntreba... protej-slip in cursul zilei, si noaptea dorm in pijama fara chilotei. Asa m-am obisnuit, doar la menstruatie purtam chilotei, evident.

_
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Sincer eu nu fac nicio dezbatere pe tema modului de nastere, o sa vedem fiecare la momentul potrivit. Am dat intamplator de articol si am zis sa il vedeti si voi daca vreti.

Am venit de la eco, iar...e BAIAT. Ne+a facut poza la cocosel.
Ne bucuram la fel si pt fetita. Acum sa traiasca si sa fie sanatos. Evident ca m+am oprit si la biserica. Cam trag chiulu de cand cu sarcina.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Sincer eu nu fac nicio dezbatere pe tema modului de nastere, o sa vedem fiecare la momentul potrivit. Am dat intamplator de articol si am zis sa il vedeti si voi daca vreti.

Ne bucuram la fel si pt fetita. Acum sa traiasca si sa fie sanatos. Evident ca m+am oprit si la biserica. Cam trag chiulu de cand cu sarcina.

17+

Felicitariii pt baietel

ti-ma dat un pm.
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

felicitari pt baiat

Mama de Ana si 18+

Mergi la inceput

deci noi o sa nastem in anul iepurelui.
ia uitati ce scrie despre asta:
www.fengshui-bp.ro/articole/74-nou-2011-anul-iepurelui-.html" target="_blank">http://www.fengshui-bp.ro/articole/74-nou-2011-anul-iepurelui-.html

am vazut la tv ca asiaticii se ingramadesc sa faca copii in anul iepurelui. deci ne-am ales bine anul,asta pt cine crede

Mama de Ana si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

17+

Felicitari pentru caruciorul albastru!!! Sarcina usoara in continuare!

Fetelor, desi eu si sotul nu aveam preferinte la ce va fi copilul (importanta e sanatatea), de cand tot apar majoritar baieteii pe aici, s-a revoltat feminismul din mine si inclin sa vreau fetita . Am mai si intrat zilele trecute intr-un magazin pt copii si m-au innebunit modelele de rochite!

Lissa, merci mult pentru linkul cu anul iepurelui, auzisem si eu ca e de bine pentru copil, sper sa fie o influenta benefica!

15+

http://lmtf.lilypie.com/OiVHm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Eu am doua iepurite adorabile acasa. Una alb cu negru si una alb cu maro, piticute.

17+

Mergi la inceput

adevarul e ca hainutele de fetite sunt adorabile. Eu sunt o persoana care preferata hainele sport,culmea...pe Ana o imbrac in rochita cat nu am imbract eu rochite in 31 de ani a imbracat ea in 2 ani.
acum ca ii creste parul(ca am tuns-o in septembrie),ii pun agrafe...e atat de dulce de iti vine sa o papi. Oricum,cred ca toti sunt frumosi in felul lor,daca e si copilul tau e cel mai frumos.

Mama de Ana si 18+

Mergi la inceput