Strumfi si prichindei iul-aug2011(17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Lisssa nu te enerva, asa eram si eu inainte cand altcineva avea o parere diferita de a mea si ma afecta foarte mult. Acum sunt mult mai relaxata, consider ca fiecare alege ce crede ca e mai bine pentru el. Oricum suntem atat de diferiti si gandim la fel de diferit...trebuie sa ne acceptam si cu bune si cu rele.
Vn_edelweiss bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos!
Mamutz felicitari pentru

Maria (27 nov. 2007) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vn_edelweiss spune:

Multumesc de primire
Multa sanatate si voua si bebelusilor si sarcina usoara
Ireth, anomalia se manifesta deocamdata prin retard psihomotor si tulburari de comportament. Nu stim cum va evolua, nu este un sindrom asociat. Imi pare rau pentru verisorul tau, imi imaginez cat au suferit si cat este de greu…
Povestea noastra este in forumul « copii cu nevoi speciale : hipotonie axiala = 5q21.3q22.3

Acum ne bucuram cat putem de sarcina, nu stim daca vom mai putea avea alt bebe, nu stim daca mai putem trece prin aceasta incercare si experienta de a fi pusi in situatia de a alege. Riscul e prea mare.
Am inceput sa simt si eu fluturasi in burtica de pe la 15 saptamani cred, acum ii simt mai bine (19 saptamani). Am cateva contractii din cand in cand, mai fac efort cu fetita, cand o insotesc la terapii in taxi ambulanta, in ziua respectiva am contractii.
Pe 14 martie avem ecografia din al doilea trimestru :)
Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

aaa...nu m-am enervat ca are parere diferita,m-am enervat pentru lumea este informata gresit. Cezariana chiar este o operatie grea.
oricum,acum pun la suflet mai mult decat inainte...hormonii

Mama de Ana si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Mama lui de articol, mai bine nu il puneam. Gravidutele nu au voie sa se supere.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

nu mamutz e foarte bine ca l-ai pus. Noi toate trebuie sa ne informam. si eu m-am enervat ca stau prost cu nervii zilele astea,probleme de familie

Mama de Ana si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

aaa...nu m-am enervat ca are parere diferita,m-am enervat pentru lumea este informata gresit. Cezariana chiar este o operatie grea.
oricum,acum pun la suflet mai mult decat inainte...hormonii

Mama de Ana si 18+

sper ca nu te-ai enervat pt ce am zis eu, ca din cate vad pe forum sunt singura care am comentat pro cezariana..e dreptul meu si al oricarei femei sa aleaga ce crede ca e mai bine.

din pacate am destul de multi apropiati care au avut probleme la nastere normala(urate de tot nu vreau sa le povestec aici unde urmeaza sa nasca multe femei) si eu am hotarat ca nu vreau sa risc nimic legat de bebe, am incercat 7 ani sa obtin o sarcina si oricum imi e frica zilnic sa nu se opreasca in evolutie zi de zi minunt de minut...assa ca crede-ma chiar daca imi e o frica enorma si nu stiu sa suport durerea prefer o operatie grea dar sa stiu ca intr-un final imi tin copilul in brate.

si crede-ma si eu sunt fulll de hormoni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

ramyy felicitari pentru baietel 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui cereline

ramyy felicitari pentru baietel[flo

18+

multumesc din suflet draga mea dar eu nu stiu inca ce este
adevarul e ca ieri la eco a zis medicul ca nu se vede bine dar el inclina ca ar fi cu putapoate ai dreptate.

probabil ai vrut sa o feliciti pe mamutz
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca12 spune:

Buna seara fetele. eu sunt noua pe aici, insarcinata in 11 saptamani. Mai e cineva la 11 saptamani? Sau majoritatea ati trecut de primul trimestru? Eu deodamdata inca cu greturile, oboseala specifice. Speram sa treaca la 10 saptamani. Voua cand v-a trecut?Luni o sa am testele pt Down screening si trec la 12 saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Eu inca nu m-am lamurit cu ordine: TTinainte de Amnio sau dupa? Cu cat citesc mai multe carti si net, cu atat ma baga si mai in ceata.
Eu o sa fac tripluTest la 16+ apoi peste 3 saptamani plec in tara si ma mai intorc abia peste o luna. Nu stiu ce sa fac, sa ma programez la amniocenteza in astea trei saptamani... nu stiu daca am rezultatul pana plec. Si apoi daca apuc sa plec si doamne-fereste e ceva, ce ma fac eu in Romania, neasigurata ??

Deci va rog ajutati-ma, stiu ca repet intrebarea dar am mari decizii de luat si nu stiu in cat timp vin rezultatele la TT si amnio. HELP!

http://lmtf.lilypie.com/OiVHm5.png

Mergi la inceput