Strumfi si prichindei iul-aug2011(17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Neata !
Cateodata nu-mimai amintesc daca am visat sau chiar s-a intamplat ce am visat

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 18+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

asa am fost dupa nastere ... nu mai tineam minte daca am alaptat copilul ori ba (noapteea, ma refer), daca l-am schimbat, daca l-am intors ... imi verificam sanii sa vad daca sunt plini de lapte ori ba si asa imi dadeam seama daca mancase dani sau nu ... cand imi audc aminte ... si cand ma gandesc ce va urma ...

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 18+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

asa am fost si eu. Eu uitam si daca m-am spalat pe ochi sau nu

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Si inca ceva, nu stiu daca ti s+a precizat. e bine sa le faci seara inainte de culcare si neaparat la aceeasi ora.

17+

mersi inca o data pt ajutor si sfaturi.
iti dai sema ca nu mi-a zis nimeni cand sa le fac mi-a zis sa le fac cam la aceeasi ora dar nu mi-a zis seara.
prima am facut-o acum dim dar m-am prins ca e mai bine seara pt ca ma molesit destul de mult

aseara l-am simtit pe bebe, bine de tot ,avem niste valuri in burtica de parca era dunarea albastra...ce e drept poate si din vina mea ca ieri mi-a fost o pofta nebuna de coca-cola si am baut poate si asta la agitat un pic..dar m-am bucurat enorm ca l-am simtit
Sper din tot sufletul de data asta sa fie bine pana la final.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

[/quote]
Si eu schimb tamponul zilnic de nustiu cate ori. Peste tot scrie ca scurgerile devin din ce in ce mai abundente. atata timp cat nu isi schimba culoarea si mirosul cred ca e ok.
Eu am intrerupt utrogestanul la 16 sapt.

17+
[/quote]

Multumesc de raspuns.

Intradevar, culoarea si mirosul nu-mi dau de gandit. Arefam-ul il iau in continuare, ca asa mi-a zis dr. Poate la controlul de 22 de sapt mi-l va scoate si mie.

Iar contractiile? Cum le identificati? Vad ca mai multe le aveti...eu cred ca nu le am. Sper doar sa nu fie si eu sa nu le depistez.

17+

Mergi la inceput

scurgeri si eu am cam din saptamana 8-9 sa zic , am vb cu medicul si a zis ca e normal si ca o sa fie perioade cand o sa fie mai abundenta si cand o sa fie mai putin si daca nu miroase si nu provoaca mancarimi si usturimi si mai stiu eu ce atunci e ok, iar daca se schimba poate fi candida care zice el e destulde frecventa in sarcina :(

oricum data viitoare cand merg la eco vreau a fac o analiza a secretiei pt ca am zile cand ma deranjeaza si vreau sa fiu totusi sigura ca e ok.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Woow , Felicia ! Ai de sustinut teza de doctorat ! Super ! Felicitari! Eu una, dupa master, nu vreau sa mai aud de scoala,pt ca mi s-a luat pana peste cap....sau cel putin acum asa zic

Mihaela, nu neaparat pe la 18 sapt incepi cu arsurile. Pot sa apara fie mai devreme fie mai tarziu. De ex. cu Filip am avut arsuri dupa 6 luni incolo,iar cu Anastasia am avut dupa 20 sapt. Acum se pare ca au venit mai devreme.

In legatura cu scurgerile, si eu am de pe la 6-8 saptamanni. Am zile cand sunt ok ca si cantitate, dar am zile, in general cand fac mai mult efort, cand sunt ingrozitor de abundente. Asta e, eu ma bucur ca nu o sa mai am cateva luni bune menstruatia . Prefer scurgerile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

fetelor, voi folositi protej-slip tot timpul? sau doar ziua?
mi-a zis o doctorita ginecolog la un control ca nu e bine sa porti decat maxim 8-9 ore pe zi, in rest trebuie sa lasi pielea sa respire.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

Citat:

Si inca ceva, nu stiu daca ti s+a precizat. e bine sa le faci seara inainte de culcare si neaparat la aceeasi ora.

17+

mersi inca o data pt ajutor si sfaturi.
iti dai sema ca nu mi-a zis nimeni cand sa le fac mi-a zis sa le fac cam la aceeasi ora dar nu mi-a zis seara.
prima am facut-o acum dim dar m-am prins ca e mai bine seara pt ca ma molesit destul de mult

aseara l-am simtit pe bebe, bine de tot ,avem niste valuri in burtica de parca era dunarea albastra...ce e drept poate si din vina mea ca ieri mi-a fost o pofta nebuna de coca-cola si am baut poate si asta la agitat un pic..dar m-am bucurat enorm ca l-am simtit
Sper din tot sufletul de data asta sa fie bine pana la final.

14+

A rezistat el pana acum fara clexane, apoi sa vezi ce voinic se face de acum incolo

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=832

17+

Mergi la inceput

Citat:

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=832

17+

eu sunt pro cezariana si asa am sa si nasc.

oricum nu am voie sa nasc normal ..dar si daca as putea nu stiu daca as face-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

'neata
si eu am scurgeri mai abundente dar nu mirositoare. Colostru nu am avut nici cu Ana deloc in sarcina,chiar ma ingrijoram ca le auzeam pe gologe ca au,dar nu e de ingrijorat ca va aparea la fiecare.

am citit si articolul,eu chiar m-am enervat jumate de pagina pentru pro cezariana si 3 randuri pt pro nastere. Na...nu mai comentez

Mama de Ana si 18+

Mergi la inceput