Strumfi si prichindei iul-aug2011(17)
Raspunsuri - Pagina 13
Roberta84 spune:
Neazta burtici! hop si eu la cafea
edelweiss, bine ai venit! Sa dea DD sa fie sanatos bebe si sa te poti bucura de cat a mai ramas din sarcina.
Fecian , ia-ma si pe mine la inot. E activitatea care ma relaxeaza cel mai mult, insa din pacate nu am unde sa ma duc .... cel putin pana vine caldura si dau fuga la mare, sper ca o sa am curaj sa ma bag in mare.Si eu tot im martie(7) am morfo si sper sa vedem si surpriza dintre picioruse
...Roxy ce frumos ca misca asa mult...
17+
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
Ireth spune:
morfofetala de trim.II cam intre ce saptamani se face pentru un rezultat optim? ca trebuie sa ma gandesc deja la programare...
14+
Roberta84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ireth morfofetala de trim.II cam intre ce saptamani se face pentru un rezultat optim? ca trebuie sa ma gandesc deja la programare... 14+ |
Intre 20 si 22, asa mi-a spus mie doctorita!
17+
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
Burtocika spune:
Fetelor, nu s-a anuntat nimeni pentru programarea la dr. HERGHELEGIU, la ecografie ? Daca nu vrea nimeni, pun anuntul pe forum ...
Va reamintesc, este vroba de o programare la ecografie pe 14 februarie, la ora 17.40, la clinica Medsana din Primaverii.
14+
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
oxidoni spune:
Neatza fetelor.
Bine ai venit edelweiss, si sa dea Domnul sa fiti cu totii sanatosi si sa va bucurati unii de altii.
Eu de vreo 2 zile am inceput sa-l simt pe bb dimineata si seara...cate putin, cum ma atentioneaza :)
Am si eu o intrebare: voi aveti scurgeri apoase? Adica, sunt si altfel de scurgeri, dar astea sunt parca doar de apa/lichis...doar se uda tamponul zilnic. Precizez ca iau si arefam, desi nu cred ca are legatura.
Altfel, eu incerc sa am rabdare pana pe 14 martie, cand mergem si noi la morfofetala. Abia astept, si atunci poate alfam si noi ce e bb :)
Zi frumoasa la toate
17+
Laura13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui roxybarbu
Si eu mi-am gasit sutienul ud de 2 ori pana acum plus o data dupa dus in timp ce ma dadeam cu crema am observat la ambii sani ca imi curgea o "substanta" transparenta (nu stiu cum sa ma exprim altfel) Traieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 19 + DPN 04.07.2011 |
Colostrum (also known as beestings or first milk) is a form of milk produced by the mammary glands in late pregnancy and the few days after giving birth.
mi se pare cam repede, ce-i drept, pt colostru ... la dani l-am avut de prin luna a 7-a.
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 18+
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
mamutz spune:
citat din mesajul lui ramyy Multu pt ajutorul de ieri am gasit in final la o farmacie Clexane de 0,4ml si au si multe pe stoc asa ca i-am rugat sa mi le tina pana apar cu reteta de la medicul de fam si mi-am cumparat acum si 2 cutii plus ce o sa mai iau pe reteta m-am asigurat pe vreo 3 luni si ceva. Azi mi-am facut prima injectie exact cum mi-ati zis si am citit si prospectul ala de 10 ori dar.....doare ori nu am facut eu bine nu stiu dat cand am introdus serul ma durut de numa si dupa cateva min bune si acum am in locul ala asa un unctulet rosul mai maricel poate am atins un vas de sange nu stiu ..cert este ca ma durut destul de rau si eu sunt rea rea la durere sper sa rezist cu stoicism pana la capat. 14+ |
Doare daca nimeresti intr+un vas de sange sau daca introduci serul prea incet. Eu faceam incet la incceput si cam durea asta de 0,4, apoi m+am prins ca daca introduc repede nu mai doare. O sa te prinzi tu cu timpul.
Ma bucur ca ai gasit pana la urma clexane, m+am tot gandit cum sa te ajut sa le procuri. Daca erai in Buc era alta poveste.
17+
mamutz spune:
Si inca ceva, nu stiu daca ti s+a precizat. e bine sa le faci seara inainte de culcare si neaparat la aceeasi ora.
17+
mamutz spune:
citat din mesajul lui oxidoni Neatza fetelor. Bine ai venit edelweiss, si sa dea Domnul sa fiti cu totii sanatosi si sa va bucurati unii de altii. Eu de vreo 2 zile am inceput sa-l simt pe bb dimineata si seara...cate putin, cum ma atentioneaza :) Am si eu o intrebare: voi aveti scurgeri apoase? Adica, sunt si altfel de scurgeri, dar astea sunt parca doar de apa/lichis...doar se uda tamponul zilnic. Precizez ca iau si arefam, desi nu cred ca are legatura. Altfel, eu incerc sa am rabdare pana pe 14 martie, cand mergem si noi la morfofetala. Abia astept, si atunci poate alfam si noi ce e bb :) Zi frumoasa la toate 17+ |
Si eu schimb tamponul zilnic de nustiu cate ori. Peste tot scrie ca scurgerile devin din ce in ce mai abundente. atata timp cat nu isi schimba culoarea si mirosul cred ca e ok.
Eu am intrerupt utrogestanul la 16 sapt.
17+
MihaelaV spune:
Cred ca e ceva in atmosfera cu insomniile intre 3-5 dimineata Eu ba stau treaza intre 1 si 3, ba intre 3 si 5 si nu stiu ce sa mai fac ca sa dorm, mai ales ca atunci simt nevoia sa beau apa cat nu beau toata ziua.
Edelweiss bine ai venit la noi
Anamaria sa inteleg ca pe la 17-18 saptamani apar si arsuri?
Babyblue incearca sa te linistesti ca iti faci rau si ii faci rau si lui bebe. Nu te mai stresa cu ecografiile si incearca sa-ti impui sa le faci doar pe cele care se fac de obicei. Eu sunt panicoasa si am tendinta sa merg sa fac ecografii suplimentare cand nu mai am nici un simptom, dar ma linisteste mereu sotul.