Strumfi si prichindei iul-aug2011(17)
Raspunsuri - Pagina 12
anaemi spune:
Babyblue, felicitari pt baietel.
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 18+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
roxybarbu spune:
Neata, si eu vreau o cafeluta poate asa ma trezesc si eu....
Bun venit noilor burtici , va doresc sarcina usoara si bebei sanatosi !
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 19 +
DPN 04.07.2011
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vn_edelweiss Buna seara ma primiti si pe mine ? abia azi am curajul sa scriu cateva randuri despre noi...am o fetita, Emma si asteptam un baietel, presupun ca va fi in iulie pentru ca data de inceput a sarcinii este 17 octombrie :) fetita noastra are o boala gentica, o microdeletie pe cromozmul cinci, sotul este purtator sanatos al aceleasi anomalii genetice. Riscul ca baietelul sa fie atins era foarte mare...dar amniocenteza ne-a aratat ca a mostenit cromozomul sanatos A fost o perioada foarte grea pentru noi, fetita noastra are un retard psihomotor, cu tulburari de comportament, cu risc de cancer de colon in cursul vietii...Din fericire, nu am fost pusi in situatia de a decide pentru bebe din burtica (toti medicii ne sfatuiau intrerupere de sarcina ) In rest, asteptam ecografia din al doilea trimestru (va fi in martie), ne gandim la prenume...si incercam sa ne bucuram de momentele care au mai ramas din aceasta sarcina, pentru ca am fost atat de tristi pana acum o seara buna tuturor :) |
Bine ai venit! Sa iti dea DD sarcina usoara si un bb sanatos.
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 18+
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
Laura13 spune:
citat din mesajul lui anaemi Neata ! Cateodata nu-mimai amintesc daca am visat sau chiar s-a intamplat ce am visat Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 18+ Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... |
asa am fost dupa nastere ... nu mai tineam minte daca am alaptat copilul ori ba (noapteea, ma refer), daca l-am schimbat, daca l-am intors ... imi verificam sanii sa vad daca sunt plini de lapte ori ba si asa imi dadeam seama daca mancase dani sau nu ... cand imi audc aminte ... si cand ma gandesc ce va urma ...
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 18+
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
adra_bell spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura13
asa am fost dupa nastere ... nu mai tineam minte daca am alaptat copilul ori ba (noapteea, ma refer), daca l-am schimbat, daca l-am intors ... imi verificam sanii sa vad daca sunt plini de lapte ori ba si asa imi dadeam seama daca mancase dani sau nu ... cand imi audc aminte ... si cand ma gandesc ce va urma ... Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 18+ Poze Daniel slideshow Daniel Mamici din Iasi Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata. |
si eu la fel. De fapt, nu-mi amintesc mare lucru din primele 3 luni.
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
fecian spune:
Buna dimineatza burtici!!!
Am revenit si io nitzel pe firmament cat sa va pup si sa va felicit pentru vesti!
Bravo , babyblue pentru baitel! Sa va traiasca!!!
Acum apel catre balerine!!! Hadeti fetelor ca sunt prea multi baitei pe aici
Noi avem morfofetala(eco de 20 de saptamani) pe 15 martie si cred ca atunci o sa aflam ce bb ascunde mami in burtica.
Am fost la moasa sa intreb ce e cu contractiile si mi-a bagat niste d-astea ca poate am infectie urinara, desi nu cred.
Am intrebat ce as putea lua in cazul in care mai am si a azis ca nimic.
E clar, fac pachetul cu nospa de acasa...si nu mai imi bat capul.
Eu declar ca am avut surpriza sa imi gasesc azi dimineatza sutienul ud...nu mult, dar e destul de clar ca sanii mei sunt pregatiti pentru ...insa nu e cam devreme????
Azi merg din nou la innot, ca zilele astea am cam lenevit. Aaa si burta a explodat.
Va pup si va doresc o zi superba!
Nu stiu cine intreba la ce scriu: Imi termin teza de doctorat...sper anul asta . Incet incet,
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 14+ cu
Nasterea lui Gabriel
_
Simply happy!
cereline spune:
Neata fetele!edelweiss bine ai venit si sarcina usoara!In legatura cu visele, de 3zile visez ca nasc si chiar traiesc momentul,oare de frica 18+
roxybarbu spune:
citat din mesajul lui fecian Buna dimineatza burtici!!! Am revenit si io nitzel pe firmament cat sa va pup si sa va felicit pentru vesti! Bravo , babyblue pentru baitel! Sa va traiasca!!! Acum apel catre balerine!!! Hadeti fetelor ca sunt prea multi baitei pe aici Noi avem morfofetala(eco de 20 de saptamani) pe 15 martie si cred ca atunci o sa aflam ce bb ascunde mami in burtica. Am fost la moasa sa intreb ce e cu contractiile si mi-a bagat niste d-astea ca poate am infectie urinara, desi nu cred. Am intrebat ce as putea lua in cazul in care mai am si a azis ca nimic. E clar, fac pachetul cu nospa de acasa...si nu mai imi bat capul. Eu declar ca am avut surpriza sa imi gasesc azi dimineatza sutienul ud...nu mult, dar e destul de clar ca sanii mei sunt pregatiti pentru ...insa nu e cam devreme???? Azi merg din nou la innot, ca zilele astea am cam lenevit. Aaa si burta a explodat. Va pup si va doresc o zi superba! Nu stiu cine intreba la ce scriu: Imi termin teza de doctorat...sper anul asta . Incet incet, Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 14+ cu Nasterea lui Gabriel _ Simply happy! |
Si eu mi-am gasit sutienul ud de 2 ori pana acum plus o data dupa dus in timp ce ma dadeam cu crema am observat la ambii sani ca imi curgea o "substanta" transparenta (nu stiu cum sa ma exprim altfel)
DPN 04.07.2011
Ireth spune:
si burtica mea incepe sa creasca de unde pana acu cateva zile ma uitam in oglinda si nu vedeam nimic, acum observa si colegele
14+
roxybarbu spune:
Fetele, bebelusa mea misca de cateva zile intr-un stil barbar ...ieri sefu incerca sa-mi explice ceva si eu nu puteam sa ma concentrez nici cum pt ca la mine in burtica cineva facea gimnastica, ma uitam la sefu cu niste ochii mari si ma bufnea rasul dupa vreo 5 min s-a oprit din vb si m-a intrebat daca sunt in regula ca ma uit la el ciudat
DPN 04.07.2011