Pufi 2010 (217 ) -LMA Arya-Miruna! LMA Nicoleta!
Raspunsuri - Pagina 15
xela_07 spune:
Noi am fost dimineata sa facem Infarixul. Avem 9.3 kg si 75 de cm, mai mult decat perfect .
Sper sa nu ne distram in noaptea asta, urasc vaccinurile ...
La noi dorm am2 la ora asta, de 2 zile nu o mai culc pe A la pranz, C doarme doar o tura de 2 ore intre 12 si 14 si la 8 deja viseaza, boierie nu gluma .
Ma duc sa vad ce mananc pana la urma ... Important e ca o sa mananc in liniste totusi .
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 Noi am fost dimineata sa facem Infarixul. Avem 9.3 kg si 75 de cm, mai mult decat perfect . Sper sa nu ne distram in noaptea asta, urasc vaccinurile ... La noi dorm am2 la ora asta, de 2 zile nu o mai culc pe A la pranz, C doarme doar o tura de 2 ore intre 12 si 14 si la 8 deja viseaza, boierie nu gluma . Ma duc sa vad ce mananc pana la urma ... Important e ca o sa mananc in liniste totusi . |
Pofta buna!
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult."
dandanaG spune:
alexutzza l-am vazut pe Yannis cel harnicutz dar am mai vazut ceva- cum stau cartile alea la tine in biblioteca acolo nu credeam ca e posibil
fetele care dati rantashuri la bb, e voie la copii asa mici? eu stiam ca nu sunt prea sanatoase
nyny suuper , distractia ma bucur ptr voi
Dragos Andrei
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandanaG alexutzza l-am vazut pe Yannis cel harnicutz dar am mai vazut ceva- cum stau cartile alea la tine in biblioteca acolo nu credeam ca e posibil fetele care dati rantashuri la bb, e voie la copii asa mici? eu stiam ca nu sunt prea sanatoase nyny suuper , distractia ma bucur ptr voi mami de shugubetz Dragos Andrei |
Eu ii spun rantas la amestecul de: un pic de faina,smantana(cu sau fara galbenus/lapte) care fierbe,de ce nu ar fi sanatos?
Motto-ul de azi:
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Eu ii spun rantas la amestecul de: un pic de faina,smantana(cu sau fara galbenus/lapte) care fierbe,de ce nu ar fi sanatos? Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult." |
asa fac si eu ca tine..si cred ca e ok..
rantasul cred ca e asa...uleiul incins...cu ceapa praji...etc...si peste chetia aia incinsa...se pune faina...dupa care se toarna..lichid....de aia nu ar fi sanatoasa...faina...oarecumarsa in uleiul ala...poate ma insel..dar asta stiu eu ca e rantasul...care e mult mai gustos decat faina cu apa....dar...nu e sanatos
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
simplicity spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui decenuela
asa fac si eu ca tine..si cred ca e ok.. rantasul cred ca e asa...uleiul incins...cu ceapa praji...etc...si peste chetia aia incinsa...se pune faina...dupa care se toarna..lichid....de aia nu ar fi sanatoasa...faina...oarecumarsa in uleiul ala...poate ma insel..dar asta stiu eu ca e rantasul...care e mult mai gustos decat faina cu apa....dar...nu e sanatos Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Motto-ul de azi:
dandanaG spune:
citat din mesajul lui decenuela
asa fac si eu ca tine..si cred ca e ok.. rantasul cred ca e asa...uleiul incins...cu ceapa praji...etc...si peste chetia aia incinsa...se pune faina...dupa care se toarna..lichid....de aia nu ar fi sanatoasa...faina...oarecumarsa in uleiul ala...poate ma insel..dar asta stiu eu ca e rantasul...care e mult mai gustos decat faina cu apa....dar...nu e sanatos Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
da , rantasul e faina prajita in ulei sau unt, inseamna ca nu am inteles eu bine
cred ca incerc si eu asa fiarta
Dragos Andrei
dandanaG spune:
citat din mesajul lui xela_07
Ori afara ori in casa e acelasi copil. Afara va puteti simti voi prost ca vi se pare ca va judeca lumea si ca se uita la voi ca la circ. Ideea e ca cine are / a avut copil stie ca e normal sa faca si din astea iar cine nu ... un mare ignore, nu trebuie sa va pese. Eu zic ca si afara si in casa tb distras atentia cu altceva. La noi spre exemplu cand vrea neaparat ceva cu care s-ar putea rani si nu merge sa-i dau alceva, il iau pur si simplu din mana, il iau in brate si-i dau drumul la muzica si dansam, il apuca rasul mereu si uita de "necaz" . |
eu nu ma agit prea mult de lume, dar ma zapaceste cu bagatul in gura, absolut tot baga si nu mai stiu cu ce sa-i distrag atentia afara mai ales cand sunt si jucarii - azi erau 2 mingii murdare de noroi pe care oricum le-a bagat in gura de mai multe ori
Dragos Andrei
decenuela spune:
azi am avut o zi ciudata....JM..a mai venit iar si cu alte surprize...in fine..mi-a ramas pe creier altceva...
sun acasa la ai mei..cam la 2 zile o fac.......dupa disc de rutina imi zice tata...ca mama a zis sa-i cant lui luca..sa-i spun povesti..sa-l las mai putin la tv...sa ma ocup mai mult de el...pai cred si io..ea a venit..na,musafir...n-a fc nik..doar am servit-o cred si eu c-a av timp de el...sa-i cante..etc tot tacamul...incerc si eu cat pot sa fiu o mama cat decat buna...si sa le fac pe toate..ca multe tot pt el sunt...
ma ganedam...ca tare sunt buni la teorie...dar nu-mi amintesc macar o data sa se fi jucat vreunul din ei cu mine....sau sa...a trecut totul...
m-am racorit si eu un pic, na
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
lorex spune:
buna seara!
LA MULTI ANI ROXY!
mi-au placut discutiile de ieri si de azi!
frumos...si eu sper sa fiu cea mai buna prietena a iuriei..sa speram ca o sa-mi si iasa
dece...bine ca te-ai racorit...nici eu nu prea imi amintesc ca ai mei sa se joace cu mine...parca doar cand erau in concedii...dar vag...ma ascundea tata prin dulapuri si sor-mea trebuia sa ma caute...cam asta..
ieri seara am stat cred ca vreo jum de ora si m-am uitat la bobitza cum doarme ca un ingerush...si-mi venea s-o pup intr-una...si la un momentdat m-am intrebat daca mama s-a uitat asa vreodata la mine....nu cred....nu cred ca i-a stat capul la asta la ce vremuri grele erau...
ma duc sa-l vad si eu pe micul grec..