Pufi 2010 (217 ) -LMA Arya-Miruna! LMA Nicoleta!
Raspunsuri - Pagina 14
rox_y spune:
simply sa se bucure ariana de masuta (e tare faina) si sa uite de durere
am pus si eu niste pozici
Mami de Diana - 31.12.2009 -
povestea nasterii micutei Diana
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nyny De vreo saptamana incerc si eu sa-i scot masa de noapte lui David. Nu mai stiu cine a scris metoda cu diluarea laptelui dar ii multumesc foarte mult. Se pare ca da roade. Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) Povestea Marei |
serios????????
cum faci?
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
Ruxita spune:
sa ma laud - meniu in seara asta - fasole frecata cu ceapa prajita si carnat parcalit langa si salata de varza murata (buna rau)... aproape ca la mine la tzara...mi-a fost dor de mancarea asta...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
xela_07 spune:
citat din mesajul lui Ruxita sa ma laud - meniu in seara asta - fasole frecata cu ceapa prajita si carnat parcalit langa si salata de varza murata (buna rau)... aproape ca la mine la tzara...mi-a fost dor de mancarea asta... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
si cand ma gandesc ca mi-e foame rau dar azi n-am gatit nimic, sunt in greva. Sa vad daca se sesizeaza al meu ca n-avem de mancare si presteaza si el ceva....
Oricum suna f apetisant ce zici tu acolo ...
xela_07 spune:
citat din mesajul lui simplicity I-am gasit si eu la Ariana la un charity shop www.amazon.co.uk/LeapFrog-LeapStart-Bilingual-Learning-Table/dp/B000062XQ8/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=baby&qid=1297175631&sr=8-3" target="_blank">activity table doar cu 3 lire,nu e nou dar e in stare fff buna si sunt bucuroasa,sper sa ii placa si ei(acum trebuie sa il dezinfectez etc) Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult." |
3 lire doar, super afacere .
dandanaG spune:
citat din mesajul lui bubu_bu fetelor am si eu o intrebare.....de fapt am nevoie de sfat.....ies cu copil frumos la plimbare....cu carutul si la nevoie il punem pe copilul frumos pe jos sa alerge sa exploreze.....bun...copilul frumos a luat-o la sanatoasa departe de mine...eu dupa el ....carutul a ramas muuult in urma...si il iau in brate sa merem inapoi...si el incepe si urla efectiv...si se lasa moale si sa se de-a de pamant nu alta ca nu il las in pace.....merge apoi la un carut si incepe sa traga de roti de sperie bebelusul...eu il iau repede si iar scena cu urlatul de se uita lumea la mine ca la urs......ce sa-i faca mama copilului frumos...cum sa-l fac sa inteleaga ca nu e bine cum procedeazanu il pot lasa sa se talenteze pe jos in noroi.....acasa il ignor daca face scene de genul...dar afara? Raulica |
buna seara!
si noi in club
azi in parc a dat din picioare la mine si s-a dat cu fundu de pamant ptr ca nu il lasam sa bage ingura o minge de pejos a altui copil
l-am ridicat ca doar nu era sa-l las acolo jos
acasa il las jos si ii trece singur
Dragos Andrei
xela_07 spune:
citat din mesajul lui haircut Xela, Dece, aveti dreptate, clar, mama a incercat intotdeauna ca noi sa nu fim afectati cumva de problemele lor, dar na, copii eram dar cu urechile stateam bine si (vb Alexutzzei, ce ne explica 3 zile nu stiu daca tineam minte, dar )prindeam imediat vorbele zise printre dinti... Ce vreau sa spun e ca am fost crescuti exact la fel(ba poate la el mama a fost un pic mai relaxata si cu mai multa experienta) si cu toate astea am fost copii total opusi ca fire. Fratele meu pana la 1,5 ani urla la oricine in afara de mama, ma rog, urla si la ea frecvent, era saraca terminata de oboseala si stress. Deci n-a depins neaparat de purtarea ei felul de a fi al copilului. Sorina, Ruxita, sunt si eu speriata toata de varsta aia..habar n-am cum vom reusi sa facem fata si sa crestem un copil bun....da' o scoatem cumva la capat. Multe pentru voi mami de fetita finuta |
F probabil aici se potriveste aia cu "materialul clientului". Dece cred ca se referea la copilasii mai mari, de gradinita cel putin. Fratele tau a fost un copil "problematic" si la gradinita/scoala? Adica era rau, urla, lovea copii?
Astia mici ai nostri la un an abia se formeaza, acum se pun bazele unui comportament, zic si eu .
dandanaG spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult." |
mie pediatra mi-a zis ca nu fac febra peste 39 de la dinti, dar poate kay e un pic mai sensibil
nu stiu ce sa zic, mi se pare f mare 40 la dinti
si sa ne laudam si noi, avem 6 dinti 2 jos si 4 sus
astia 2 de sus nici nu stiu cand au iesit, ieri alaltaieri, ca azi i-am vazut, dar Dragos nu reactioneaza nici cum, nici nu zici ca-i ies dintii
ne mai luptam insa cu mucii
Dragos Andrei
xela_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dandanaG
buna seara! si noi in club azi in parc a dat din picioare la mine si s-a dat cu fundu de pamant ptr ca nu il lasam sa bage ingura o minge de pejos a altui copil l-am ridicat ca doar nu era sa-l las acolo jos acasa il las jos si ii trece singur mami de shugubetz Dragos Andrei |
Ori afara ori in casa e acelasi copil. Afara va puteti simti voi prost ca vi se pare ca va judeca lumea si ca se uita la voi ca la circ. Ideea e ca cine are / a avut copil stie ca e normal sa faca si din astea iar cine nu ... un mare ignore, nu trebuie sa va pese.
Eu zic ca si afara si in casa tb distras atentia cu altceva. La noi spre exemplu cand vrea neaparat ceva cu care s-ar putea rani si nu merge sa-i dau alceva, il iau pur si simplu din mana, il iau in brate si-i dau drumul la muzica si dansam, il apuca rasul mereu si uita de "necaz" .