Pufi 2010 (217 ) -LMA Arya-Miruna! LMA Nicoleta!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui simplicity
si eu am facut curat si mancare(dar cu ea in brate,plange aproape tot timpul,are momente cand geme dintr-o data si iti tine manuta in gurita,asa mi-e de mila de ea - asa ca am facut repede o supa crema de cartofi cu crutoane sa am papica pt ea)

Offf, Simply..saracuta Ariana....nu functioneaza nici un gel de dinti, paracetamol, nurofen, nimic?

Si iris are gingiile praf, umflate...e maraita...nu stiu...oare e posibil sa-i iasa maselele, daca n-are decat 5 dinti?

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

M are 2 dinti jos, 3 sus(ii lipseste unul din incisivii centrali, e umflata gingia de mult, dar vad ca nu sparge) si acum masele. I-am simtit deja coltii la 2 din ele....asa ca da, se poate cu 5 dinti si masele

mami de fetita finuta

Exact asa are si iris dintzii...2 jos, 3 sus plus o gingie umflata in locul incisivului nr. 6...gingii ca niste bombe la lateralii de jos, da' n-au spart...si am vazut gingiile tare umflate la masele...de asta ma intrebam daca o fi posibil...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
si eu am facut curat si mancare(dar cu ea in brate,plange aproape tot timpul,are momente cand geme dintr-o data si iti tine manuta in gurita,asa mi-e de mila de ea - asa ca am facut repede o supa crema de cartofi cu crutoane sa am papica pt ea)

iti doresc o zi di vis,nu cum a fost pana acum

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult."

Ceva de durere n-a mers? Nurofen ceva? Ca parca prea se chinuie.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/

Ba i-am dat Ibuprofen si am dat-o si cu gel

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:

Offf, Simply..saracuta Ariana....nu functioneaza nici un gel de dinti, paracetamol, nurofen, nimic?

Si iris are gingiile praf, umflate...e maraita...nu stiu...oare e posibil sa-i iasa maselele, daca n-are decat 5 dinti?

Ariana are 6 dintisori,2 maselute la care i-au iesit coltisorii si acum i-a spart un coltisor la a 3a maseluta(dar ca acum nu am vazut-o never ),oricum sunt langa ea si fac tot ce stiu sa o alin

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

I-am gasit si eu la Ariana la un charity shop www.amazon.co.uk/LeapFrog-LeapStart-Bilingual-Learning-Table/dp/B000062XQ8/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=baby&qid=1297175631&sr=8-3" target="_blank">activity table doar cu 3 lire,nu e nou dar e in stare fff buna si sunt bucuroasa,sper sa ii placa si ei(acum trebuie sa il dezinfectez etc)

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:

I-am gasit si eu la Ariana la un charity shop www.amazon.co.uk/LeapFrog-LeapStart-Bilingual-Learning-Table/dp/B000062XQ8/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=baby&qid=1297175631&sr=8-3" target="_blank">activity table doar cu 3 lire,nu e nou dar e in stare fff buna si sunt bucuroasa,sper sa ii placa si ei(acum trebuie sa il dezinfectez etc)

Felicitari pentru masa de activitati..e tare frumoasa!
Poate o mai distrage, mititica...si mai uita de durere...
papusica chinuita, si pe mami a ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

... eu sunt ingrijorata din cauza dintilor ca desi a facut febra 40 o sapt inca nu i-a iesit niciun dinte/masea din ce trebuia sa-i iasa si n-am inteles faza... am inteles ca dintii coboara mult in gingie, poate sa coboare, apoi sa stagneze, apoi iar sa coboare si cand face febra? inainte sa rupa gingia? in timp ce coboara? nu-mi gasesc liniste... daca vedeam un dinte era clar de ce a facut febra copilul, dar asa...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

... eu sunt ingrijorata din cauza dintilor ca desi a facut febra 40 o sapt inca nu i-a iesit niciun dinte/masea din ce trebuia sa-i iasa si n-am inteles faza... am inteles ca dintii coboara mult in gingie, poate sa coboare, apoi sa stagneze, apoi iar sa coboare si cand face febra? inainte sa rupa gingia? in timp ce coboara? nu-mi gasesc liniste... daca vedeam un dinte era clar de ce a facut febra copilul, dar asa...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Ruxita,mie mi-a facut febra numai cand i-a iesit dintisorul,la noi cand avea febra,scaun mai moale si era mai nelinistita stiam ca iese un dintisor,a doua zi de obicei si era afara coltisorul ,acum la maseluta coltisorul il si simt...poate ca depinde de copil,la noi asa a fost

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Cam aiurea, da...cu febra aia mare..daca nu au iesit nici dintii buclucasi...
Din pacate, nu prea stiu care-i treaba cu febra la dinti, ca diana facea febra la viroze, da' n-a facut febra la dinti, iar iris n-a facut niciodata febra, pana acum....nici la virozele mucioase, nici la dinti...

Editez sa spun ca iris, cand ii iese cate un dinte, se face rosie-rosie la popou, ca semaforul...cam asta ar fi la noi semnalul, ca daca ar fi sa ma iau dupa agitatie......am fi pline de dinti! Alte semne, ca temperatura sau kk moale n-am avut pana acum.

Mergi la inceput

Ayanna, Nyny, Xela, MP, Bubu...multumim pentru comment-urile pozelor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Simply sa stapaneasca Ariana sanatoasa masuta si sa uite de durerea de dinti!

de Yannis

Mergi la inceput