Pufi 2010 (217 ) -LMA Arya-Miruna! LMA Nicoleta!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

bunaaa!!!!!

(lorex, vezi ca esti pe prima lagina DC...undeva in dreapta...suntem invitati sa-ti vizionam albumul...)

_
mama lui Stefan, pui scump

WTF????
nu -l vad...ce album, ala personal????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:
citat din mesajul lui nyny

De vreo saptamana incerc si eu sa-i scot masa de noapte lui David.

Nu mai stiu cine a scris metoda cu diluarea laptelui dar ii multumesc foarte mult. Se pare ca da roade.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei

serios????????
cum faci?

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Bea
Scuze... abia acum am vazut mesajul
uite asa am facut:
primele 3 zile- 150ml apa cu 4 masuri LP
urmatoarele 2 zile- 150ml apa cu 3 masuri LP
urmatoarele 2 zile- 120ml apa cu 2 masuri LP
aseara - 90ml apa cu 1 masura LP a tras de 2 ori din biberon si s-a culcat in continuare
in noaptea asta ii fac la fel...iti zic maine ce a facut

Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

azi am avut o zi ciudata....JM..a mai venit iar si cu alte surprize...in fine..mi-a ramas pe creier altceva...

sun acasa la ai mei..cam la 2 zile o fac.......dupa disc de rutina imi zice tata...ca mama a zis sa-i cant lui luca..sa-i spun povesti..sa-l las mai putin la tv...sa ma ocup mai mult de el...pai cred si io..ea a venit..na,musafir...n-a fc nik..doar am servit-o cred si eu c-a av timp de el...sa-i cante..etc tot tacamul...incerc si eu cat pot sa fiu o mama cat decat buna...si sa le fac pe toate..ca multe tot pt el sunt...

ma ganedam...ca tare sunt buni la teorie...dar nu-mi amintesc macar o data sa se fi jucat vreunul din ei cu mine....sau sa...a trecut totul...
m-am racorit si eu un pic, na

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Inteleg perfect ca te-a suparat ce au zis,pt multi e usor din exterior,e usor sa faci remarci;tu oricum esti o femeie puternica,echilibrata si stii bine cum sa iti cresti copilul,poate ca ei au spus asta fiindca ei nu au facut lucrul asta cu tine si le e mai usor sa iti spuna ca si un sfat decat sa spuna:eu nu am facut asta cu tine si imi pare rau dar tu nu fa ca mine;plus ca probabil tu nici nu te-ai comportat zilele cand a fost la tine mama ta ca atunci cand esti numai cu jiji,ca acum trebuia sa iti imparti timpul pe care il aveai inainte sa multumesti si pe ea;

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

mamici dragi,

daca doriti si aveti rabdare sa descarcati(dureaza cam 20 minute) sunt niste carti despre bebe/copii(psihologia copilului,diversificare,intelegere,comunicare,iubire etc) in format electronic,e prin transfer . ro (cam 2 zile mai sunt valabile pe site)

http://dlf.transfer.ro/carti_pt_mamici-transfer_RO-02feb-8291e4.rar

sunt carti bune,din cate am inteles

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Zilele trecute am avut un contact sexual neprotejat. Dupa calculele mele nu eram in perioada fertila...abia imi trecuse ciclul de cateva zile. Ca sa fiu sigura ca nu raman insarcinata...am luat pilula de a doua zi...cine m-o fi pus
In seara asta am inceput sa sangerez...si ma cam doare si burta. Nu mi-a venit niciodata de 2 ori intr-o luna.
Aveti idee ce poate sa insemne ...s-a confruntat cineva cu o astfel de problema?
Mi-am facut o programare la dr meu... dar e abia pe 7 martie.

Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

nu am reusit sa vad filmuletele cu yannis
am stat pana s-au descarcat si cand sa le deschid nu a mers

nyny, e un efect secundar de la pastilutza...nu te panica...poate trece pana maine..

fain linkul de la tomaca cu vaccinurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

La Multi Ani Nicoleta!

La Multi Ani Arya Miruna!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

azi am avut o zi ciudata....JM..a mai venit iar si cu alte surprize...in fine..mi-a ramas pe creier altceva...

sun acasa la ai mei..cam la 2 zile o fac.......dupa disc de rutina imi zice tata...ca mama a zis sa-i cant lui luca..sa-i spun povesti..sa-l las mai putin la tv...sa ma ocup mai mult de el...pai cred si io..ea a venit..na,musafir...n-a fc nik..doar am servit-o cred si eu c-a av timp de el...sa-i cante..etc tot tacamul...incerc si eu cat pot sa fiu o mama cat decat buna...si sa le fac pe toate..ca multe tot pt el sunt...

ma ganedam...ca tare sunt buni la teorie...dar nu-mi amintesc macar o data sa se fi jucat vreunul din ei cu mine....sau sa...a trecut totul...
m-am racorit si eu un pic, na

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Dece, cine vine si sta o zi doua cu copilul are si chef si timp de toate astea.
Si sa-i cante, si sa se joace non stop cu el.
Dar daca ii pui sa faca si curatenie si mancare si sa mai si spele...
deja e prea mult pt ei.
asa ca la teorie sunt toti buni. dar ia pune-o sa faca ea totul in locul tau vreo 2 sapt asa sa vezi ce mai zice at

Mergi la inceput

Pe mine m-a crescut bunica de la 3 luni si pana la 7 ani(fix anii aia in care se educa un copil, ca doar stiti expresia: "cei sapte ani de acasa"), asa ca eu nu accept sa-mi spuna mama sau tata cum sa-l cresc pe Teo din moment ce ei nu m-au crescut pe mine si nu stiu cum e.
Si cum toate va plangeti de soa_acre uite ca eu ma plang de mama.
Mi-a zis ca ce amre lucru ca-l cresc pe teo?
Ca e usor. A folosit o expresi de genul "stai cu fundul pe camasa".
A spus lucrul asta ea care nu si-a crescut nici unul dintre copii. Bunica mea s-a ocupat de noi de mici.(de la 3 luni cu riscul ca ma repet).
Va dati seama ca i-am spus sa-si pastreze replicile pentru ea si sa spuna ca e greu sau usor sa cresti un copil atunci cand va face si ea lucrul asta.
Ce stie ea cum e sa nu poti pleca nicaieri ca nu ai cu cine lasa copilul?
Ei povesteau ca at cand eram noi mici petreceau noptile pe la prieteni prin vizite la remi, table, carti...
Eu nu-mi permit asta.
Si-mi spune ea ca e usor?
Eu am renuntat la toate astea de buna voie, pentru ca mi-am dorit sa-mi cresc singura copilul.
De felul meu nu sunt o pers geloasa, dar sincer nu as suporta gandul ca teo e mai apropiat de altcineva decat de mine(acum copil, ca mai tarziu... apare ea o shtoarfa cum spune dece si mi-l ia)
Daca l-as fi lasat sa-l creasca bunicii(asa cum m-a crescut bunica pe mine) copilu meu ar fi fost mai apropiat de bunici si eu n-as fi suportat asta.
Pe mine m-a crescut bunica, la tara, parintii veneau o zi pe sapt sa ne vada.
Eu toata viatza mea i-am iubit si ii iubesc mai mult pe bunici decat pe parinti(acum o mai am decat pe bunica), am fost mult mai apropiata de ei.
Bunica mea, desi femeie de la tara, mi-a dat o educatie sanatoasa; m-a crescut un om cu frica lui dumnezeu si ii voi fi vesnic recunoscatoare pentru asta.
Acum cand stiu cat de greu este sa cresti un copil o apreciez si mai mult.
Din pacate parintii mei nu apreciaza ce au facut pentru ei caci pana la urma pe ei i-au ajutat ca ne-au crescut.
Sunt convinsa ca si bunica ne iubeste mult mai mult decat o fac parintii.
Parintii mei sunt genul de persoane care baga zazanie intre frati. In loc sa aplaneze conflicte ei pun paie pe foc.

Niciodata in viatza mea nu am simtit dragostea materna.
Mama nu mi-a spus niciodata ca ma iubeste.

Acum cand am propriul copil imi manifest dragostea in fiecare secunda.
Uneori imi e ca frica ca nu cumva atunci cand teo va creste sa profite de asta.
Oricum eu consider ca unui copil trebuie sa-i arati dragostea ta si sa i-o si spui.
EU cred ca un copil creste armonios inconjurat de dragoste.
Fetele m-am lungit ce-i drept; insa e pentru prima data cand ma descarc.
Daca sunt greseli de ortografie sa stiti ca nu mai revin asupra mesajului. Deci sorry pt ele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

mamici dragi,

daca doriti si aveti rabdare sa descarcati(dureaza cam 20 minute) sunt niste carti despre bebe/copii(psihologia copilului,diversificare,intelegere,comunicare,iubire etc) in format electronic,e prin transfer . ro (cam 2 zile mai sunt valabile pe site)

http://dlf.transfer.ro/carti_pt_mamici-transfer_RO-02feb-8291e4.rar

sunt carti bune,din cate am inteles

Motto-ul de azi:

Multumesc frumos.
le-am descarcat

Mergi la inceput