Fluturasi de martie-aprilie 2011(144)-Hai Rhynna!!
Raspunsuri - Pagina 19
ailed_dota spune:
se vede ca ma grabesc fac niste greseli de scriere si exprimare... gata plec vb mai pe seara
mami de
printesa de 7 ani si ingeras(2008) si
32+cu dodoloatza frumoasa
AMR 6 saptamani
69/11
roxy_s spune:
ce faceti burticute?
abia acum am intrat si eu ca a venit mama si am facut mancarica, am stat la cafea, apoi am iesit la plimbare.
simona ma bucur ca ati rezolvat-o cu apartamentul, ati scapat de-o grija.

catank ma bucur tare mult ca bebelusa Ioana este bine, a crescut si este si frumoasa pe deasupra![]()
are si cui semana
dar greutatea nu este exagerata, este bine zic eu.

toate burticutele.
S-a intamplat minunea mult asteptata
37+
AMR 2 sapt!!!

Leeloo21 spune:
rhynna ce pofta de conserva de peste mi-ai facut..acum ma duc sa-mi deschid una sa pap cu o felioara de paine cu unt:D
sorina bun venit! sarcina usoara!
lalely si eu la tudor am fost constipata si dr mereu imi zicea sa nu stau mult pe wc si sa nu ma screm..ca Domne fereste sa nu iasa altceva..oricum..eu rezolvam cu supozitor..si bea ceai de musetel dimineata inainte de oricealtceva..sau mama imi zicea ca lua o lingurita de miere cu scortisoara tot asa dimineata pe stomacul gol..
cu cord blood centre am recoltat la prima sarcina si a fost super..acum stiu ca avem noi 10% reducere ca e a doua sarcina..nu stiam si de acest card de care ai zis tu mai sus..mergem sapt asta sau urmatoarea sa semnam cu ei si sa luam cutia si va mai spun atunci de cum a fost!
la 4 30 mergem si noi la control..revin cu date bune:D si poate stabilesc si locatia unde voi naste si data:)
sorina, legat de prima sarcina cezariana, a doua neaparat cezariana..dr meu mi-a zis..astepti 2 ani din mom in care ai nascut pana la a ramane a doua oara insarcinata si apoi vedem noi cum nasti..ee..la mine a trecut doar un an jumatate..si desii mi-a zis ca pot naste si natural, voi merge tot pe cezariana pt ca a fost superb! asta este in cazul meu cu dr meu...dar stiu ca pe aici prin ro nu prea se naste vaginal dupa cezariana..adevarul este ca daca sti taiata deja intr-o parte...de ce sa te mai taie si in alta parte..alte riscuri, alta distractie..
va
o zi frumoasa!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 31+ 

nasterea in apa
pozici dragute
strumphitza spune:
dorinut@ ce mi-a placut cum i-ai spus lui Lalely sa desfunde problema
mi-ai adus aminte cat am ras cand i-am spus simonei ca sa desfunde tevile ![]()
iar m-o apucat rasul din amintiri, e de rau nu ?
Ailed, iar dai bir cu fugitii fara sa imi raspunzi la intrebare
nu-i bai, te prind eu la cotitura mai pe seara

millie
, am si vit c cu propolis, mi-am luat din ro cand am fost in sept... acum cand a fost sora-mea la mine m-a mai aprovizionat cu cate vreo 2 cutii din fiecare din homeopatele astea bune pentru raceli ![]()
_
Mind the Bump!
33+
Sophia Nicole
AMR 7 saptamani
dorinut@ spune:
Strumphy ce memorie ai de elefant
. La mine memoria e de sindrofila melanogaster ... care musculite dupa ce ca's mici is si bete 
------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen 
AMR - 3 saptamani!
Ana-Maria
roxy_s spune:
dorinut si pe mine ma mai apuca contractiile noaptea. si parca incep sa si doara asa putin

sorinam bine ai venit la noi. iti dorim sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si la termen

37+
AMR 2 sapt!!!

alina.n spune:
fetelor va pup , ce faceti?
mada mai ai putintel nu?

rhyana sa inteleg ca urmezi

abia astept sa scot motatele pentru voi

noi suntem bine papam,dormim si mai admiram peisajul din cand in cand
eu am facut furia laptelui si m-au durut sanii tare,bb adoarme la san si nu papa asa ca iar trebuie sa ma mulg si sa-i dau la bibe..
Naty e incantata de bb ,vrea sa-i dea papa si jucarii![]()
dorinut@ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s dorinut si pe mine ma mai apuca contractiile noaptea. si parca incep sa si doara asa putin ![]() ![]() sorinam bine ai venit la noi. iti dorim sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si la termen ![]() ![]() S-a intamplat minunea mult asteptata 37+![]() AMR 2 sapt!!! ![]() ![]() |
Oare se pregateste uterul sau se aduna oboseala de peste zi? Off vineri fac 37s si intru in 38..si imi doresc nespus sa stea bebe pana la 39s sa fac cezariana...
------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 3 saptamani!
Ana-Maria
roxy_s spune:
strumphitza am aparut si eu![]()
![]()

claubut sunteti o familie foarte frumoasa...
si burticuta este si mai frumoasa

37+
AMR 2 sapt!!!

roxy_s spune:
simona linisteste-te. mergi joi la un alt eco si vezi cum sta treaba. mai ales daca zici ca atunci il testau....cine stie....

ryhanna si daca nici pana joi nu vrea buburuza sa iasa ce faci? ce ti-a zis doctorul?

37+
AMR 2 sapt!!!