Fluturasi de martie-aprilie 2011(144)-Hai Rhynna!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Stefya, felicitari pentru vestile bune si spune-i lui papa sa te trateze cu chestii mai sanatoase , stii tu de care nu pot sa spun aici ca mi-e rusinika si sa vezi cum dai jos alea 1800 grame vai ma scuzi, aberez pe aici... cred ca de la atata asteptat mi se trage, mi se pare ca mi-o mai crescut ceva fire de par albe in cap... nu ca nu as avea destule nu-ti fa griji de greutate acum, bebe sa fie sanatos ca in rest ne-m descurca noi dupa ce nastem ...sa vezi cum iti revii la silueta de dinainte te pup tare

_
Mind the Bump!33+ Sophia Nicole

AMR 7 saptamani

ce sa-i spun??? ca saracu' facu' bataturi in palma...stam 'foarte batraneste' la capitolul asta...sper sa ne mai aducem aminte cum se face....dar cica-i ca mersul pe bicicleta..
cat despre kg...eu sper sa fiu la fel de hotarata pe sala si dietologi cum sunt acum...nu sa piara cheful cu venirea lu' bebe..
te tzuc

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 35+

4+ weeks to go

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

dorinut pai ce oboseala de peste zi? ca eu chiar nu mai fac mare lucru decat asa prin casa cate ceva.
mie oricum mi-a zis doctorul sa nu mai iau nimic pentru contractii, sa las asa, mai ales ca nasc natural. eu cred ca se pregateste bebelina sa vina

lalely tare nasol ca esti constipata. eu desi iau si elevit si maltofer ies la wc si de 2 ori pe zi, n-am nici o treaba cu constipatia. sper sa gasesti o solutie sa scapi de ea.

monas hai ca mai ai putin si vezi si tu bebeii

S-a intamplat minunea mult asteptata37+

AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput

simo-sunt sigura ca puiul tau este bine...stai linistita. te pupacesc dulce..
eu am alta paranoia.....daca ma minte dr ca e totul bine,dar de fapt ceva nu-i asa roz cum zice el????

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 35+

4+ weeks to go

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Felicitari fetelor pentru rezultatele bune la eco , eu nu am reusit sa recuperez ultimile 4 capitole dar sper ca sunteti toate bine si asteptati cu nerabdare venirea lui bb.

Daca aveti vreo intrebare la care vreti sa raspund si nu sunt in zona dati un PM ca sa nu va ratez

Mergi la inceput

leeloo te asteptam cu vesti bune de la eco

stefy la inceput sigur n-o sa ai chef de asa ceva

strumphitza gatul ala ti-a cam facut figuri. si nu o data....de mai multe ori. eu zic sa-l schimbi, clar

AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput

si semnatura inca neschimbata

4+ weeks to go

Mergi la inceput

Am pus acum si 3 pozici cu bb mic

Mergi la inceput

alina.n ma bucur ca sunteti bine. gata, v-ati acomodat unul cu altul? cred ca bebe alex este un scumpic.
tu ai facut rani la sani? ca am o prietena care a nascut cu cezariana si ea dupa 2 zile deja avea niste rani....si acum se mulge si-i da numai din biberon.

AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput

alina.n bebe alex este minunat ce frumos si ce dulce este

AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput

roxy nu am facut rani ,ma dureau din cauza ca sanii erau ff intariti,nu-i puteam detensiona deloc

azi am facut si noi 1 saptamana

Mergi la inceput