Fluturasi de martie-aprilie 2011(144)-Hai Rhynna!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

roxy asa eun dulce il pup nonstop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Am pus acum si 3 pozici cu bb mic

mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011)

vaiiiiii!!!!alina ce comori ai tu acolo!!!!!!
puiutu' alex e un superb si un grasan somnoros....si naty o superba domisorica! sa-ti traiasca 1000 de ani si voi cu ei ca sa va bucurati unii de altii!!!

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 35+

4+ weeks to go

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Capitolul 145

------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

alina.n ce scump am vazut eu acolo vai iti vine sa-l papi cat e de scump sa va traiasca si sa fie sanatos uhh m-ai facut si mai nerabdatoare sa imi vad si eu bubulina, dar mai am de asteptat... sa vina primavara mai bine si dupa aia

roxy, deci am ghicit bine ca erai la cafea cu mami si ceva plimbareli cat despre gatul meu, pfoa... noroc ca nu am abator in zona , ca as schimba cu tot cu cap , nu numai gat, nu vezi ce imi debiteaza mintea de dimineata ??

Stefy, las ca nu-i singurul cu bataturi , daca intelegi ce vreau sa spun , asta asa de incurajare

da oare ce am azi ? dimineata purtam tricou nou bun proaspat spalat , ma holbam pe Dc si pac iaurt cu fructe pe tricou, fug si -l schimb ... ca doar nu aveam sa ii astept pe astia cu livrarea cu peticu fleosc pe tricou... acum ca tot vorbeati de peste , mi-am desfacut o conserva de peste sa mananc ca imi era pofta si pac , parca am gura sparta, mi-a cazut din furculita pe tricou , deci ulei... tre` sa ma duc sa-l schimb iar las ca apa este, detergent la fel...si curentu` inca nu l-au taiat

_
Mind the Bump!33+ Sophia Nicole

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna fetelor, din nou.
- culmea, eu de cand m-am mutat la curte,si treb sa ies pe afara vreo 10 m sa ajung la toaleta- fac cam la 2 zile.tot greu, dar nu ca inainte.azi insa mi-a placut sa ies pe afara- soare, se aud niste pasarele..parca simt miros de primavarasi chiar dc am putin teren langa casa, cred ca bebicii vor fi incantati sa iasa la aer si cand nu iesim in parc. vai..sa ma scuip sa nu ma deochi, ce optimista sunt azi
- strumph - ce bine ar fi sa nasc pe 1 martie- as face fix 36 saptamani.si-mi place si data respectivazodia n-o prea cunosc, i-as fi vrut varsatori, dar pana la urma sa iasa si urangutani- cred ca nu exista in zodiacul chinezesc numai sa iasa sanatosi
-sotul meu e racit mort, cu febra si dureri musculare..si nu vrea sa ia pastilema rog sa nu iau si eu, bine ca sta toata ziua la servici
- mi-a iesit la culturile din col - streptococ. a mai avut careva asa ceva? mi-a dat sa iau augmentin bis - 7 zile..

33 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 3 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Simona si eu cred ca nu au stiut aia sa umble cu aparatul.Cand am avut 19 s ma pus si pe mine pe jar un ecograf

Alina ma bucur ca sinteti bine,tare nasol cu furia laptelui am facut si eu la Time ,parca puneam comprese cu apa rece pe sani cand aveam sani f.plini.Alexutul e un scump la fel si Naty ,Bebe doarme noaptea,are colici? vai ca abia astept sa vina luna aprilie

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 30s

Mergi la inceput