Fluturasi de martie-aprilie 2011(144)-Hai Rhynna!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Fetelor chiar nu stiti un ceai pt constipatie care poate fi folosit in sarcina???Eu am mai multa incredere in voi decat in tipa de la Plafar...Bine inca nu am ajuns caci astept o verisoara pe la mine..dar pana ma duc as vrea sa am temele gata..

Legat de No-spa..eu iau si 3 pe zi ..In sarcina eu stiu ca sunt admise..asa ca daca medicul mi-a recomandat 3/zi nu cred ca le dadea asa aiurea...

Azi le-am scris si eu celor de la Coord Blood ca vreua sa recoltez cu ei si astept sa-mi trimita contractele..
Pt fetele care vor sa recolteze cu ei si au cunostiinte care au recoltat deja:vedeti ca cunostiintele voastre deja cliente Coord au primit luna asta un card de reducere 10 % pe care il pot da unei viitoare mamici..si astefl aveti reducere 10 %..Cica fac ei 5 ani de cand sunt pe piata...

29+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Sambata am suferit cumplit cu constipatia...am stat o ora pe toaleta...nu puteam sta insa ca ma durea fundul efectiv, stateam pe vine mai mult, a fost cosmar....parca aveam epiziotomie si ma chinuiam...Abia astept sa nasc si sa termin

Simona, mami de baieti David, Matei si 37 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

simona Prin ce ai mai putut trece si azi...imi vine sa rad ironic, scuze.... Dar am o curiozitate..ai mai platit?Cum e posibil asa ceva?
Stiu ca esti puternica, si tu stii ca bb e ok, trebuie sa simti acest lucru... Zimbeste! E bine ca mergi joi, ..numai ca...alti bani, ..sper sa nu fie alta ''distractie''... ai grija unde si la cine mergi. Iti tin pumnii!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Fetelor chiar nu stiti un ceai pt constipatie care poate fi folosit in sarcina???Eu am mai multa incredere in voi decat in tipa de la Plafar...Bine inca nu am ajuns caci astept o verisoara pe la mine..dar pana ma duc as vrea sa am temele gata..

Legat de No-spa..eu iau si 3 pe zi ..In sarcina eu stiu ca sunt admise..asa ca daca medicul mi-a recomandat 3/zi nu cred ca le dadea asa aiurea...

Azi le-am scris si eu celor de la Coord Blood ca vreua sa recoltez cu ei si astept sa-mi trimita contractele..
Pt fetele care vor sa recolteze cu ei si au cunostiinte care au recoltat deja:vedeti ca cunostiintele voastre deja cliente Coord au primit luna asta un card de reducere 10 % pe care il pot da unei viitoare mamici..si astefl aveti reducere 10 %..Cica fac ei 5 ani de cand sunt pe piata...

29+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

incearca sa bei in fiecare zi o tableta efervescenta de Mg 350 g cu vitamina c, mie mi-au recomandat 2 dr asta, dar eu nu pot sa iau ca au zahar sau zaharina, si mg face minuni la contractii sa stiti
aici astia n-au no-spa sau inlocuitor asa ca la contractii iti recomanda mg si chiar merge, nu-ti scade tensiunea, e ok..

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 32+cu dodoloatza frumoasa

AMR 6 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Strumph pt.durerile de gat ,cartofi crud taiat feli si pus in jurul gatului intr-un prosopel-batista,poti sa pui si cateva picaturi de spirt pe feliile de cartofi.Eu am supt propolisC cand ma suparat gatul dar acolo nu cred ca gasesti asa ceva.Asteptam pozici cu lucrusoarele achizitionate.

Stefy felicitari pt.rezultatele de la eco.Sincer nu mi se pare sa ai ditamai burtoiul ,e o burtica maricica frumoasa asa cum trebuie la s pe care le ai.
Ma pun sa-mi fac o salata de vinete,ziceti ca maioneza o sa iasa si cu ou fiert?

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 30s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am venit cu ceaiul in dinti sper sa ajute gatul meu care e putin in pioneze

Ailed o sa sug si la vitamina C , mai tarziu dup ace termin cu ceaiul.. acum am scurs o juma de lamaie intr-o cana de ceai da ia zi, iar ai sarit cu vederea o intrebare de-a mea ?

Catank, memoria selectiva e cea mai buna si face bine si la ficat Te invidiez si eu cu ceva acum, cu somnul ala dulce ...uff ce-as mai dormi si eu un pic, dar nu pot ca inca astept pe astia cu livrarea dar daca mi s-o face prea somn poate ma intind pe canapea si dorm si eu iepureste sa aud cand suna sau bate in usa

Simona mami nu te mai ingrijora...tocmai tu care nu te increzi deloc in ecografe ? hai nu te mai gandi aiurea, bebe e bine si e pe pozitii ca uite acusica are marea intalnire cu mami nu te mai gandi, te rog eu mumos mumos

Monas , felicitari pentru achizitii si buna tura asta de shoppinguiala, ma gandesc ca ti-a facut tare bine la moral, nu numai la buzunar cat despre soacra/mama... si eu ma gandesc ca mai bine astepti si vezi cum e singura faar ajutoare si abia apoi sa ceri si eu la fel o sa fac , da eu numai unul am, sincer sper sa ma descurc perfect si sa nu am nevoie sa o chem pe soacra, ca mama oricum nu poate veni de asa de departe chit ca ea ar vrea

Lalely, ai incercat ceva ceai cu lamaie ? eu daca beau ceai cu lamaie , a 2a zi sigur merg la baie si "usor" alte remedii nu stiu sa iti spun, in afara de fructe, eu pap mereu kiwi si piersici si portocale/mandarine/clementine si nu am probleme deloc

E un soare afara si frumos... si eu stau in casa s-a oprit si vantul si e super caldut si frumos , ce-as mai iesi.. dar nu pot ca-s legata de casa azi Si motanul sta in gradina la soare pe puntea de lemn din fundu` gradinii si se joaca pe toate partile , se vede ca se intind cu adevarat si matzele la asa soare

_
Mind the Bump!33+ Sophia Nicole

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

O sa o intreb pe Dna Dr...cand ma duc la ea sa vedem ce zice...Cu pestele e grav la mine ca nu-mi place...Dar conserva de sardina in sos mananc.E chiar f buna...Asa cumparata sardina si facuta in casa n-am luat niciodata.Poate incerc odata.Mi-a zis o nevasta a unui var de a sotului o reteta...Se pun sardinele pe un pat de sare in tava la cuptor fara sa le mai cureti de solzi..Se tin cam 30-45 min.Dupa aia se scot si se inlatura pielita cu totul..Cica ies nemaipomenit de bune...Ca isi trag in carne din sare si ies o nebunie...Eu nu stiu ...n-am testat dar o sa testez sa stiti

In 39+ ne apropiem de 40 cu Sophie Elena (cel mai probabil)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Simo eu sunt ferm convinsa ca nu au stiu sa masoare cum tb. Pai cum inainte avea 2500 si acum 2300??? Uite cum strica linistea sufleteasca a unu om. Cand erai si tu bucuroasa cu casa cu apartamentul...bine ca te-ai programat in alta parte si mai bine gandeste-te ca nu ai fost, te rog eu nu te intrista aiurea

------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rhynna

O sa o intreb pe Dna Dr...cand ma duc la ea sa vedem ce zice...Cu pestele e grav la mine ca nu-mi place...Dar conserva de sardina in sos mananc.E chiar f buna...Asa cumparata sardina si facuta in casa n-am luat niciodata.Poate incerc odata.Mi-a zis o nevasta a unui var de a sotului o reteta...Se pun sardinele pe un pat de sare in tava la cuptor fara sa le mai cureti de solzi..Se tin cam 30-45 min.Dupa aia se scot si se inlatura pielita cu totul..Cica ies nemaipomenit de bune...Ca isi trag in carne din sare si ies o nebunie...Eu nu stiu ...n-am testat dar o sa testez sa stiti

In 39+ ne apropiem de 40 cu Sophie Elena (cel mai probabil)

daca vrei retete intreaba-ma atunci, la croati sardelele proaspete tin loc de sprot la noi sunt accesibile si la gasesti fff proaspete..
si sa sti ca inclusiv prof marcopinschi ( pe care-l stim carcotas tare) spunea ca conserva de sardina intreaga in ulei de masline ca e cea mai buna sursa de calciu, fosfor si omega combinate in proportia ideala

AMR 6 saptamani
69/11

Mergi la inceput

simo
stai linistita ca nu au aia habar sa umble cu aparatul...
sa nu fi fost 32xx g, sti ca e unii oameni tind sa citeasca cifrele una in locul alteia..., dar du-te tu la alt dr sa te linistesti...

AMR 6 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Lalely eu iau Bio Marin plus si de cand il iau nu am probleme cu 'number 2'..daca uit intr-o zi sa iau chiar simt diferenta in peivinta asta. Ce pot sa-ti mai recomand apa calda pe stomacul gol sau apa cu tarate..Ceaiurile laxative nu sunt recomandate in sarcina. Poti sa-ti mai faci cate o clisma cand te constipi tare..sa mai desfunzi problema....

------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput