Fluturasi de martie-aprilie 2011(144)-Hai Rhynna!!
Raspunsuri - Pagina 17
stefyapost spune:
si ca sa ma scoata din sarite DC-ul iar nu pot schimba semnatura ca cica nu-i corespunde parola

cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 35+

4+ weeks to go

strumphitza spune:
Stefya, felicitari pentru vestile bune

si spune-i lui papa sa te trateze cu chestii mai sanatoase , stii tu de care 
nu pot sa spun aici ca mi-e rusinika ![]()
si sa vezi cum dai jos alea 1800 grame
vai ma scuzi, aberez pe aici... cred ca de la atata asteptat mi se trage, mi se pare ca mi-o mai crescut ceva fire de par albe in cap... nu ca nu as avea destule 
nu-ti fa griji de greutate acum, bebe sa fie sanatos ca in rest ne-m descurca noi dupa ce nastem ...sa vezi cum iti revii la silueta de dinainte
te pup tare 
_
Mind the Bump!
33+
Sophia Nicole
AMR 7 saptamani
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rhynna Stiti voi care cumva daca in timpul alaptarii se poate lua Omega 3?Am trigliceridele mari. In 39+ ne apropiem de 40 cu Sophie Elena (cel mai probabil) |
nu cred ca valorile sunt relevante avand in vedereca esti sa zicem asa "atat de mult gravida", eu cred ca tb sa refaci analizele dupa ce nasti ca sa vezi ce si cum... In alta ordine de idei o sa poti sa papi si peste ( somon, sardine) dupa ce nasti, si nuci ca au omega natural... intreaba dr mai bine..

mami de
printesa de 7 ani si ingeras(2008) si
32+cu dodoloatza frumoasa
AMR 6 saptamani
69/11
catank spune:
ailed_dota ai PM Multam! Insa nu am realizat cine stie ce, uite de ex(ca tot vb de soacre)pe dumneaei nu am reusit sa o impresionez
, din contra...imi ''reprosa'' ca i-am lasat baiatul prea mult timp singur...
Cum sunt mamele, vezi?leoaice...puteam spune ceva? stiiam ca are dreptate, dar si eu stiiam ce aveam de facut...si am facut... Asta inseamna sa zici ca ei si faci ca tine...musai cu diplomatie!![]()

strumphy esti tare circotasa
. Te ''invidiez''!
stefy_apostFelicitari ptr rezultatele de la eco!
roxype unde te plimbi cu domnisoara ta?![]()
Burtici intru la somnic....
ne ''auzim'' mai tirziu
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
32+
Monas spune:
Buna ziua fetelor dragi,
Strumphita: a sosit sora-mea la mine si ieri am tras prima tura de cumparaturi mai serioasa. Insa sunt franta de oboseala. Maine mai mergem la inca o tura si sper sa rezolvam cu aprovizionarea de baza, ca sa stau si eu mai relaxata. Am luat si un patut..al doilea vedem cand il luam, poate pe la 3 luni cand o sa-i punem in paturi separate.
Acum ne uitam incurcati cum sa asezam patuturile, unde le punem lucrusoarele etc etc.
Aseara am avut o semialtercatie cu sotul care vrea sa aduca imediat dupa nastere pe mama sau pe soacra, sa ne ajute. Eu sunt cam impotriva, pt ca avem un spatiu extrem de mic...si nu stiu daca sosirea mamei ar fi de ajutor sau mai rau. In principiu am convenit ca ele vor sta in stand-by si daca vedem noi ca nu putem chemam pe una dintre ele pentru o saptamana. Vom vedea atunci. Pana una alta bebicii mei se alearga iar prin burta, eu am insomnii iar ziua sunt mai mult zombie. Vineri mergem la ecograf si abia astept sa vedem ce mai fac:).
Va pup cu drag
30+
lalely07 spune:
Fetelor chiar nu stiti un ceai pt constipatie care poate fi folosit in sarcina???Eu am mai multa incredere in voi decat in tipa de la Plafar...Bine inca nu am ajuns caci astept o verisoara pe la mine..dar pana ma duc as vrea sa am temele gata..![]()
Legat de No-spa..eu iau si 3 pe zi ..In sarcina eu stiu ca sunt admise..asa ca daca medicul mi-a recomandat 3/zi nu cred ca le dadea asa aiurea...
Azi le-am scris si eu celor de la Coord Blood ca vreua sa recoltez cu ei si astept sa-mi trimita contractele..
Pt fetele care vor sa recolteze cu ei si au cunostiinte care au recoltat deja:vedeti ca cunostiintele voastre deja cliente Coord au primit luna asta un card de reducere 10 % pe care il pot da unei viitoare mamici..si astefl aveti reducere 10 %..Cica fac ei 5 ani de cand sunt pe piata...
29+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
simonacip spune:
Am sosit si noi...cu vesti nu prea bune. ma rog, acum m-am linistit deja, dar tot drumul mi-a venit sa plang. Deci primisera niste aparate performante, noi si le testau, erau doi tineri care o invatau sa umble cu aparatul sidadeau indicatii. Eram prima gravida care facea eco pe el, deci sincer nu-mi pun speranta in el.
Mi-a spus ca bb a stagnat...adica de la 2542 cat avea acum 2 sapt acum avea 2397
. a spus ca placenta, lichidul sunt ok, dar ca el a stagnat. Tot drumul m-am perpelit...eu care nu cred in ecografe si nu ma ingrijoram, m-a adus intr-o stare...jalnica. Joi am sa merg sa fac in alta parte o eco pentru ca sincer nu ma incred in asta facuta azi...Mi-a spus ca se mai intampla sa stagneze si ca nici ea nu-si explica cum, ca totul pare in regula...I-am spus eu - cred ca mai putin ecograful.
Deci...mama lor de ecografii daca nu le-as arunca pe geam!!!
Stefy, tie felicitari ca-s toate in regula !
Catank, ma bucur ca te intelegi cu socrii, mare lucru!!!SI eu sunt la fel, zic ca ei si fac ca mine...prefer sa evit certuri sau altele...
Viss, felicitari pentru impartasit. Sa-ti fie de bine tie si micutzilor!
Strumpfi, oare de ce ti-a fost rau?? Sa ne pui pozici cu achizitiile!
Dorinutza, madutza, sincer va spun ca dragostea nu s eimparte nici cum...si nu exista nici o diferentza intre cei mici, poate intr-adevar cel mare necesita mai putina atentie si tendintza e sa-l protejezi mai mult pe cel mic...dar atat, nimic mai mult. Si am spus mereu tuturor- Singura cale sa nu-l resfeti si sa nu exagerezi e sa mai faci unul sau doi copilasi, doar asa mi se pare armonie...e calea spre echilibru..
Simona, mami de baieti
David, Matei si
37 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ailed_dota
nu cred ca valorile sunt relevante avand in vedereca esti sa zicem asa "atat de mult gravida", eu cred ca tb sa refaci analizele dupa ce nasti ca sa vezi ce si cum... In alta ordine de idei o sa poti sa papi si peste ( somon, sardine) dupa ce nasti, si nuci ca au omega natural... intreaba dr mai bine.. ![]() mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 32+cu dodoloatza frumoasa![]() AMR 6 saptamani![]() 69/11 |
Exact! Si eu am trigliceridele mari!
Simona, mami de baieti
David, Matei si
37 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
lalely07 spune:
Simo nu te ingrijorra...mai ales daca zici ca bantuiau pe acolo si nu stiau ce si cum cu eco..Oricum si eu as face altul pt linistea mea..
.
Sunt sigura ca nu ai probleme...ai 2 copii sanatosi si nu are cum sa intervina ceva acum..Curaj!
29+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
sorinam spune:
catank daca am inteles bine si tu urmezi cursuri de doctorat? Esti cumva pe modelul nou de doctorat de 3 ani cu bursa?
Si eu sunt la doctorat si am si un contract de munca , de 4 ore la univ, si inca nu m-am lamurit cu noua lege, in care cat ma incadrez.Inca nu am fost pe la primarie sa ma interesez. Poate tu stii mai multe![]()
sorina
mami de
Tudor 4 ani , un ingeras
ian 2010 (16 sapt), si acum
32+