Fluturasi de martie-aprilie 2011(144)-Hai Rhynna!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinam spune:

Lalely, si eu ma confrunt cu constipatia in ultima vreme, mai ales de cand dr mi-a dat sa iau fier.Imi e mai bine dc mananc portocale, dar am arsuri la stomac, repar una si dau de alta

sorina
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

am venit de la dr de familie cu trimiterea pt internarea de pe 24 feb..si m-am plimbat pe afara ca e frumos rau, mi-am luat ghiocei..., acum tb doar sa intind rufele
Strumph am uitat sa-ti povestesc cum Maria draga de ea ma pupa pe burtica de noapte buna sau cand pleaca la scoala si seara ma intreaba ce a facut bb azi?
Simo, felicitari, esti tare! pe praful asta ai reusit sa vinzi...
catank ce ma bucur pt tine
cami, la testul cu glicemia de 2 ore sunt alti indicatori ca bei toata scarbosenia aia odata si tb sa revina in 2-3 valorile la normal...valoarea de referinta e ultima
ma duc sa pap ceva ca neuronul meu e inca dezorientat si nu ma pot concentra ,, iar dodo(loatza) face tripluaxel in burta mea

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 32+cu dodoloatza frumoasa

AMR 6 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Doamne strumphy ce ''acatisc'' scrisesi. Cum reusesti? esti de admirat ca poti aminti de majoritatea fetelor...bravo tie!

Eu as avea nevoie de doua pagini deschise ale DC, pe una sa citesc si pe alta sa scriu, dar...mare rabdare trebuie sa ai

Zici de bebelina mea ca e lunguta?da, este...eu la 1.78 si tata la 1.95 cum sa nu fie?

Hai ca mai ai un pic si iti vin lucrusoarele acasa...bravo! ma bucur pentru tine, ...asteptam musai foto cu camera micutei.

madutza iti inteleg temerile, dar usor, usor toate evenimentele vor intra pe un fagas normal...si veti fi o familie cu sare si piper...fara efort nu prea merge

Legat de mame-soacre, ...mama...mama o voi vedea in ochii Ioanei, imi este un dor de ea teribil, cit as da fetelor sa fie in viata, si sa ma ''incurce''. Va mai aud pe una alta precum ca ar fi ...''pisaloage''...Din propria-mi experienta va spun ca as dori contrariul, sa existe, si sa fie ...sa fie ea, cu defecte si calitati. Sunt lucururi marunte de ceea ce ne temem noi, daca am avea mamele sau soacrele in preajma...
Sunteti si voi mame, veti fi soacre...mi/ar fi teama sa nu sa se intoarca roata, asa ca... accept pe oricine, cu ''sfturi, idei'' dar voi face ca mine fara sa ma ''consum'' prea mult.
Eu stau cu soacra in aceeasi curte, dar case-intrari separate, si ne cunoastem f bine fiecare lungul nasului...asa ca...nu o deranjez nu ma deranjeaza, o deranjez?isi permite sa ma deranjeze... Totul depinde de mine!

Aseara cind am venit de la eco, (ei fiind raciti, nu am intrat la ei)si totul a fost sa-i salute, si vine el la mine si imi spune: a spus mama sa-i dai pozele cu fetita IMEDIAT, ...fireste ca le-a dus...si la intoarcere il intreb? ce parere au? la care el imi raspunde; pai mama a spus ca seamana cu ea, si tata a spus ca seamana cu maica, adica cu mama dinsului.

Mi-am dat seama ca nu pot fi decit bucurosi, f bine mi-am spus in sinea mea...cu toate ca ...nu cred o iota, dar important este ca ei sunt fericiti si nu doresc sa le stirbesc acesta ''viziune''.

De auzit vom auzi multe...important este sa trecem peste cu multa diplomatie...

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

ailed_dota

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Strumph .Multumesc de intrebare.Timeea e o dulceata,in ultima luna sa schimbat f.mult,e mai cuminte,a inceput sa inteleaga tot mai multe .Singurul lucru la care inca avem de muncit e desigur pisu la olita,nu vrea sa spuna deloc ca vrea sa faca pisu sau kk.Dar in schimb a inceput sa doarma noaptea se culca seara la 9 si se trezeste dimineata la 7 si numai cere lapte decat dimineata si inainte de culcare.Are mami fetita mare deja acusi facem 2 anisori

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 30s

Mergi la inceput

catank, back!
te admir f tare pt ca ai reusit atatea pe sarcina si doctoratul si proiectele si drumurile... si cat esti de diplomata ... am si eu o curiozitate ... tu in ce localitate stai exact...? eu stiu cat de cat regiunea..

AMR 6 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am venit sa mai bat campii pe aici ca nu au venit inca astia cu livrarea mai am de asteptat... si nu mai am rabdare

Ailed, te lauzi cu ghiocei ? eu am si narcise si branduse din parc si zambile cumparate care miros asa frumos Mari e o scumpa , dar vad ca o tii la secret , nu vrei sa ne-o arati, nici pe mami a ei ?

Catank, nu-ti spusei ca am memorie de elefant? dar numai cand vreau si pentru cine vreau am si eu un defect, ca in rest sunt perfecta

Millie, acusi faci tort pentru ziua Timeei sa imi dai si mie o feliuta cat despre olita , lasa copilul ca o sa faca cand vrea ea, nu sta ea fata cu pampers pana la majorat stiu ca ti-ar fi mai usor cand o sa vina si bb2 , dar o sa vezi ca o sa spuna ca face pipi si kk cand e ea pregatita

Eu am bagat niste homeopate ca ma cam doare gatul putin si am stranutat de 2 ori, sper sa nu racesc... sa ii spun stop cu aceste pastilute minunate care m-au ajutat mereu o sa ma duc sa fac si un ceai acusi dupa 30 min dupa ce termin de supt pastilutele , cu multa miere si lamaie si sper sa imi revin

_
Mind the Bump!33+ Sophia Nicole

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

salutari burticute si mamicute!!! vad ca nu s-a intamplat nimic de ieri...eu insa imi fac datoria
hai rhynna

am fost si noi la dr azi...suntem bine cu totii-si puiutul,si eu si papa(care nu mai putea de nerabdare s-o vada pe fica-sa)..puiutul are 2750-dr zice ca-i minunata-noi il credem.... nu am sanse sa nasc mai devreme de 2 sapt-asta era frica mea si asta a fost primul lucru care l-am intrebat...analize inca nu am facut,fac sapt viitoare..de acum ma cheama saptamanal....eu am mai pus inca 1800....deci sunt o obeza....si este doar vina lu' ubi care ma trateaza cu niscai chestii de la care nu ma pot abtine...

giulia-eu nu vb despre mameloanele de silicon...astea se fol inainte de a nastere pt a ajuta un sfarc plat sa 'creasca'...am fost azi si am intrebat si cica se numesc 'nipple formers' ..http://www.medelabreastfeedingus.com/products/breast-care/102/softshells-for-sore-nipples astea sunt... oricumsi multam mult pt raspuns
sorina-bine ai venit la noi..sarcina usoara in continuare cu bebic sanatos si frumos
clabut-am vazut burticul frumos

madutule-despre melancolia ta nu-ti fa griji...am o prietena care a nascut pe bebe 2 acum 3 luni-ea avand un baiat de 3 ani pe care il adora(ca orice mamica)si isi face mii de griji ca nu il v-a iubi destul pe cel mic,sau ca nu v-a mai da atat de multa atentie celui mare ...griji 'hormonale'...eu am fost a2a zi dupa ce am nascut sa o vad si imi spune-cum l-am nascut si l-am simtit parca inima mea a crescut mai mare avand loc pt mai multa iubire-atat pt unu cat si pt celalalt...si acum e ok...cred ca simo e cea mai in masura sa iti spuna....oricum eu te si pe criti si burtica...

andreea- burtica lu' miki e frumoasa??? nu e ditamai burtoiul???????? adica a mea care e ditamai nu-i frumos???????....

si strumphule-nu am avut eu asa surpriza!!! sa am in minus la cantar....ce bine ar fi fost

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 35+

4+ weeks to go

Mergi la inceput

strumph, ceai de macese cu lamaie multaa si cu miere( ca tu poti)
e concentrat de vit C... si e si gustos, e voie in sarcina cu el...
si eu am avut gatul varza sambata.....si mi-am pus si un prosopel cu alcool si un fular la gat toata noaptea...si a doua zi... super... ai grija la vantul ala...

AMR 6 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

Stiti voi care cumva daca in timpul alaptarii se poate lua Omega 3?Am trigliceridele mari.

In 39+ ne apropiem de 40 cu Sophie Elena (cel mai probabil)

Mergi la inceput