Fluturasi de martie-aprilie 2011(144)-Hai Rhynna!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinam spune:

Sunt constienta ca sunt riscuri, la prima nastere am ajuns la cezariana pt ca dupa 3 zile in care am stat cu membranele fisurate ( cand mi-a rupt membranele a curs la apa de numa) nu a dilatam si mi-a fost provocata nasterea .Cu tot cu medicatie dupa inca vreo 8 ore tot nu se intampla nimic , iar eu eram epuizata de la atatea contractii. Dupa opratie dr imi zice ca pana dimineata tot nasteai.(asta insemnand inca vreo 12 ore de travaliu ). Cateodata sunt furioasa pe mine ca nu am fost destul de rezistenta si am ajuns la cezariana .

sorina
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Sorinam esti in listuta

Mada . Ce face Cristinelu'?

------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

dorinut@, Cristinelul e bine, mai are doar putin mucisori, dar si aia mai mult de forma..ca nu e infundat nasul. Mai mult asa sa fornaie.

Am vb acum cu dr la tel si mi-a spus sa merg joi dimineata la control la spital. Deci tb sa-l duc pe Cristi la mama de miercuri seara, si apoi il las acolo pana nasc....off ma apuca asa o melancolie..si parca imi vine sa plang . Aste sunt ultimele zile doar noi 2, apoi timpul si atentia mea vor fi impartite
Hai ca au luat-o razna hormonii mei

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 38+ cuCatalina Ioana

AMR: 7 zile !!!

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata!

Mai este cafea si pentru mine ? Ca eu iar am pazit iepurii azi noapte cred ca de emotii ca trebuie sa imi ajunga lucrusoarele de bebe azi, mobila si accesorii Am sarit ca fripta din pat pe la 8 si un pic , atipisem la loc dupa ce a plecat sotul la munca si parca am auzit, cred ca am visat mai bine spus ca suna cineva la usa paranoia, nu mai am rabdare sa le am pe toate acasa sa le pun la loc pe pozitii... off , dusa-s cu pluta, ca nu avea cum naiva sa vina cineva la 8 jumate sa livreze , ca aici toti incep munca de la 9, deci puteam sa dorm linistita pana la 9 dar eu nu, am sarit de 10 metri in sus si am alergat pe scari jos sa vad daca e cineva la usa

Ieri mi-a fost rau, am mai spus eu ca am fost pana in cartier si ma tineam de toate gardurile, ehhh dupa ce am ajuns acasa nu mai aveam aer, parca ma starngea careva de gat... sa fie de la tensiune?? eu mereu la fiecare control am avut tensiune buna ... m-am mai linistit abia cand am mers la culcare , dar pe la 4 azi dimineata iar imi simteam inima in gat si imi venea si stomacul pe dos ca simteam un gust amar in gura si iar vad ca retin apa si m-am umflat la loc o sa bag niste ceaiuri azi, ca vad ca si gatul meu incepe sa faca figuri si nu stiu de ce poate de la inghetata din weekend?

Ma duc sa imi aduc niste biscuiti sa pap cu lapticul meu si revin sa citesc din urma ce ati mai scris de aseara pana azi

_
Mind the Bump!33+ Sophia Nicole

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

Nu ..nici un semn nimic...doar foiala puternica...a Sophiei.Oricum dr mi-a zis ca dupa cum vede ea nu se intampla nimic nici pana joi.Tragic

Bun venit Sorinam...si sarcina usoara in continuare.Eu orice as manca ma arde...Deci Rennie e prietenul meu.

In 39+ ne apropiem de 40 cu Sophie Elena (cel mai probabil)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Mada ma bucur sa aud ca piciul e mai bine.
Legat de teama ta, eu cred ca dragostea ta nu se va imparti, se va inmulti. Cand o sa doarma pustoaica o sa-l alinti pe Cristinel, ai sa vezi ca o sa fie bine si nu ai sa simti ca imparti dragostea. Cred ca toate mamele cu bb2 au teama asta. Simo la tie cum a fost cand a venit piciul nr 2 ?

------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

da, dorinut dragostea se va inmulti cu 2, dar timpul va ramane acelasi..
Chiar Simo, tu ai avut ganduri sin astea ?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 38+ cuCatalina Ioana

AMR: 7 zile !!!

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Nu mai suport constipatia in sarcina...deja astazi am culminat cu dureri groaznice si fara rezultate..Am incercat tot felul de leacuri..fructe recomandate de voi pe aici,ciorba mananc zilnic..lichide beau cel putin 3 litri pe zi si nimic.

Vreau sa merg la Plafar sa vad daca exista vreun ceai ce m-ar putea jauta..NU MAI SUPORT>>>>

Daca stiti voi vreun ceai..please
Supozitoarele cu glicerina sunt apa de ploaie,,,

29+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, fetelor.
- am vrut sa ma imparatsesc azi, asa ca n-am baut apa de la 6.30 cand m-am trezit.pana la 9.30 am zis ca morrrrrrr de sete. buzele se uscasera, se crapasera, gatul imi ardea, iar cerul gurii imi dadea o senzatie de imi venea sa varsai zice ca ii tin pebebicii astoa deshidratati zile intregi
- dorinutz- eu am observat ca de 3 seri, ma apuca acele dureri in timpul noptii.dupa ce ma duc la pipi cand ma asez in pat, ma apuca durerile ca la ciclu si mijloc rau de tot, fac psihoterapie sa adorm..masaj nitel pe burta..
- am vazut poze de clabuc- nu stiu dc am scris bine.foarte frumoase.. si familia si burtica

33 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 3 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Lalely ami pare rau ca ai astfel de probleme ,bea mult lichide , 1 lingurita de miere dimineata pe stomacul gol mai este un sirop care ai dau buburuzei si scrie ca se poate lua si in sarcina dar cel mai bine e sa intrebi ginecologul ca multi zic sa nu iei nimic.

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 30s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Pisuc nu iti mai fa griji, nu acum ... mai ai timp dupa ce il vezi acasa si o sa avem timp de stat cu ochii in tavan si facut ganduri Si hai cu AMR ul , azi o zi mai putin Sa scot si majoretele ?

Viss, asa ne-o fost vorba? ce e cu gandurile astea negre ? Bucuruzele sunt bine sanatoase si stau la caldut acolo la mami inca 2-3 saptamani , ca inca e frigut afara, vin de martisor , sa ai si tu cele mai cele martisoare primite vreodata!!! Poate am gura aurita si vin pe 1 martie, ce tare ar fi ! Dai de baut daca e asa ? Hai te pup si fii optimista !!!

Ailed, ce bine de tine ca Mari intelege bine ce se intampla, mai putin faza aia cu 9 luni, ce scumpa a fost nu o sa ai probleme mari ma gandesc dupa ce vii cu bebe acasa , ba chiar cred ca o sa ai un ajutor de nadejde in ea

salo_sama, eu ce sa mai spun? nimic important si interesant, incerc sa vad daca pot trata un pic de guturai , ca deh mi-o trebuit inghetata in weekend tu mai ai asa putin pana la intalnirea cu bebe, cum stai cu meotiile? ti-a mai trecut raceala?

Stefana, felicitari, ti-ai luat o grija de pe cap

Catank, ai o lungana acolo nu ? are cui semana, mami e la fel, cred ca si tati ? Am I right ? Mie imi plac fetele inalte, cat despre greutate s-ar putea dupa nastere sa nu mai fie asa grasuna asa cum spuit u, sau s-ar putea ca la nastere sa ai o surpriza si sa vezi ca nu e asa grasuna cum ti s-a spus la eco

Clabut, frumoasa familie si burtica ta e minunata

Simona, hai ca ti-ai mai luat o mare grija de pe cap felicitari de acum sa te gandesti cum o sa fie marea inatlnire cu bebe

Lalely, vad ca si tu ai sarit din pat din cauza soneriei macar la tine cred ca a fost cineva la usa, eu cred ca am visat ca suna la usa

Ally tu unde esti ? pe fundu` butoiului sau ceva shopping? hai sa te vedem la ochi

sorinam, bine ai venit si sarcina usoara in continuare

Millie, Timeea ce mai face ? Vai ce-mi place numele fetitei tale, cred ca ti-am mai spus odata nu ?

Ina_click, de ce ti-ai sters albumul cu pozici ? Nu ne mai iubesti ?

Roxy, tu lipsesti de la apelul de dimineata ? ceva plimbareli sau ce faci ? cafeluta cu mami ? cand mergi la spital ca parca ai spus ca sapt asta mergi sa iti scoata cerclajul ?

georgyiuly, nici tu nu ne mai iubesti deloc? nu mai intri sa ne spui nimic de voi ?

Picky_toto ? lipsesti si tu de ceva timp ce mai combini ?

Ama22, tu ce mai gatesti bun de esti asa busy si nu mai intri deloc de mult ?

Donna, nu mai vii sa ne spui cate una alta ? sa vad si eu daca ai inca simptome ca ale mele ?

azaz, ai mai gasit medic pentru stefan? sa mai treci pe la noi sa mai stam de vorba

Antguess, iar suparata cu iubitu ? sa ne spui daca tre` sa venim cu pentru domnu`

alina.m , cum mai e cu sarcina ? toate bune? hai mai treci pe la noi ca si asa stai in pat si ne citesti , de ce nu ne mai spui nimic de voi ?

Persi, iar ai dat bir cu fugitii ? sau in focuri cu pregatirea camerei lui bebe ?

Monas, ai iesit din butoi ? sau tre` sa vin dupa tine ? hai vino sa stai de vorba cu noi si trece , garantat

Speranta, ce mai spui nou ? cand e marea intalnire cu bebe?

Am facut iar de-un roman sper ca nu bate la ochi De la trezitul de dimineata mi se trage

Ma duc sa bag niste rufe la spalat sa imi mai ocup timpul ca nu mai am rabdare pana vin cei cu livrarea

Revin mai tarziu. O zi buna !!!

_
Mind the Bump!33+ Sophia Nicole

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput