Fluturasi de martie-aprilie 2011(144)-Hai Rhynna!!
Raspunsuri - Pagina 11
Leeloo21 spune:
simona, yasmi..va aud ca vorbiti de vergeturi...doamne cate am si eu pe buroi..in mare parte de la Tudor, acum vorba voastra..unde mai urca ma frate..si ma dau cu crema toata ziua buna ziua..si eu vreau operatie in anul ce urmeaza...si poate o refacere a sanilor ceva..k ajung sa fie cam uratei dupa alaptat..uff..vreau sa fiu mamica 'buna' a copiilor mei cand ii duc la gradi si la scoala..
va
k ne bagam la un film!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 31+ 

nasterea in apa
pozici dragute
madutza_bra spune:
yasmi, dar unde tot vezi tu treburi din astea nasoale? Ia mai bine calculeaza niste calorii si nu te mai gandi la prostii 
Chiar, ai mai gasit ceva de regim pt dupa nastere?
sa-i treaca de tot raceala buburuzei.
somn usor burtici 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
38+ cu
Catalina Ioana
AMR: 7 zile !!!
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
mada....nu am mai calculat caloriile de dinainte de craciun...si s au vazut/se vad rezultatele ![]()
nu am cautat nici o dieta care poate fi tinuta in timpul alaptarii....sa vad intai ca pot alapta si mai vb apoi 
lauriciu...ce as vrea sa am si eu asa o "pofta de mancare" ca a ta ![]()
![]()
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR:
maxim 12 zile !!!!
bb_yasmi spune:
va spun si eu somnic pufos!! eu ma bag la un remi...
simo,,,,sa vi cu cele mai bune vesti maine de la eco!!
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR:
maxim 11 zile !!!!
giuliaa spune:
Simona felicitari pt vanzarea apartamentului. Intr-adevar in ziua de azi greu se mai vinde ceva in domeniu. Si eu am de vanzare ceva si cam stau de mult fara clienti.
Lavi bine ca e bine fetita si ai scapat de o grija. Din pacate pediatrii buni sunt ocupati rau si cam stai la cozi la ei, dar eu prefer sa il am asa. Noi stam cu orele in fata usii pana ne vine randul, dar e un pediatru f bun.
Va pup si eu si va doresc noapte buna
Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si
29s+
cami_antonia spune:
stefanapai e buna valoarea de 179 la 1 h????
eu nu cred
la mine max era 140
la 1 h
si mie mi-a iesit 189
cat ai baut initial?
sau ai baut toata cantitatea de glucoza odata?
unde ai facut analiza?
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
31+ PETRA ADRIANA
AMR 8 SAPTAMANI
lalely07 spune:
Neata fetele...
Azi m-am trezit cu noaptea in cap...la 7.00..
A sunat cineva la usa...
Simo felicitari pt vanzarea apartamentului.Este lucru mare ca ai reusit..si destul de repede!!!
Lavi poti da mai multe detalii despre hemangiom...??
Madutza
super filmulete..Deja le-am memorat!!
29+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
simonacip spune:
Neata fete. Azi zi cu soare, ce fruuumos ca am si de umblat...
lalely, da am reusit si eu zic ca l-am dat si bine 57000 la 50 m2. Oricum era facut si aranjat cap coada, nu au decat sa dea o lavabila si e ca nou.
Giulia si Dorinutza, probabil la voi e un pic mai greu pt ca nu e bucuresti, aici inca se mai fac tranzactii.
Lavi, da mie mi-a dat de la spital sticlutza cu ROmergan...stiam ca s-ar putea sa nus e gaseasca sau sa nu-mi dea. Acum o luna am luat una sa am in casa pt orice eventualitate, dar Slava DOmnului n-am avut nevoie...Stiu totusi ca s-au introdus reguli noi, inclusiv cea cu novocalminul/algocalmin, nu se mai dau fara reteta. ALor mei caughend nu le face bine. Mai degraba eurespalul sau prospanul...Ma bucur ca fata e mai bine acum. Asta e important.
Tre sa plec si as mai sta cu voi....sa pun cafeaua 

..
Simona, mami de baieti
David, Matei si
37 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
mandreeac spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Stefana revin cu vesti bune.Am fost astazi la spital si am luat rezultatele analizelor si nu am diabet gestational si nici toleranta scazuta la glucoza. Am facut testul cu 75 g, cu testari la 1,2 si 3 ore. La inceput a fost 72, apoi 179 la 1h, apoi 124 la 2h si 50 la 3h! Am scapat, dar m-am hotarat totusi sa tin un regim usor, cu mai putine dulciuri sau chiar deloc din cele mai rele si cat de cat bazat pe regimul lui Ailed. Doamne-ajuta! Oricum, tot sunt ingrijorata ca bebe e asa mare si nu stim cauza. Saptamana viitoare merg la o echo, la alt medic, ca eu mereu am pendulat intre 3 medici, doi ginecologi (si ecografisti) si un ecografist (si ginecolog ) Rhynna, tinem pumnii, sa nasti repede si usor. Eu, una, tare as vrea sa ajung la 39-40 de saptamani, sa stea bebe acolo pana e mai cald si frumos afara. O sa ies putin acum, ca mai suntm in cautari de una-alta si revin mai pe seara. toate fetele.Stef 32+ cu Tudor Stefan AMR 8 saptamani ![]() It's nice to be important, but it's more important to be nice. |
Felicitari!

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 36+
Rares Andrei
AMR 3 saptamani
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisucmic Andreea, asa se citeste 110/70 mmHg = 11/7 cmHg. Daca e 119/78 noi vom rotunji la cifra cea mai apropiata (deci devine 12/8). Cam asa. Oricum, vad ca ai tensiuni bune. ![]() Si AMR 4 zile de munca!!! ![]() ![]() ![]() Va pup ![]() ![]() ![]() Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! s32 cu un dragalas |
Multumesc frumos pentru raspuns! Sa stapaneasca bebe sanatos lucrusoarele si tie felicitari pentru amr!

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 36+
Rares Andrei
AMR 3 saptamani

revin cu vesti bune.
AMR 8 saptamani