Fluturasi de martie-aprilie 2011(144)-Hai Rhynna!!
Raspunsuri - Pagina 12
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui salo_sama mandreac noisuntem la fel cu felicitas, eu miercuri intru in 37 sapt dar ma bucur sa vad ca suntem mai mult efete cu dnp la fel si roxy parca e si simo si nu mai stiu cine...sper sa nu te mai doara mana...uff ce nashpa e cu dureri[b] Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 36 |

Da e cumplit si ma enerveaza cel mai tare ca nu stiu cum de m-am lovit in halul asta, de mai bine de o luna ma tot confrunt cu durerea. Sa vedem dupa nastere daca o tot persista o sa ajung si la dr. DA, trece timpul, abia astept sa il tin pe bebe in brate si sa vad si eu poze cu alti bebei.

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 36+
Rares Andrei
AMR 3 saptamani
cami_antonia spune:
neata feteleeeeeeeeeeeee
hmmmmmmmmmmm ce buna e cafeluta simooo
felicitari ca ai vandut apart
ai fost totusi norocoasa
si spor azi la cumparaturi
dar dupa ce mai mergi?
eu m-am trezit devreme
sa mananc cu sotul
si sa ne savuram cafeluta
cum nu am mai facut de mult
ca el a plecat la munca
siu acu ma pregatesc sa merg sa scol fata
ca daca o mai las sa doarma iar ne tine diseara pana la 1 noaptea
ca azi noapte
offfffffffffff
greu e si cu programul celor mici
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
31+ PETRA ADRIANA
AMR 8 SAPTAMANI
mandreeac spune:
| citat din mesajul lui catank Buna seara! Raport eco: Ioana este o frumoasa...am iesit pe 3 carari de la eco ![]() ![]() La fel de lunguta, tot cu 2 saptamini mai mare, cele 4 IR mai mult decit ok, ...si are 2270g (relativ fireste) Surpriza 1!s-a intors, deci...este cu capsorul in jos, Surpriza 2! nu mai are dubla circulara in jurul gitului... ne facem vise pt nastere naturala (ma risc, chit ca va avea 4 kg) D-nul dr chiar m-a incurajat...deci ma sustine!!! ![]() Sotul a reusit sa ma insoteasca. Nu am ramas in Buc pt analize, deoarece trebuie sa le fac la 35 s. Deci..mai am timp. mandreeacmi-a recomandat aceeasi epidurala, este valabila ptr orice modalitate de nastere. Am intrebat, asa mi-a raspuns. Mi-a recomandat sa fiu mai precauta in acesta perioada pina la 36 saptamini, dupa chiar mi-a recomandat mult sport Cam atit... Ma retrag, ma simt obosita si imi este somnic... Pe maine, ... Noapte buna tuturor! p.s.rhynna toate la timpul lor ![]() ![]() ![]() Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 32+ |
Catank, multumesc din suflet! Asa mi-a zis si mie, dar parca sunt tampita, l-am sunat sa il si intreb si mi-a zis si Ancuta ca aceeasi e buna indiferent de tipul nasterii. Felicitari pentru rezultatele de la eco!

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 36+
Rares Andrei
AMR 3 saptamani
cami_antonia spune:
mandreeac da sunt niste fese elastice
pt mana la farmacie
nu ti-ai pus una
sunt tare folositoare
pt ca iti va fi greut cu bebe mic
si cu durerea de mana
nu ai cerut nici o parere la nicic un medic?
31+ PETRA ADRIANA
AMR 8 SAPTAMANI
cami_antonia spune:
CATANK FELICITARI PT REZULTATELE DE LA ECO
lalely tu? cand ziceai ca te apuci de bagaj si de cumparaturi?
hai ca mi-am schimbat si eu semnaqtura
trebuia sa o fac de ieri da nu am apucat
fug sa trezesc fata
ne auzim
o zi minunata
azi va fi cel mai cald
de maine vin iar friguri din pacate
asa ca voi sta cu fata afara cat mai mult![]()
32+ PETRA ADRIANA
AMR 7 SAPTAMANI
catank spune:
Neata burtici!
Doamne ce am dormit, si tot as mai dormi... Tare bine mai este acasa!
Fetelor tin sa multumesc tutror pentru sustinere si incurajare, chiar daca eu la rindul meu nu am facut-o pentru fiecare dintre voi. Imi cer scuze pentru acest lucru, dar precizez faptul ca nu a fost cu intentie, ci pur si simplu din lipsa de timp...nu reuseam.
Multumesc la comun tuturor, si felicit si eu pe toate cele care ati ajuns la eco si rezultatele sunt mai mult decit multumitoare.
Vorbiti de ''ginduri negre'', de ce nu va ginditi, si mai ales sa-i multumim lui Dumnezeu ca am ajuns pina aici toate, fara probleme majore, de ce sa ne lasam prada gindurilor negre si sa nu avem incredere in Dumnezeu!Eu simt mai mult ca niciodata sa merg la biserica, la manastiri(o voi face in week) sa-i multumesc Domnului pentru sufletul si mintea curata care purced in mine. Atit de datoare ma simt fata de EL...doar de EL...![]()
Numai gindirea pozitiva ne poate ''salva''!
tuturor
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
32+
mandreeac spune:
| citat din mesajul lui cami_antonia mandreeac da sunt niste fese elastice pt mana la farmacie nu ti-ai pus una sunt tare folositoare pt ca iti va fi greut cu bebe mic si cu durerea de mana nu ai cerut nici o parere la nicic un medic? de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 31+ PETRA ADRIANAAMR 8 SAPTAMANI |

Nu am cerut, ca ma doare pe os si m-am gandit eu ca daca nu se poate sa imi faca radiografie, nici nu poate sa imi spuna ce am si iti spun sincer..... m-am saturat sa tot umblu pe la dr, cu analize, cu una , cu alta.
O sa incerc cu o fasa. M-am dat cu o crema de la plafar , e buna doar pentru moment, ca apoi tot ma ia durerea. Azi cum e vremea la voi???? Cred ca vei iesi la plimbare cu Antonia, ca la noi se anunta 12 grade si sincer la voi cred ca vor fi mai multe.

Andreea B.
cu o minune
Rares Andrei
AMR 3 saptamani
irinuca05 spune:
neatza fetelor!
nu am mai intrat de mult pe forum si acum cand am vazut majoretele, am crezut ca am ratat o nastere ![]()
Rabdare Rhynna!!! bebe vine cand vrea el; ai vazut ca asa a fost si la Alina! 
Va pup si ma duc sa recuperez cu cititul!
30+
AMR 10 saptamani
mandreeac spune:
Simo bafta azi la eco! 
si te asteptam cu cele mai bune vesti!
Yasmi 
care mai e starea ta? Sper ca astazi sa nu mai ai ganduri negre.
Roxy felicitari pentru rezultatele bune de la analize!
tuturor! Nu am prea dormit azi noapte si acum ma duc sa ma mai intind in pat!
Miki mi-am adus aminte ca am citit in capitolul trecut, fantastic ce ii poate spune soacra ta lui Vlad. Sper ca a mea sa isi tina gura, nu de alta, dar daca ma prinde in pasa proasta, nu e bine. Treaba cu simtul proprietatii si pe mine ma scoate din sarite, din ce in ce mai multi copii spun " am casa mea, masina mea, nu stiu ce al meu", chestie care ma lasa masca, dar clar aud ei de undeva, ca altfel nu imi pot explica.
Andreea B.
cu o minune
Rares Andrei
AMR 3 saptamani